• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Nowa oferta SPONSORINGU OTS

Status
Zamknięty.
Odp: Nowa oferta SPONSORINGU OTS

Nie zosta?e? przyj?ty r?wnie? poprzez wzgl?d na dziwne machlojki statusu Twojego serwera.
(np. Peak Record 841887744 on Aug 10, 2010, 10:45 (Self claimed record: 32767)).

Od?wie?am, zapraszam wszystkich zainteresowanych!

To jest nie logiczne Admin eots.pl wys?a? mi wiadomo?? ?e zabiera mi serwer bo po miesi?cu musi by? 50 z?otych ... to jest nierealne

Dlaczego nierealne?
Jaki serwer prowadzi?e? u mnie?

edit: aha, ju? widze. Wyszuka?em Cie po numerze GG, kt?ry poda?e? (173414), oto efekt:
3581m42.png

Cierpisz na zaburzenia osobowo?ci? Polecam wizyt? u specjalisty.

Ostatnia edycja:

czyli nie przyjmiecie mojego podania na ots Dragon Balla bo mam silnik wodbo tak???

No a jak mam da si? dwa podania z tego samego imienia i nazwiska? wtedy z?o?e nowe bo mam dopracowany serwer i juz bedzie git

Naprawde polecam eots.pl !!! Co prawda wspolpracuje z nimi od 15 dni ale i tak juz jestem zadowolony ... Odpowiadaja szybko na wiadomosci . Pomagaja z konfiguracja ots jak i acc makera ! Naprawde milo sie z nimi wspolpracuje . Dlatego zapraszam was do wspolpracowania z nimi !!! Pozdrawiam , Kubq.

@Edit : down , Tak masz racje pomylilem sie :P Dokladnie od 2 lipca!

Ostatnia edycja:

Mickula to mam szanse jeszcze na dostanie serwera?

Notka moderatorska:
Takie pytania na PW.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

A ja mam nadzieje ze jak sie zwolni miejsce na rl mape to wkoncu mi sie uda rozpoczac z wami wspolprace ;p bo ostatnio sie spoznilem z odpowiedzia ;/

A ja mam nadzieje ze jak sie zwolni miejsce na rl mape to wkoncu mi sie uda rozpoczac z wami wspolprace ;p bo ostatnio sie spoznilem z odpowiedzia ;/
Mimo wszystko - brakowa?o mi "polotu" w Twojej prezentacji. Popraw i spr?buj jeszcze raz :)

Mickula to mam szanse jeszcze na dostanie serwera?
Za sk?adanie tylu poda?? Nie!

mickula czekam na odpowiedz ... chodzi mi o te machlojki .....zale?y mi ?ebym dosta? sie do etos.pl powiec co mam zrobi? to to zrobie ^^.

(np. Peak Record 841887744 on Aug 10, 2010, 10:45 (Self claimed record: 32767)).

Ostatnia edycja:

Napisalem nowe podanie. Wydaje mi sie ze lepsze :D mam nadzieje ze sie uda ;p

Witam.
W 100 % polecam eots.pl.
Wsp??pracuj? ju? z nimi oko?o 45 dni, wszystko jest ok. Admin bardzo mi pom?g? na pocz?tku (i w sumie teraz te?), Chod?, ?e na pocz?tku ma?o wiedzia?em.

W?a?nie robi? u nich Drugiego serva i wszystko jest OKEJ :)

POLECAM ^^

Od?wie?am temat.
Sponsoring jest nadal aktualny.

Oczywi?cie, sponsoring jest nadal aktualny :)
Zapraszam do sk?adania poda?.

Calkowicie polecam sponsoring eots.pl/Administrator bardzo pomaga w trudnych chwilach jak i uzytkownicy.

Polecam dymitrsoltys.

Status
Zamknięty.
Do góry