What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Nowa ranga

Status
Not open for further replies.

Beoska

Przeorysza Zakonu Noob?w
Reaction score
224
Odp: Nowa ranga

he? To wyt?umacz mi dlaczego niekt?rzy z mod?w,kt?rzy nic nie robili a zostali przyj?ci do kadry? nie m?wie o Tb czy co? no ale jak m?wicie "trzeba sobie za?u?y?". Pier*olenie:). a z t? now? rang? chodzi o to ?eby si? jako? wyr??nia?. Wiele os?b udziela si? w tematach pomaga innym i co z tego maj?? nic. Wi?c skoncz pier*oli? razem z reszt? os?b o tym ?e trzeba sobie za?u?y?. Bo w zwyk?ych u?ytkownikach wi?cej os?b co? robi ni? Kto? z twojej rangi :). Traktujmy ka?dego tak samo. Bo jak na razie to do Was nie mo?na napisa? z?ego s?owa bo zaraz lec? warny itd. a jak u?ytkownik wyzywa u?ytkownika to co? To tak ju? wolno :) bo Tylko was nie mo?na obra?ac. Szlachta si? znalaz?a.

Jezu. ;_; Przeczytaj sobie na spokojnie moje poprzednie posty, a mo?e zrozumiesz, ?e ten, kt?ry cytowa?e? by? czystym sarkazmem, za? moje stanowisko w sprawie tej cholernej rangi jest zgo?a odmienne ni? s?dzisz. Poza tym staraj si? uporz?dkowa? troch? swoje my?li, bo chaos si? z Twojego posta wylewa. I prosz? na mnie nie kl??, bo matki Ci widelcem nie ubi?am, ?eby? mia? jaki? pow?d.

Xyretris

Active User
Reaction score
5

nie mam nic do Twojej pozycji ale do innych ludzi :). napisa?em to co my?la?em,je?li ?le zrozumia?em to przepraszam:). Ale warto te? wyr??ni? aktywnych u?ytkownik?w.

Eturl

We shall know no fear!
Reaction score
438

To jest ju? kto? z t? rang??

Spokojnie. Wszystko zostanie za?atwione za jednym zamachem. Oczywi?cie inn? rang? (sygnaturk? i powi?kszon? skrzynk?) otrzymaj? tylko osoby maj?ce rang? u?ytkownika.

Eturl

We shall know no fear!
Reaction score
438

Jak mo?na zauwa?y? przybywa nam os?b w randzie Dziadygi (do teraz mnie ona bawi). Na chwil? obecn? jest ich oko?o 50 (b?dzie kilkaset). Promocja wykonuje si? automatycznie dopisuj?c do rangi co jaki? czas kolejne osoby, tak wi?c nikt nie musi si? martwi? o to, ?e zostanie przez przypadek pomini?ty.

Drobna zmiana w zasadach nadawania rangi:
Doszed?em jednak do wniosku, ?e samo kryterium 4 lat na forum jest do?? mizerne, a poza tym rang? otrzyma?yby konta, kt?re nie maj? na swoim koncie post?w. Uzna?em wi?c, ?e najlepszym rozwi?zaniem b?dzie dodanie drugiego kryterium, czyli granicy 150 post?w, kt?ra jakby nie patrze? jest do?? niska.

Grecky

Active User
Reaction score
3

ehh a nie da rady tak od 2011roku;p?

Eturl

We shall know no fear!
Reaction score
438

Zaraz kto? b?dzie chcia? od 2012, a kolejny od 2013. Nie przesadzajmy, bo ta ranga ma wyr??ni? naprawd? starych u?ytkownik?w, a nie tych w podesz?ym wieku ;p

Fardos

Senior User
Reaction score
30

Hmm... okej range ogarn?li?cie... TO TERAZ KURWA OGARNIJCIE TYCH MOD?W =.=

JE?li napisanie o tym ?e przegieli z stamin? i pogratulowanie lvla to MWP to jakim cudem ten idiota kt?ry sam mi wcze?niej usun?? posta poraz x z rz?du pisze ?e gratuluej lvli i nic wi?cej... =.=

link do tematu:
http://tibia.net.pl/threads/545571-My-Life-on-Shadowcores-twifysoft-net/page83

Gratuluj?, oraz czekam na dalsze screny.

Witaj obanek,

Tw?j post zosta? usuni?ty przez moderatora lub administartora.

===
Post ID: @up:

Graty

@Topic:

Wnerwiaj?ca jest ta stamina,......
Temat: My Life on Shadowcores.twifysoft.net
Pow?d: mwp
===

Je?li posiadasz jakie? pytania, zwr?? si? do administracji lub odpowiedniego moderatora.

Z pozdrowieniami,
Zesp?? Tibia.net.pl, czyli Tibia & Open Tibia

i tak wiem ?e to z?y dzia? ale ten typ ju? mi na nerwy dzia?a bo to nie jest kurwa pierwszy raz

Beoska

Przeorysza Zakonu Noob?w
Reaction score
224

obanek, odbierz pw ode mnie i nie kontynuujmy tutaj tego tematu. :)

Qermo

Advanced User
Reaction score
33

Ranga ta jest dost?pna dla ludzi, kt?rzy zarejestrowali si? 1460 dni temu.
A jak kto? si? zarejestrowa? 1319 dni temu ? . hmm ;d

Qermo

Advanced User
Reaction score
33

To jest siwezakiem i musi poczekac.
Do?? denna odpowied?, ale przecie? to nie Ty o tym decydujesz;). Tak?e mo?esz sobie pozwoli? ;D
Nie ka?dy mia? dost?p do internety 1460 dni temu ;o.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

Do?? denna odpowied?, ale przecie? to nie Ty o tym decydujesz;). Tak?e mo?esz sobie pozwoli? ;D
Nie ka?dy mia? dost?p do internety 1460 dni temu ;o.

Jest napisane, ze 1460 dni to 1460 dni, wiec nie wiem po co w ogole jakies pytania tu zadajesz.
Spelnisz warunki bedziesz mial range, nie spelnisz, nie bedziesz mial. Proste i logiczne.
Tak poza tym, nawet nie spelniasz warunku 150 postow, wiec tym bardziej raczej nie masz szans na range w taki sposob.
Co tylko utwierdza mnie w przekonaniu w tym momencie, ze nie potrzebnie wchodziles w ogole do tego tematu i zadawales glupie pytania bez wiekszego sensu.

Infelicity

Why bother...
Reaction score
59

Co ci tak zalezy. Za rok dostaniesz nie martw sie

Qermo

Advanced User
Reaction score
33

HEhe;)
Spokojnie, dlaczego tak Ci? ponosi?
Przecie? ja si? ?agodnie zapyta?em, tak ? A Ty mi tu z jakimi? ?wie?akami.
Zrozumia?em Twoj? pierwsz? odpowiedz. Ale by?a tak s?aba ,?e postanowi?em Ci odpisa? rozumiesz ?
Skoro takie g?upie oczywiste pytanie to po jaki hoy na nie odpowiadasz? przecie? nie kierowa?em tego pytania do. Kikimora@ :)
images

Beoska

Przeorysza Zakonu Noob?w
Reaction score
224

Ka?dy kolejny post obra?aj?cy siebie nawzajem, a niezwi?zany z sam? ranga (i rang? tylko i wy??cznie) b?dzie karany ostrze?eniem i kasowany.

Mleczko

Active User
Reaction score
16

O m?j Bo?e, to ja do tego musz? posty dobija??
Przecie? mam tak du?o reputk?w, to si? nie liczy? (kij ?e wi?kszo?? kupiona na allegro)
Zosta?o mi 27 dni na 58 post?w, 3mcie za mnie kciuki!
Kurde, ale b?d? fajny.
Nowa ranga.
Ja pierdziu!

&edit

A jednak 57 post?w.
Swoj? drog?, to powinni?cie jeszcze zmieni? kolor nicku na jaki? oczojebny, by ka?dy m?g? zauwa?y? ?wietno?? u?ytkownika z supera?n? rang?.
Aaa, no i jeszcze moc reput?w +10 i +11% szans na pozytywne rozpatrzenie poda? o do??czenie do kadry.
I do tego mo?liwo?? zmiany podpisu i animowany avatar.

Last edited:

GergoHiste

Banned
Reaction score
12

Naprawd?, to si? ju? robi ?a?osne, 3/4 forum moderator?w a jeszcze chc? jakie? g?upawe odznaki za bycie na forum 5 lat.

Mi tam nie przeszkadza ranga u?ytkownik, wa?ne kim jestem w realu i to si? tylko dla mnie liczy. Taki moderator b?d? adm mog? mi zrobi?.

Nikogo nie chcia?em urazi?.

Last edited:

Sir Budo

Advanced User
Reaction score
36

To teraz wypada?oby r?wnie? doda? rang? jak kto? nowy wejdzie na forum..:| rang? Aktywny usun?li?cie, a dodajecie teraz jakie? zb?dne rangi..bez sensu! Aktywnego przywr?ci?!

Beoska

Przeorysza Zakonu Noob?w
Reaction score
224

To teraz wypada?oby r?wnie? doda? rang? jak kto? nowy wejdzie na forum..:| rang?
Jest taka ranga. Nazywa si? "Nowicjusz" i posiada j? ka?dy nowy u?ytkownik forum.

Status
Not open for further replies.