-Tibia 8.70 Nowa Valturia - Multiworld OTS!

Status
Zamknięty.
Odp: Nowa Valturia - Multiworld OTS!

Gra jest poprostu swietna ... rpg wysmienite administracja stara sie naprawiac all bugi addon items nawet dlugo sie nie zbiera.A czy trudno sie expi? nie ma mowy do 90 lvl dojechalem dzieki taskom... serwer jest poprostu rewelacyjny.Zapraszam wszystkich na swiat Bludia^^

Dzisiaj b?d? spelle 8.7, nasz skrypter dosta? 5 do indeksu to ma motywacje ;)

Dzi?ki wsp?lnej, wielogodzinnej pracy doszli?my do konsensusu i postanowili?my w ko?cu zacz?? pracowa? jak zesp??.
Mapperzy zacz?li robi? dobre kawa?ki mapy, skrypterzy wzi?li si? za skrypty i silnik.
Dzisiaj wprowadzili?my monstery o jakich nawet Cipsoft mo?e marzyc, praca Noska wiele nam da?a a jego wysi?ek miejmy nadzieje ?e docenicie.

Jak dla mnie OTS Super, bardzo polecam, wbijcie wszyscy to b?dzie wi?cej graczy :)

12644887.png

Nowe czary dzia?aj?ce w 100% - wszystko dobrze dzia?aj?ce!
Monstery kt?rych si?a ataku zale?y od statusu postaci, eq i skilli!

Witam serdecznie.
Chcia?bym opowiedzie? w paru slowach o Valturii z tym otsem wi??e mnie wiele ciekawych przyg?d nie b?d? si? rozpisywa? konkretnie o statystykach tylko chc? przywi?za? uwag? nad atmosfer? jaka panuje w tej grze. Ludzie s? niespotykanie mili i pomocni to najbardziej mnie przyci?gn??o na ten ots przyjemnie si? rozmawia nie tylko na tematy tibijskie ale r?wnie? prywatne (ale te? nie brakuje wojen) ;) . Serdecznie zach?cam do gry na valturia.pl Pozdrawiam Wojtek.

Zdj?cie z mojego ulubionego miasta Minias Trith.
miniastrith.png

Start Valturii 27.01.2011 15:00

Usu?cie ten temat i dajcie g??wn? zapowied? !!
Chyba ka?dy z nas chce aby gra?o tu jak najwi?cej os?b !!
Ma?o kto b?dzie wiedzia?, ?e server startuje. Zr?bcie now?, g??wn? zapowied? !

dajcie jeden swiat pvp i bedzie ok.
Serwer ma potencja? = ciekawa mapka skrypty itp.
Mi si? przyjemnie gra?o tylko przez to, ?e by?y dwa ?wiaty by?o bardzo ma?o os?b..

Gra si? ?wietnie, polecam ten serwer w 100%. Posiada on dwa ?wiaty optional-pvp oraz pvp. Wiec znajdziecie co? dla ka?dego. Mapa jest dopracowana i znajduje si? tu wiele nowych i zarazem ciekawych skrypt?w, kt?re umil? wam gre. Klimat jaki panuje na tym serwerze jest bardzo dobry. Gracze s? mili i z ch?ci? pomagaj? niskopoziomowym graczom. Zapraszam na Valturie.

Serwer ?wietny ,niestety na pocz?tku roku by? ma?ym nie wypa?em du?o b??d?w ,na szcz??cie ju? wszystkie b??dy zosta? naprawione i czekamy teraz na start.

25.01 - Test serwer sam wejd? i sprawd? serwer
27.01 - start serwera! godz. 15.

Mounty, cooldown system, custom mapa, taski i RPG klimat - valturia.pl

Czy mi si? wydaje, czy zrobili?cie 3 ?wiat Satera? Wed?ug mnie, powinni?cie po??czy? te wszystkie ?wiaty bo innaczej nie macie szans, ?eby zgra?o na ka?dym ze ?wiat?w 50 os?b+.
Pozdrawiam

Do maker?w: 1. Po co znowu te itemy do addon?w, bedziecie mieli wiecej ludzi.(a kasy nie bedzie mniej z sms shopa tylko wiecej bo wiecej ludzi bedzie)
2. czy wszystkie itemy z sms shopa da si? zdoby??
3. czy jest quest na obsidian knife i blessed wooden stake?

Do graczy: Jak sie podoba ots to nie mowcie ze malo osob tylko reklamujcie go na warotsach lub gdzies indziej(w szkole xD)

Na obsidian knife jest quest w oxenfurt na minotaurach, na bws te? jest quest.
Admini stwierdzili, ?e nie b?dzie lepszych itemk?w w sms-sh poniewa? te itemki ktore sa teraz s?u?a do pomocy gracz?. Szkoda, ?e nie mozna kupic staminy doll to by bylo dobre, moze co? zmieni? w tym sklepie.

Hmm polaczyc 2 swiaty swietny pomysl jak gralem na non-pvp nick : Nightrider of Darkness to full assassina zbieralem prawie tydzien bo tak malo ludzi gra...jezeli nie bedzie tych samych bugow co wczesniej to na pewno zawitam.Nastepna sprawa system mountow wezmy np: misje na tin lizzarda 100 iron ore i inne duperele ale pytam sie laskawie kto poswieci 100 iron ore zeby miec mounta albo na bera 100 ber pawow no w chuj duzoo...Nie mozna zrobic tak jak na rl? ze trzeba wydropic jakis item i uzywac go na potowrze ktory moze zostac moutem? bo przez kilka dni widzialem tylko jednego typa na moucie... i podejrzewam ze to byl Gm:)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry