Nowe ?wiaty

Status
Zamknięty.

mertv

meretve
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
95
Nazwy trzech nowych ?wiat?w OptionalPvP gry s? ustalone! Nazywane s? Fidera, Magera i Olympa. Te ?wiaty b?d? dost?pne jeszcze dzisiaj.

Odp: Nowe ?wiaty

Na 90% wejd?, ?eby zobaczy? jakie b?d? ceny plate seta=). Prawdopodobnie jaki? high lvl u?yje world transfer i b?dzie PRO. Troch? to spieprzyli.

Edit.
Wszyscu down\/
PACC b?dzie m?g? przez tydzie? gra?. Oczywi?cie ju? wszyscy razem potem b?d? gra?

Pozdrawiam
Buciu​

Ostatnia edycja:

@UP
Racja!! mo?e by? ciekawie :D tez bym wszed? ale nie mam pacc.

Przez pewien okres czasu przenoszenie postaci na te ?wiaty powinny by? zablokowane, przynajmniej 1 miesi?c .

Pozdro.

Ostatnia edycja:

Ale fajnie nowe swiaty.Ale lipa z tym przenoszeniem postaci.Pewnie jakies 100+ lvl sobie poprzenosz? postacie na te swiaty i lipa a nie gra bedzie.

ej czy na tych swiatach tylko pacce moga ? LOL

Przez 1 tydzien tak potem juz mog? grac gracze z darmowym kontem.

A jak dla mnie cipek powinien ca?kowicie zablokowa? na te nowe transfery postaci bo co je?li taki ch?opaczyna lvl 250 na no pvp przeniesie si? na pvp weznie ludzi da im kase wszystko itp to zadnych szans pozdro :]

Rxier jak bys przeczytal inne newsy to byl wiedzial ze z Non-Pvp na Pvp nie idzie sie przeniesc bo naprzyklad MDW by sie przeniusl na ten swiat co jest LP i co by bylo? XD

@@Topic
Nono fajnie pzynajmniej na innych swiatach nie bedzie kolejek a na tym swiecie kolejki po 800+ Haha:D Ja itak nie zagram ^^

Na Olympi jest ju? 260+ palek. Zgadzam si? ?e powinien by? zablokowany transfer postaci na nowych serwach ale przez conajmniej p?? roku

E te 3 swiaty one s? wszystkie non - pvp ....

?iekawe czy b?dzie fajnie na tych ?wiatach :D ja odrazu wbija na jaki? pewnie drogie bedzie wszystko :D

E te 3 swiaty one s? wszystkie non - pvp ....
Ju? od bardzo dawna na wszystkich ?wiatach n-pvp by?o przeludnienie, Cipsoft wyci?gn?? wnioski i tak oto powsta?y 3 kolejne n-pvp. Nie ukrywam, ?e r?wnie? czeka?em na ?wiat pvp, nie mniej jednak jak tylko opadnie liczba ludzi kot?uj?cych si? na rookgardzie to te? spr?buj? zacz?? now? karier? na jednym z nowych ?wiat?w.

Eh gdyby by? to serwer pvp bym ch?tnie gra? a tak to nie... .
I tak wedlug mnie tworz?c nowy serwer powinna byc zablokowana mozliwosc przenoszenia na ten serwer postaci.Np przez p?? roku.

Trzeba by? pierwszym ?eby ceny ustabilizowa? :)
Juz nie mog? si? doczeka? ^^

Nazywane s? Fidera, Magera i Olympa.

To mi nie pasuje jako?.

@topic
Co do ?wiat?w fajnie ze Cip-Coft dodaje co? nowego
I mo?e na starych ?wiatach zmniejszy si? liczba graczy

Ju? mo?emy zobaczy? 236 RP o nicku Domith

Ostatnia edycja:

Niby fajnie, ale z tym transferem troch? spieprzyli. Chodzi mi o to, i? mo?na transferowa? postacie z innych ?wiat?w na nowo powsta?e.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry