• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Nowo?ci w Tibia Store m.in. XP Boost

Kuzyn

Dziad.
Członek Załogi
Liczba reakcji
166
Cipsoft postanowi? wprowadzi? do gry XP Booster, Z?ot? portmonetk? oraz konwerter z?ota za Tibia Coins.
Nie wiadomo kiedy te zmiany pojawi? si? na oficjalnych serwerach, na razie b?d? tylko na testowych.

Warto przypomnie?, ?e rok temu Cipsoft zapewnia?, ?e nie wprowadzi takich rzeczy do sklepu.

Natomiast z FAQ mo?na wywnioskowa?, ?e za jaki? czas b?dzie mo?na kupi? tak?e zloto w grze.

Nie, ten artyku? to nie ?art xd

Odp: Nowo?ci w Tibia Store m.in. XP Boost

No tylko na hajs lec?.
Drawnport zosta? zrobiony, ?eby nowi gracze mieli jakie? szanse i ?atwo mogli nauczy? si? gra?, Cipsoft zobaczy?, ?e to nic nie daje i Tibia nadal pada, to j? dobijaj? w taki spos?b, ?eby zgarn?? jak najwi?cej kasy.
Teraz mam zielon? stamin?, xp booster, vouchera i double exp weekend, co daje 500% expa, pozdrowienia, ju? wol? i?? na otsa, gdzie mam exp x2 xD

Teraz ju? lepiej gra? na jakim? ots z 2x exp i real map?.

Niby z tibiame to wszystko idzie :D nic tylko si? kont pozby? p?ki mo?na co? zarobi?, wkr?tce to taki 1k lvl zajmie rok albo i mniej :D

Zrobi? z reala w ko?cu orshabaal otsa, tylko pod nazw? real tibii, nie ma co Tibia upada, przetrwa?a swoje ale co update schodzi?a na psy i to w dosy? sporym stopniu. C??, nic tylko czeka? jak dodadz? free premium, albo sms shop i b?dzie mo?na softy za sms kupi?, ?eby tylko hajs by? :D

Bez przesady za darmo to Ci nic nie zrobi? :D

Najbardziej chyba irytuje mnie , ?e jeszcze gra?em w tych czasach jak pisali, ?e nigdy nie wprowadz? czego? takiego do tego swojego "sklepiku". ?mieszne to jest, ?e dodaj? co? czego gracze nawet nie chc?. Ile propozycji jest na oficjalnym forum tibii, a wi?kszo?? jest wypierdalana w kosmos bez przemy?lenia o wprowadzeniu do gry. Chc? niby kas? to czemu nie zrobi? nawet jednego pierdolonego serwera 7.4? Moim zdaniem s? jacy? "pojebani" jak 90% tibijczyk?w co gra obecnie. Dzi?kuje za uwag?, do widzenia!

Nikt Ci nie b?dzie gra? na jakim? 74 xd to nie te czasy ?e wraca?e? ze szko?y o ora?e? w tibie przez wi?kszo?? czasu :D

Nikt Ci nie b?dzie gra? na jakim? 74 xd to nie te czasy ?e wraca?e? ze szko?y o ora?e? w tibie przez wi?kszo?? czasu :D

Medivia.org
Tematy na tibia.com o tym by zrobi? serwer 7.4 (sporo wypowiedzi ludzi co akurat tego by chcieli) Zreszt? popatrz na g?upi? medivi? (chocia? wrong, nie g?upi?) bo maj? serwer 7.4, a dodaj? nowo?ci co dobrze pasuj? do tej wersji silnika, wszystko dobrze zbalansowane pod wzgl?dem nowych miast, monster?w, item?w i tym podobne. My?l?, ?e jakby robili tak tibi? od pocz?tku to dalej gra?oby du?o os?b.

Medivia.org
Tematy na tibia.com o tym by zrobi? serwer 7.4 (sporo wypowiedzi ludzi co akurat tego by chcieli) Zreszt? popatrz na g?upi? medivi? (chocia? wrong, nie g?upi?) bo maj? serwer 7.4, a dodaj? nowo?ci co dobrze pasuj? do tej wersji silnika, wszystko dobrze zbalansowane pod wzgl?dem nowych miast, monster?w, item?w i tym podobne. My?l?, ?e jakby robili tak tibi? od pocz?tku to dalej gra?oby du?o os?b.

Wszystko fajnie poza ta liczba osob. Najwiecej online to akurat przypadlo kilka lat po 7.4

Bez przesady za darmo to Ci nic nie zrobi? :D

Najbardziej chyba irytuje mnie , ?e jeszcze gra?em w tych czasach jak pisali, ?e nigdy nie wprowadz? czego? takiego do tego swojego "sklepiku". ?mieszne to jest, ?e dodaj? co? czego gracze nawet nie chc?. Ile propozycji jest na oficjalnym forum tibii, a wi?kszo?? jest wypierdalana w kosmos bez przemy?lenia o wprowadzeniu do gry. Chc? niby kas? to czemu nie zrobi? nawet jednego pierdolonego serwera 7.4? Moim zdaniem s? jacy? "pojebani" jak 90% tibijczyk?w co gra obecnie. Dzi?kuje za uwag?, do widzenia!

Nie no pewnie, ?e za darmo to nic, nawet bi? nie chc? bo r?ce bol?.
Tibia upada, wi?c chc? wytrzepa? jak najwi?ksze siano, no ile jeszcze dajesz realowi? Ja niewiele, chyba ?e co? sie odmieni i zaczn? w ko?cu s?ucha? graczy ;p

Nawet jak Tibia padnie, to b?dzie dalej rozwijany content, wiec nie wiem o co ten ca?y p?acz.

KASA! KASA! KASA! wiedz? ?e p??niej b?dzie mniej graczy wi?c korzystaj?c z okazji.

Do góry