-Tibia 8.60 Nowe Evo 8.6 !!! VIP SYSTEM !!! MASA QUEST?W !!! ZAPOWIED? !!!

Status
Zamknięty.

exodo34

User
Styczeń 1, 2013
Liczba reakcji
0
NaveOTS !!! EVO 8.6 !!! ZAPOWIED? :)
Start 22 marca godz. 18:00 - Musicie by? z nami :) Na screenach mo?ecie zobaczy? jak b?dzie wygl?da?a mapa.

INFO:
Serwer tworzony by? przez ponad 6 miesi?cy. Pocz?tkowa data startu mia?a mie? miejsce w po?owie lutego, ale ze wzgl?du na znalezione przez naszych tester?w b??dy zosta?a ona prze?o?ona. Wiele os?b pracowa?o nad serwerem aby wszystko by?o dopracowane. Mapa jest bardzo przyjemna w grze (gwarantuje to ok.130 expowisk), ciekawe eventy i konkursy, oraz wiele zr??nicowanych i trudnych quest?w. Questy nie polegaj? tylko na systemie - "zabij i zabierz nagrod?", na naszych questach nale?y u?y? troch? m?zgu :) Nie b?d? opowiada? o wszystkim co mo?ecie u nas zobaczy? bo wi?kszo?? os?b przegl?daj?cych t? zapowied? i tak tego nie przeczyta. Tak wi?c zapraszamy na serwer aby?cie sami mogli wszystko sprawdzi? i oceni?:)

EXP STAGE:
1-40 EXP: x200
41-80 EXP: x150
81-120 EXP: x100
121-160 EXP: x50
161-200 EXP: x20
201-250 EXP: x10
251-300 EXP: x6
301+ EXP: x3

IP: naveots.pl
Port: 7171
Strona: NaveOTS.pl

SCREENY:

Zapraszamy do rejestracji !!!

Odp: Nowe Evo 8.6 !!! VIP SYSTEM !!! MASA QUEST?W !!! ZAPOWIED? !!!

Niezle sie zapowiada :)

Kiedy Start :P? Bo spodoba?a mi sie zapowied? xd

Start planowany jest w pi?tek 8 lutego. Ale niczego nie obiecuje, poniewa? czeka nas jeszcze troch? pracy zwi?zanych z reklam? i acc makerem :) Oraz w planach jest jeszcze dodanie 4 kolejnych spelli dla ka?dej postaci (tym razem one target) no i zbalansowanie ich wzgl?dem istniej?cych ju? czar?w i run. Na pocz?tku nast?pnego tygodnia pojawi si? pe?na zapowied? z adresem strony i dok?adnymi informacjami o serwerze :) Do tej pory zapraszam wi?c os?b do komentowania ;)

Je?li ots wystartuje 8 lutego to b?dzie zajebiscie bo ferie mam od 11 czyli b?d? mia? du?oo czasu na gr? ;)
Mapka zajebista chod? tp room widzia?em( chodzi mi o pod?og?) wola?bym troszk? wi?kszy exp stage ale to ju? Ty ustalasz :) na pewno wbije i polecam!

Co do tp (pewnie chodzi Ci o te starlighty na pod?odze?), jest to pomys? mojego kumpla , kt?ry jest wsp??tw?rc? tej mapy, i mo?liwe ?e gdzie? to widzia?e? bo sprzedaje on mapy na allegro, a z tego co czasem widz? po jego pracach bardzo cz?sto to wykorzystuj? ;) Exp stage jest taki ze wzgl?du, ?e nie ma to by? serwer odpalony na miesi?c, a potem reset i kolejne 500x edycji, tylko serwerek ma si? utrzyma? do?? d?ugo i zyska? wielu sta?ych graczy :) Oczywi?cie przed startem serwer pojawi si? ankieta dotycz?ca Exp Stag'a, kt?ry ewentualnie zgodnie z wol? graczy mo?e zosta? podwy?szony :)

Aha rozwia?e? moje w?tpliwo?ci co do mapy :D nie mog? si? doczeka? startu.
Co do exp stage chodzi mi o pvp i questy bo ja wole ora? si? 200lv+ a z tym exp stage to ka?dy b?dzie lata? 100+ i questy b?d? trudne do wykonania bo pewnie b?d? orshabaale itp. i ek si? nie utrzyma :p

Co do stage to oka?e si? dok?adnie po zamkni?tych beta testach w ten weekend :) Tak jak pisa?em wcze?niej pe?na zapowied? serwera pojawi si? w poniedzia?ek-wtorek ;)

Beta testy b?d? od pi?tku czy soboty? :)
Bo z ch?ci? bym wzi?? udzia? w testach.

Beta testy b?d? sobota-niedziela prawdopodobnie :) Ale niestety mamy ju? 20 os?b i z reszt? s? to zamkni?te testy dla znajomych, wi?c niestety... ;/

No c??.. mam nadzieje ?e nie b?dzie du?o problem?w i start odb?dzie 8 lutego :p

Od?wie?am i zapraszam na serwer :)

?ot? Start mia? by? chyba du?o wcze?niej i czeka?em na ten ots..
Zr?bcie start za tydzie? bo widz? nie ma postaci i nikt nie wbije Ci :p

@edit
Nie dzia?a Ci zak?adka i na stronie do:
"rainitemsevent"

I nie dzia?aj? zdjecia w ka?dym evencie.

Ostatnia edycja:

Wyja?nienie op??nienia jest w "INFO:" ;) Jeszcze dzisiaj b?dzie wypuszczona ma?a kampania reklamowa, i zobaczymy :) Je?eli b?dzie powy?ej 100 zadeklarowanych graczy serwer ruszy, je?eli nie start zostanie prze?o?ony o tydzie?. Zapro? te? swoich znajomych, ka?dy gracz si? liczy :)

@Edit
Tak zgadza si?, zdj?cia dla event?w nie zosta?y jeszcze dodane :) A co do Rain Items Event w?a?nie przygotowujemy opis, w kt?rym opisane b?d? dok?adnie spadaj?ce itemy, poniewa? co niekt?rzy z zespo?u maj? w?tpliwo?ci. Do jutra rana wszystko b?dzie ju? ustalone.

---Aktualizacja---

Od?wie?am i prosz? o jakie? wypowiedzi :)

Ostatnia edycja:

Fajnie si? zapowiada ;) Ch?tnie zajrz? z kumplami :P

Status
Zamknięty.
Back
Do góry