Odp: NOWA LISTA OTS OpenTibiaServers.eu
Skoro wszyscy wyszukuja gdzie indziej to ta reklama nic nie da, wiec nie widze logiki w twoim mysleniu :O
Poza tym gotowiec kupiony w dodatku chujowo wygladajacy :/
Jest kilka ogarnietych list i nowa sie raczej nie wybije, chyba, ze bedzie na prawde konkretna, a nie postawiona od tak na gotowo, bez pomyslu na przyciagniecie ludzi.
Uczci?em ten debilizm minut? ciszy nie wiedz?c nawet co odpowiedzie? by nie obrazi? kogo?, kto tak ma?o wie, a stara si? wciska? swoje mongolskie teorie innym ludziom. Po prostu udam, ?e tego komentarza nie ma, mo?e autor sam go usunie, je?eli ma takie uprawnienia, b?d? zrehabilituje si? w jaki? spos?b.
Co do samego serwisu i ludzi, kt?rzy jak wida? seo, google pr i z samym pozycjonowaniem maj? tyle do czynienia co ja z wyst?pami w narodowej reprezentacji. Jednym z czynnik?w kolejno?ci wynik?w wyszukiwania jest page rank prowadzony przez google, kt?ry opiera si? z kolei na masie wylicze? i informacji, przyk?adowo o ilo?ci link?w, je?eli pewna domena ma pr wysoki to podnosi to ocen? wszystkim stronom, kt?re maj? w?asne linki na niej. Ponadto pozycjonowanie polega mi?dzy innymi na umieszczaniu swojej domeny na jak najwi?kszej ilo?ci warto?ciowych stron wed?ug google, a takie strony zaczynaj? od 0, wi?c warto doda? sw?j ots do czego?, co mo?e mie? szanse na wysokie wyniki w google. Kolejnym parametrem wy?wietle? jest czas zindeksowania przez roboty google, wi?c domena czy w tym wypadku ots, kt?ry zostanie dodany wcze?niej ma du?e szanse by? wy?wietlany wysoko w wynikach tego serwisu, je?eli oczywi?cie b?dzie regularnie odwiedzany, bo nawet najwcze?niej dodana strona bez odwiedzania nie ma zbyt wielkiego znaczenia. Tym bardziej, je?eli kto? nie ma bud?etu na profesjonalne precle i katalogi to warto w?a?nie szuka? takich nowych serwis?w, kt?re maj? szanse si? wybi?, a my z?apiemy dobr? darmow? reklam?. Jednym s?owem nie ma czego? takiego jak zb?dne katalogi czy z?a reklama i nie jest wa?na ich dotychczasowa ilo??. W czym mia?oby przeszkadza? to, ?e jest ju? 10 takich serwis?w, skoro kto? zrobi 11, kt?ry b?dzie dobrze wypozycjonowany to ch?tnie go dodam mimo, ?e korzysta?bym z wcze?niejszych 10. Niestety lepiej wpa??, nie zna? si? na niczym, wyg?asza? swoje krzywdz?ce innych opinie zamiast przeprowadzi? jaki? research.
Sam nie mam otsa, wi?c nie dorzuc? go, lecz je?eli masz jaki? social media to mog? da? plusa, like czy co to tam teraz jest. Jedyne co mnie zastanawia to czy tworzenie takich temat?w w tym dziale jest dozwolone ale to pozostawiam ju? administracji.
Zacytuj? jeszcze sensown? wed?ug mnie wypowied?
Cezary Kucharski on Twitter napisał:
Jacy dziennikarze?nie ka?dy kto za?o?y bloga czy cos podobnego lub powiesi stron? w necie moze nazywa? siebie dziennikarzem
Interpretuj?c to na realia tego forum, nie ka?dy kto za?o?y sobie konto i napisze post jest obeznany w temacie i tu jest zasadniczy problem, ?e ludzie swoich wypowiedzi nie potrafi? sensownie argumentowa?, b?d? powielaj? g?upoty napisane przez innych.