Nowy dzia?. Przeczytaj!

Status
Zamknięty.

LittleLier

New User
Kwiecień 12, 2010
Liczba reakcji
0
Ostatnio przerzucaj?c showroom, og?oszenia nowych projekt?w, mapper?w i tym podobnych, wpad?em na pomys?, ?e by?oby dobrze zrobi? jeden dzia? pod nazw? Rekomendowane.

By?oby to miejsce, do kt?rego trafia?yby tematy wytypowane b?d? drog? g?osowania, b?d? wyboru przez support, najlepiej po rozpatrzeniu wniosku, ?eby nie dodawa? Administratorom pracy, tylko wymusi? dodatkowe staranie zg?aszaj?cego, co te? odsia?oby tych, kt?rym w?a?ciwie niespecjalnie zale?y.
Taki dzia? by?by te? przecie? form? wsparcia dla bardziej ambitnych projekt?w, kt?re niestety bez wzgl?du na jako?? ton? pod nawa?em nowych temat?w i zje?d?aj? w d??, w zapomnienie.

Przyk?adem takiego projektu mo?na nazwa? Elessis, gdzie pracuj? naprawd? zdolni graficy pixel artu, kt?rzy mog? si? pochwali? szerokim zasobem niespotykanych na innych ?wiatach stwor?w i przedmiot?w, a jednak gra tam ?a?osna garstka os?b, podczas gdy wiele innych dobrze grywalnych ots nie r??ni si? spo?r?d innych niczym poza map?, kt?r? przecie? ?atwiej wyprodukowa?.
Oczywi?cie jest to przyk?ad, nie reklama. Serwer wykopa?em dzisiaj pod??aj?c ?ladami z showroom i to co znalaz?em mnie zafascynowa?o. Jednak zapewne takich ots jest wi?cej, jednak pogrzeba? trzeba jeszcze g??biej.

Mo?e jakie? g?osowanie, sugestie na temat stworzenia takiego dzia?u?

Odp: Nowy dzia?. Przeczytaj!

Wydaje mi si?, ?e to bardzo dobry pomys?. Taki dzia? wprowadzi?by nowe mo?liwo?ci dla projekt?w, kt?re maj? mie? jak?? przysz?o??, w powszechnie znanym ?wiecie OpenTibii.

`Ravegon.

Ostatnia edycja:

Dobry pomys?. Jak ju? stworz? w?asny serwer to postaram si? o umieszczenie dodatkowej reklamy w takim dziale i b?d? do mojej kieszeni wp?ywa?y kolejne z?ot?wki.

Popieram!

Dzia? nie zostanie utworzony, gdy? te, kt?re s? wystarczaj? nam w zupe?no?ci.

Pozdrawiam i zamykam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry