nowa cz??? wyspy dla Rookstayer?w

nowa cz??? wyspy dla Rookstayer?w

• Tak

Votes: 0 0,0%
  • Nie

• NIe mam zdania

• Tak

• Nie

• NIe mam zdania

• Tak

• Nie

• NIe mam zdania

• Tak

• Nie

• NIe mam zdania

• Tak

• Nie

• NIe mam zdania

• Tak

• Nie

• NIe mam zdania

• Tak

• Nie

• NIe mam zdania

• Tak

• Nie

• NIe mam zdania

• Tak

• Nie

• NIe mam zdania

• Tak

• Nie

• NIe mam zdania

• Tak

• Nie

• NIe mam zdania

• Tak

• Nie

• NIe mam zdania

• Tak

Votes: 13 52,0%
  • Nie

Votes: 10 40,0%
  • NIe mam zdania

Votes: 2 8,0%

• Total voters
    25
Status
Zamknięty.

Pendzior140

Active User
Wrzesień 23, 2008
Liczba reakcji
6
Witam.

Moim zdaniem przyda?a by si? nowa cz??? wyspy na Rooku czyli Nowe Miasteczko kt?re by?o by przeznaczone jedynie dla Rookstayer?w,domki,dp.?eby lepiej im si? ?y?o.Ale ?eby do tej nowej cz??ci wyspy mogli wchodzi? gracze z min.9lvlem.

Pozdrawiam.

Odp: nowa cz??? wyspy dla Rookstayer?w

Ale to s? niestety tylko marzenia :) Cipsoft nigdy tego nie zrobi, nie wa?ne jak bardzo b?dziemy tego chcieli. Co prawda mogli by co? takiego zrobi?, ale nie zrobi?.

A gdyby nawet takie co? zrobili, to napewno by?o by to dla PACCa, wko?cu musza co? na tym zarobi?.. Moim zdaniem nawet niez?y pomys? chocia? nie gram rookstayerem.

Witam.
Od tego jest mainland.
Nie rozumniem po co zrobi? nowe mniasteczko na rookgardzie w kt?rym by?o by jak na mainie.
Co to za pomysl??
Pozatym jak m?wi? Chomiczek Cipsoft nie znosi rookstayerow!!

@up
I tu si? mylisz Cipsoft lubi Rookslayer?w.Dzi?ki temu otrzymali?my jeszcze jednego bossa na Rookgaardzie.
Pozdrawiam,
Arts

No pomysl naprawde dobry ale cipsoft takiego czegos niezrobi jak by mialto to powstac to jak powiedzial Pasikonik na pewno (jestem pewien na 100%) bylo by to dla pacca bo juz teraz chodzi im tylko o kase :|

dawajcie napisz kto? taki tempat na tibi.com i ci co chc? mie? wyspe to popior? to a ci co nie to nie popior? :D

Pozdrawiam Daneq121

Pomys? do bani bo by?o by to :
- Po 1 Tylko dla pacc
- Po 2 po co ?? i tak by nie by?o nowych mob?w
- Po 3 Cipsoft nie zrobi czego? takiego napewno bo rook to tylko stan przej?ciowy gdzie ma si? zdoby? 8 lvl a nie wydziwia? jak szukanie drogi do ghula albo taratuli co jest bez s?su

Po co prowadzicie t? n?dzn? do niczego nie prowadz?c? dyskusj?? Ka?dy kto mo?e pozwoli? sobie na cho? troch? my?lenia oraz cho?by minimum obeznania w sprawach Tibii wie, ?e Cipsoft nie lubi rookstayer?w, dowody?
Dlaczego Cipsoft ograniczy? limit got?wki w banku, dlaczego w do?? drastyczny spos?b "wyrzuci?" kurczaki z wyspy nowych? Dodanie jednego bossa, kt?ry z reszt? si?? nie imponuje nic nie znaczy, Cipsoft musi akceptowa? rookstayer?w, bo bez nich ich dochody by?y by sporo ni?sze. Temat g?upi, bez jakiegokolwiek sensu, prosi?bym moderator?w o zamkni?cie, bo za chwil? tu grupka spamer?w i b?d? mieli ?wietny pretekst do nabicia sobie kolejnego postu ;)

#up Fragles chyba ju? zako?czy? temat, wi?c teraz kadra chyba powinna ju? zamkn?? temat ;S bo zaraz nast?pne 20 os?b zacznie wypisywa? bzdury...

#Topic:
Cipsoft si? denerwuje, bo wi?kszo?? graczy wchodzi na main, gdzie po miesi?cu kupuj? pacca, niestety rookslayerzy (kt?rych jest coraz wi?cej) zostaj? na rooku, gdzie nie potrzebny im pacc, przez co Cipsoft traci kase...
Cipsoft pr?buje to sko?czy? robi?c tak zwane zmiany na rooku, jak maksymalna ilo?? z?ota w banku...(czasu dp postaci wracaj?, kiedy to 1lv trzymal kase xD)
Usun?? kurczaki, ?eby rookslayerze nie mogli sobie robi? addon?w lub sprzedawa? ich ludziom co maj? pacca i chc? i?? na main

Jednak du?o jest protestuj?cych rookslayer?w to Cipsoft, ?eby nie odesz?a du?a liczba graczy, doda? tego bossa, kt?ry nie jest taki super...

Dlatego nie macie co pisa? takich temat? tu i na tibi.com, bo i tak to chyba nie dojdzie do skutku z powod?w podanych wy?ej
P.S Fragles ja nie spamuje jedynie chcia?em, ?eby pro?ba o zamkni?cie tematu by?a bardziej widoczna xD

Ostatnia edycja:

Czyta?em gdzie? ?e na rooku jak wbijesz 8 level to zak?adaj? Ci blokad? i ju? nie wbijesz 9
Co do tematu,
domki? pacc + na 100% du?a cena
depo? dobry pomys?
Nowa wyspa? pacc

Temat do niczego nie prowadzi, zamykam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry