• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Nowots

Status
Zamknięty.

Our partners and their custom servers:

Odp: Nowots

@Up
Je?eli wypowiadasz si? na temat silnika, staraj si? ?eby twoje wypowiedzi by?y warto?ciowe ;) i uzasadnione czemu podoba Ci si? silnik.

@Topic
No c?? silniczek bardzo mi si? podoba ale nie dzia?aj? transformy, je?eli kto? by wiedzia? jak to naprawi? prosz? wys?a? instrukcje na PW ;)
W silniku znajduje si? bardzo du?o jak i ?adna mapa (zwiedzi?em ca?? xd) itemki oraz outfity s? zrobione na wysokim poziomie, c?? ja ten silnik oceniam na 10/10 i daje punkt reputacji U?ytkownikowi kt?ry wstawi? ten silnik.

Pozdrawiam!

Mam spraw?...Tylko 2 rzeczy mnie dr?cz?!
1.Nie wiem jak naprawi? all transformacje ?eby nie by?o ?e po 1 all profy maj?...Wi?c prosz? o gotowy skrypt lub pomoc pisemn? tutaj,pw lub gg: 12130886
2.Nie wiem jak zrobi? acc...Wi?c prosz? o pomoc pisemn? tutaj,pw lub gg: 12130886

Jak na Naruto OTSa to ca?kiem niez?y. Na pewno niekt?rym si? przyda. Co prawda posiada troch? niepasuj?ce do Tibii grafiki, ale to akurat ma?a przeszkoda :P.

clijent chodzi tylko nie umiesz kur....a ma?.
Pobaw sie PRG Makerem jest ?atwierszy opcyak?em go ju? a tibie nie muwie ci szczerze RPG Maker jest fajny nie przez Online ku...a i polecam na pocz?tkuj?cych.

W RPG AMker robi? Naruto RPG Town

Silnik pi?kny, cudowny, itp. itd. Posiada najmniej bug?w ze wszystkich naruto ots, kt?re s? udost?pnione za darmo, lecz:
-nie ma kilku transform?w, aczkolwiek nie ma wi?kszego problemu ze zrobieniem ich
-acc maker, no w?a?nie, nie wiem czy tylko mi, ale na stronie pojawia si? :Home: i dupa pr?buje zmienia? w config.php i config.ini i to nic nie daje :/

btw. client dzia?a, tyle ze, albo musisz go przerobic, albo zmienic ip, ip changerem

Pozdrawiam,
Dicanio

siemka ludzie mam sprawe jak zrobic zebym mogl grac na wlasnym ots
Bo jak sie loguje na mojego ots to loguje sie na innego na kogos pisac na GG
11850844
Ijeszcze jedna sprawa Kto umie naprawic transformy bo na tym ots niedzialaja wszystki

To zmien w ip changer ip na 127.0.0.1 ;] i wtedy bedzie dzialac.

Co do tego silnika to jest on zapewne dobry ale grafika troche dziwna.Moze kiedy sie przyda w przyszlosci:P 7/10

Wiñar uszkodzonych plik?w: S nie ma dobrych pussy -.-

przynajmniej mi powiedzie? jak to naprawi? lub wkr?ca si? teraz?

Bardzo dobry ots ^^ lecz jak chce si? go postawi? najlepiej zrobi? du?y edit ;s . Dobra odbieg?em od tematu ^.-. 10/10 masz za ten silnik bo w?a?nie tego poszukiwa?em rpzez ostatnie 2 godzinki :PP

Dzi?ki Gadu. Spoko silnik wystarczy naprawi? bugi dorobi? transformy lekko edytn?? map? i mo?e wyj?? z tego ca?kiem nie kiepski OTS :) 8,5/10 bo bugi s? ;p

Wszystko dzia?a ale co? nie tak z acc makerem chyba albo ?le ustawi?em
Wejd? na stron? //Link usuni?ty.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom