• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Nowa wyszukiwarka

Status
Zamknięty.
Odp: Nowa wyszukiwarka

To nie temat do spraw technicznych zwi?zanych ze stron?. Je?eli Norbert na to pozwoli, ?alcie mu si? na pw.

Co s?dzicie o pomy?le?
Co przyda?oby si? doda? do serwisu? (w nied?ugim czasie zostanie zaimplementowany skrypt omijania limit?w megavideo).
No i jakie? og?lne opinie ;d

Ol?ejs powiedz mi jedno, dlaczego u?ytkownicy nie mieliby tu pisa?, ?e co? im nie dzia?a? Skoro prosz? o opinie czy te? sugestie to nie widz? ?adnych przeciwwskaza? dla wypowiedzi stwierdzaj?cych, ?e co? komu? nie dzia?a. W ko?cu to te? jest opinia.

#b??dne logowanie
Zostanie dodana funkcja przypominania pass?w :P Samo logowanie jest w 100% sprawne.

Znowu co? nie mog? wbi?.Da?em obejrzyj film,wpisa?em nazw? i pisa?o b??d czy co?,od?wie?y?em i nie wchodzi

Podoba mi si? to. Przyda?aby si? jeszcze jaka? wyszukiwarka ludzi. ;p

Ludzi ?atwo znale??. Klikasz w sw?j profil i w linku zmieniasz liczb? :D Ale jaka? lista by si? przyda?a.

Moje propozycje odno?nie strony:
- ocenianie playlist (+ ranking)
- opcja 'dodaj do ulubionych playlist', aby?my mieli w pobli?u list?, kt?ra jest zrobiona przez inn? osob?, a nam si? podoba

@edit
Aaa, i przyda?aby si? opcja czego? w rodzaju dodawania nowego utworu do bazy. Nie wiem, link do pliku, pobranie z komputera i p??niej wgranie na jaki? serwer.

Ostatnia edycja:

Moje propozycje odno?nie strony:
- ocenianie playlist (+ ranking)
- opcja 'dodaj do ulubionych playlist', aby?my mieli w pobli?u list?, kt?ra jest zrobiona przez inn? osob?, a nam si? podoba

Dok?adnie o tych opcjach dzisiaj rano pomy?la?em :P Pewnie zaraz si? pojawi?.

Mam jedno zastrze?enie.
Pod Oper? nie dzia?a.

Po prostu nie ma muzyki, nie wiem o co z tym chodzi.Jest pokazana strza?ka play,a ile przelecia?o i ile zosta?o jest 00:00

Aaa, i przyda?aby si? opcja czego? w rodzaju dodawania nowego utworu do bazy. Nie wiem, link do pliku, pobranie z komputera i p??niej wgranie na jaki? serwer.

Bro? bo?e Norbercie nie dodawaj uploadu na tw?j serwer :x Wiesz czemu.

Ciekawa strona. Doda?em par? utwork?w do toplisty "Trance" :p

Bro? bo?e Norbercie nie dodawaj uploadu na tw?j serwer :x Wiesz czemu.
Ciekawa strona. Doda?em par? utwork?w do toplisty "Trance" :p
Nie m?wi? tu o jego serwerze, tylko np. o wrzucie, bo widz?, ?e to jest ?r?d?o Szukarki.
Dwie tematycznie ode mnie:

Zapraszam na nocn? plejlist? :D

Oraz na normalna :D

Jaki? czas nic si? nie dzia?o (zbyt du?o pracy) ale dzisiaj w wolnej chwili troszk? przysiad?em i dopisa?em kilka funkcji.

S? to mi?dzy innymi:

1. Pod?wietlanie aktualnie odtwarzanej piosenki.
2. Ustawianie tytu?u utworu jako tytu? strony.
3. Mo?liwo?? edycji nazw playlist.
4. Lekka przebudowa menu.
5. Dodanie kilku plik?w pomocy.

Co jeszcze dodam?

Prawdopodobnie jutro zajm? si? mo?liwo?ci? tworzenia playlist film?w ;)

Dodaj do tego wyb?r kolejno?ci.

A ja od?wie??, gdy? ta strona jest zajebista i zas?uguje na wi?cej u?ytkownik?w. Reklamujmy j?! Najlepsza wyszukiwarka muzyki!

omg jakie to szybkie :D
genialny pomysl nic dodac nic ujac :O

Szkoda, ?e projekt zosta? zawiszeony ;/ moja playlista posz?a si? hendo?y?... a tylko z tego s?ucha?em nut bo nie chce mi si? pobiera?... czy zna kto? podobn? stronk? z playlistami?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry