What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Nowy dzia?(boty)

Status
Not open for further replies.

Wildhells

Senior User
Reaction score
118
Odp: Nowy dzia?(boty)

Popieram Michusjeedem taka ankieta by si? przyda?a. My?l?, ?e to by ' ruszy?o ' co? ten dzia?, bo teraz jest tam jeden wielki burdel.

diegos

Banned
Reaction score
7

Moim zdaniem nie potrzebne , jestem na nie tak jak inni.

Selenaa

Active User
Reaction score
6

Zgadzam sie z zdaniem kikimora te boty ktore wymienil sa najbardziej popularne a reszta moze byc do innych bo ledwo garstka zna je i uzytkuje ;]

stripling

Active User
Reaction score
4

Ale ja si? pytam, Po chuj? Po ch?j wstawia? zasyfia? te forum nowymi dawkami dzia??w? Bot?w jest masa tutaj tzn w tym sensie ?e jest wystarczaj?ca ilo?? bot?w na forum kt?re s? najcz??ciej u?ywane przez tibijczyk?w.

Pierdol Boty Go? do Roboty :)

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

Ale ja si? pytam, Po chuj? Po ch?j wstawia? zasyfia? te forum nowymi dawkami dzia??w? Bot?w jest masa tutaj tzn w tym sensie ?e jest wystarczaj?ca ilo?? bot?w na forum kt?re s? najcz??ciej u?ywane przez tibijczyk?w.

Pierdol Boty Go? do Roboty :)

No wlasnie po to zeby posprzatac... Po co jest teraz kilka(z 7) dzialow z botami jak uzywane sa 2 albo 3? Dlaczego by nie zostawic tych 2 albo 3 i nie dodac jednego a wywalic te 4 nie uzywane i dac je do innych?
Wlasnie o to chodzi, zeby zrobic to co opisales, bo teraz tak nie jest.
Zobacz sobie dzial blackd. 1 post na tydzien. Zobacz sobie dzial ng. 1 post na 2 tygodnie. Zobacz sobie dzial neo. Juz go nikt nie uzywa...

Ps. Jak juz by mialy byc wprowadzone te dzialy do botow. To rownie dobrze mozna zrobic porzadek w pobieralni. Tam tez powinny byc dzialy od najnowszych botow ktore sa teraz uzywane(red, bbot, ta) oraz tych starszych ktore ciesza sie popularnoscia na otsach(elf).

Status
Not open for further replies.