• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Inne nowots

Status
Zamknięty.

Bankman

User
Styczeń 23, 2010
Liczba reakcji
0
witam otoz mam problem sciagnolem przedchwila nowots ""http://tibia.net.pl/silniki/449688-naruto-silnik.html" i problem jest w tym ze w folderze "Silnik nowots" niema tam silnika jest data, restarter ,config ,lua ,zlib1 ,lualib ,libxml2 ,
libmysql .iconv ;s bardzo prosze o pomoc ;P

Odp: nowots

Ja sci?gam i jest. Mo?e antivir Ci go wywala. Spr?buj go wy??czy? je?li chcesz ryzykowa?.

?ci?gnij jeszcze raz, lecz tym razem wy??cz zapor?.
Ewentualnie, ?ci?gnij inny silnik. ;)

Regards,
Reaper

witam otoz mam problem sciagnolem przedchwila nowots ""http://tibia.net.pl/silniki/449688-naruto-silnik.html" i problem jest w tym ze w folderze "Silnik nowots" niema tam silnika jest data, restarter ,config ,lua ,zlib1 ,lualib ,libxml2 ,
libmysql .iconv ;s bardzo prosze o pomoc ;P

Usuwa Ci plik wykonywalny (.exe) dlatego ?e w nim znajduje si? Win.32 kt?ry przez wi?kszo?? AntyWirusu?w uwa?any jest za wirusa. Je?li chcesz korzysta? z NowoOTS to wy??cz Antywiursa pobierz silnik jeszcze raz i dodaj plik wykonywalny do wyj?tk?w.

Pozdrawiam,
Rev~

Mam Jeden Problem W Nowots tez mam ten silnik ten problem jest nastepujacy
Gdy chce zrobic np. voc 2 tzn sasuke i jestem kakashi jak to zmienic bo nie umie tego zrobic b?agam napiszcie mi na gg jestem caly czas
GG *********

Ostatnio edytowane przez moderatora:

mam problem nie dziala mi wogule klient moge czekac i czekac i nic ;/ co zrobic ??

Ja przerobilem armonie na nowots
Poprostu skopiuj foldery(monster,spells,talkactions,folder z mapa) i pliki xml(vocations oprocz bans)z nowotsa i wklej je do folderu data armoni
Wejdz w plik confing.lua i zmien evolutions.otbm na nazwe mapy nowotsa i gotowe
@2x up
Wejdz w dat/players(otwierasz np. Kapiozo jako notatnik i szukasz looktype(odpowiada one za wyglad)i zmieniasz.na inna liczbe.Koniec

Status
Zamknięty.
Back
Do góry