• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Nowa wyspa

Status
Zamknięty.

FILONEK

Active User
Liczba reakcji
6
Witam! Chcia?bym wam przedstawi? mapk?. Ot tak z nud?w zrobi?em ?redniego rozmiaru wysepk?. Znajduj? si? na niej: Cyclopy, Dragony, Giant Spidery, Mary, Destro i kilka poi monsterk?w. Miasto moim zdaniem z deka kiczowato wysz?o :/ Jako? nie mam pomys?u, ale dobra, ss: Dzi?ki za kommenty.

Og??em krzta?t wyspy:

mapa1xh.jpg

Tutaj Respawn nieumar?ych:

mapa2b.jpg

GS:

mapa3h.jpg

Miasto: Wydaje mi si? troch? kwadratowe xD

mapa4t.jpg

I na deser, cycki :)

mapa5.jpg

@edit.

Dzi?ki za koment, ju? wiem co ?le robi?em, faktycznie jak jeszcze raz sie przyjrza?em to ... :D

Odp: Nowa wyspa

to co najbardziej rzuca mi si? w oczy to totalnie niepasuj?cy mur, ani kolorystycznie ani stylistycznie : /
w dodatku sprawia takie dziwne 'kwadratowe' wrazenie ca?o?ci.
co do calej pracy to jest tego troche za duzo zeby opisywa? dok?adnie, wi?c skupie si? na konkretach, mapka jest fajna, ale miejscami jest strasznie ma?o detali, twoja natura le?y. ma?o ground?w, w dodatku wsz?dzie gdzie popatrze widz? autoborder.

og?lnie mapa wygl?da na nadaj?c? si? do gry, mi si? podoba, mimo ?e nie ma rewelacji.

Tak wi?c mapy to praktycznie full autoborder, na pierwszym zdj?ciu wida? mas? drzew porozrzucanych za pomoc? Doodad Pallete. Respawn nieumar?ych ju? lepszy, lecz natura wydaje mi si? nieco uboga. W expowisku gs?w u?y?e? z?ego pod?o?a, to nie klimat dla gs?w i nie pasuj? w og?le do ich kolorowego wygl?du. Kolejne zdj?cie z miastem wygl?da tak jako? nudnie, s?aba natura, oraz za du?o kamyczk?w na drodze. W expowisku z cyklopami po raz kolejny s?aba natura, w dodatku przesadzi?e? z tym br?zowym i szarym ?wirem (gravel). Tak wi?c moja porada aby? skupi? si? bardziej na naturze, oraz zapozna? si? z moim poradnikiem dot. ?adnych zdj?? map. Bo zdj?cia kt?re tu pokaza?e? s? fatalne. Moja ocena 5/10.

Ciekawa Mapka Tylko przydu?o tych drzew Tam ale reszta jest Extra [USER][/USER]

Za ma?o ?d?be? trawy, domki maj? za du?e pomieszczenia, zawsze lepiej jest zrobi? wi?cej mniejszych pokoi. Na ostatnim SS zdecydowanie za du?o natury.
Standardowa mapa, nic ciekawego tutaj nie widz?.
Ocena: 5.5/10

Faktycznie mur nie pasuj? do miasta, na 1 zdj?ciu jest ZA DU?O drzew. Exp spider?w mi si? podoba ;)
Ocena 3.5/6

Wida? tutaj wy??cznie autoborder.Teren z nieumar?ymi to jedno miejsce, kt?re mi si? spodoba?o.Nie potrafisz za bardzo rozsadza? drzewek i krzaczk?w na mapie - w tym celu poleci?bym skorzysta? z lekcji Blackq'a, kt?re znajdziesz w Strefie Mappera.
Pozosta?e prace nie s? za specjalne, szczeg?ln? uwag? przynios?y mi te? GS Cave, mog?e? tam pomiesza? bordery.?adnie to wszystko wygl?da tylko musisz jeszcze du?o ?wiczy?, aby osi?gn?? jaki? efekt.Oceny Ci narazie nie dam, zobaczymy dalsze rezultaty twojej pracy.

Pozdrawiam.

Jako? dziwnie rozstawiona ta natura zadu?o tych kamieni na respie Cycow ten Mur wog?le nie pasuje do tego miasta resp Nieumar?ych nawet Ci wyszed? ale Gs to pora?ka to miasto te? jest jakie? takie Kwadratowe 6/10 zawsze mo?e by? lepiej :D.

wykonanie dobre pomys? nawet ciekawy du?o zieleni du?o domk?w jak to w miasteczku.

Status
Zamknięty.
Do góry