• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.70 Nowa Valturia - Multiworld OTS!

Status
Zamknięty.
Odp: Nowa Valturia - Multiworld OTS!

Serdecznie zapraszam na server i mam nadzieje ze bedzie jak na starej Fani po chyba 200 osob online non stop . Pozdrawiam.

@Grzonas
SmsShop b?dziemy ustalali przed odpaleniem serwera. Ten zosta? jeszcze z poprzedniej edycji.

FORUM

79 postaci za?o?onych na obu ?wiatach. Na PVP 39 na No-PVP 40.
Wydaje mi si? ?e ta edycja te? b?dzie nie wypa?em. No ale miejmy nadzieje.

?a? !!! Ledwo co Tibia 8.7 pojawila sie a tutaj juz OTS , ale musiecie miec ludzi ze odpalacie jako pierwsi !!! Nie moge sie doczekac startu mam nadzieje ze obejdzie sie bez crash ;)

No i ofc. macie wszystkie nowosci z 8.7? :D

Map? do tibi 8.7 b?dziemy aktualizowa? z czasem, ale wi?kszo?? nowo?ci jest.

Zapraszam na forum serwera: www.valturia.c0.pl

@Refresh - Jutro start! - Zapraszamy!

Ale moglibyscie podac dokladny termin startu ? Tu oraz na stronie pisze tylko 1-go stycznia

Czekam z niecierpliwo?ci? na start! Sms shop jest idealny, dawno nie by?o tak dopracowanego i pi?knego Rpg'a mam nadzieje i? b?dzie du?o os?b gra?o. O kt?rej godzinie start, dobrze ?e zrobili?cie ten projekt pod 8.7 b?dzie mniej bot?w.

Zaprosi?em ju? swoj? ekip? mo?e nie jest ogromna,ale zawsze to te 10+ os?b wi?cej ;]
O kt?rej startujemy :D?

Start o godzinie 17:00 czasu Polskiego.
Da?em ju? edita w pierwszym po?cie.

ok pisze z fona ja napewno zagram. powiem wam tak dajcie jakies konkursy. a gdy ilosc graczy wzrosnie do 150 wprowadzcie pacc w cenie 2*44 / miesiac

Po co zrobili?cie 2 serwy? Liczycie na tak du?o ludzi online?

haha... 66 os?b za?o?y?o dopiero postacie...
Mapka dopracowana wszystko fajnie tylko chodzi o pacca czy b?dzie On za free czy trzeba p?aci?, je?li trzeba p?aci? to ja nawet nie wbije na tego ots.

@Up
Pacc jest calkowiecie za darmo wiec nie ma obaw.
Ja musle ze nie wprowadza pacc za kase bo to bedzie do bani i niepodobne do (FaniOts) :D

PS.
Zobacz sobie Serverinfo tam masz all napisane :D

W highscores nie wyswietlaja sie wszyscy gracze, co byscie zauwazyli gdybyscie dokladniej spojrzeli. Np. Moje dwa charki sie nie wyswietlaja wieclicze na to ze osob jest sporo wiecej ;)

Zapowiedz swietna, milo sie czyta, zajebisty przekaz. Postac zalozona, wyczekuje na start. Moze mi ktos jeszcze powiedziec na czym blizej polega ten cooldown system?

server zapowiada sie naprawde extra na 100% wbijamy z kumplami i bedziemy dzielnie ubijac nuubkow hehe wbijajcie ludzie to jedyny taki 8.70!!

wbijam ;D jak z profami jest balans?

Status
Zamknięty.
Do góry