• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Nowy dzia?.

Status
Zamknięty.

Xanosta

Kum kumowi kumem.
Liczba reakcji
44
Do kategorii [Tibia] proponuj? doda? dzia? "TibiaME".

Przed update gra?o sporo graczy, po update jeszcze wi?cej.
Z pewno?ci? dzia? by si? przyda?, prosz? o rozpatrzenie
mojej propozycji.

Regards,
Xanosta

Odp: Nowy dzia?.

Ciekawa propozycja. Ostatnio do?? du?o m?wi si? o TibiaME, wi?c czemu by nie ; p
Jestem jak najbardziej za. ; )

Ja tak?e jestem za.
Du?o si? m?wi o TibiaMe i nawet na Tibia.com ju? s? pog?oski na forum co do tego ;>

Przyda si?.

Hah, oczywi?cie, ?e jestem za!

Sam gram w tibiaMe, szczeg?lnie w szkole, jak s? nudy na lekcji lubimy popykac z kumplami, tak wi?c mysl?, ze taki dzia? by si? przyda?.

W sumie to dziwi?em si?, ?e nie ma tu jeszcze dzia?u o TibiaME i mia?em zamiar pisa? propozycj?, ale mnie wyprzedzi?e?. Oczywi?cie jestem za tym pomys?em.

My?l?, ?e to w pewnym rodzaju urozmaicenie dla tego forum oraz pewnie gracze TibiaME zrobi? konto ?eby przeczyta? par? poradnik?w czy co? w tym stylu .
Jestem "za"

A ja jestem przeciw. Po pierwsze, jak mi si? zdaje, nie ma tu osoby na tyle ogarniaj?cej TibiaME, ?eby zaj??a si? tym dzia?em, w konsekwencji czego dzia? b?dzie ?wieci? pustkami. Po drugie graczy TibiaME jest og?lnie niewielu, z czego mo?e tylko kilka os?b przyjdzie na forum z tego powodu. Skutek? Wiele zachodu, ma?o po?ytku.

A ja jestem przeciw. Po pierwsze, jak mi si? zdaje, nie ma tu osoby na tyle ogarniaj?cej TibiaME, ?eby zaj??a si? tym dzia?em, w konsekwencji czego dzia? b?dzie ?wieci? pustkami. Po drugie graczy TibiaME jest og?lnie niewielu, z czego mo?e tylko kilka os?b przyjdzie na forum z tego powodu. Skutek? Wiele zachodu, ma?o po?ytku.

Po pierwsze, ja si? znam na TibiaME i na pewno kilku
innych u?ytkownik?w te? znajdzie.
Mylisz si?, gra sporo os?b, przynajmniej wystarczaj?co
aby dzia? zosta? stworzony. Dzia? uzupe?ni si? poradnikami,
opisami etc. - pustkami ?wieci? nie b?dzie =].

Trzeba do tego po prostu odpowiednio podej??.

Regards,
Xanosta

Dla Ciebie wielkim wysi?kiem jest wej?cie w acp i stworzenie dzia?u? Ciekawe.
Jestem za, bo mo?e niekt?rzy jednak b?d? potrafili pogada? o tej wersji Tibii i nie b?dzie wcale takiego pustego dzia?u jak m?wisz, zreszt? warto spr?bowa?.

Tylko kto te poradniki napisze? Mimo wszystko na tnecie jako? za du?o nie ma temat?w nt. TibiaMe, wi?c tak jakby zainteresowanie t? gr? na tym forum jest ma?e (nie obchodzi mnie czy w to gracie i ile si? znacie - pisze to co widz?). Jestem na nie.

Dla Ciebie wielkim wysi?kiem jest wej?cie w acp i stworzenie dzia?u? Ciekawe.
Czy ja pisa?em co? o tworzeniu dzia?u, inteligencie? W ka?dym miejscu pr?bujesz zgrywa? wielkiego kozaka i ci?niesz ka?dego, ale prostego skr?tu my?lowego nie potrafisz zrozumie?.

Nie chodzi mi o samo stworzenie dzia?u, bo to dos?ownie trzy klikni?cia. Ten dzia? jednak trzeba czym? zape?ni? - a tym musi si? zaj?? kto? z kadry. ?aden dzia? nie zape?ni si? ot tak, bez udzia?u moderator?w. U?ytkownicy samodzielnie nic nie zrobi?.

#Adam
si? wykozaczy?, no... =D

Zobaczymy, jak b?dzie z rozwojem tego dzia?u. Na dniach si? on pojawi i b?dziecie mieli szans? udowodni?, ?e stworzyli?my go w dobrej wierze.

Status
Zamknięty.
Do góry