Nowy kana? na jutube, nowy kana?arz.

Status
Zamknięty.

Tayan

Advanced User
Październik 20, 2012
Liczba reakcji
12
Siemanko, ja jestem Tayan, a to temat dotycz?cy mojego kana?u na youtubie ;) Jestem pocz?tkuj?cym "gamplayerem", ale my?l? ?e daj? rad?. To jest m?j kana? Tayan Tayan A to kilka filmik?w z mojego kana?u :

Outlast #1,2

[video=youtube;u4QDPh-aejs]https://www.youtube.com/watch?v=u4QDPh-aejs[/video]

Sleeping Dogs #1

Zapraszam serdecznie ;)

Odp: Nowy kana? na jutube, nowy kana?arz.

jutubem de piwo napese je dobre

bez narracji ;[

Bez, s? to na t? chwile filmiki 1,2 minutowe. Zapraszam do ogl?dania, montuj? w?a?nie kolejny filmik ! :)

Ja te? mia?em kana? na YouTube, ale brak czasu.
Nagraj jaki? film z Twoim Audio, to b?dzie wiadomo, czy tw?j g?os jest wart pos?uchania przy GamePlayach.

Pozdrawiam.

Sk?adam gamingowy komputer, wi?c na chwil? obecn? nie mam ?rodk?w na dobry mikrofon. Pod koniec grudnia mam zamiar kupi? pojemno?ciowy. Mam 16 lat, ale wydaje mi si?, ?e g?os mam bardzo przyjemny :).

Refresh!

Kolejny filmik ! https://www.youtube.com/watch?v=vp7L2LQOmi8&list=UUn-DgHUOmhlYskT7GxHv5dQ

PS. po wrzuceniu na tnp.pl zacz??y przybywa? same ?apki w d??. Nie martwi mnie to lecz, nie wiedzia?em ?e s? tu ludzie, kt?rzy zamiast napisa? co? co jest chujowe, by? mo?e wszystko, spamuj? ?apkami w d?? aby tylko kogo? zdemotywowa?. Mo?e by? nawet 9000000 ?apek w d?? i tak nie przestan? robi? tego co robi? :). Nie wymagaj ode mnie challenger plays?w, bo nie gram, aby by? najlepszy, ale dla funu. Tak wi?c, je?eli Ci si? nie podoba poddaj to krytyce, wyci?gn? z tego wnioski.

Pozdrawiam! Ju? nied?ugo gameplaye !!

Drugi filmik mnie rozsmieszy? = fajnie zrobiony propsy i ?apa w g?re xDDD

PS: Mam 600 sub?w nie wiem za co na jutubie :O

Nie dawaj w og?le intro, to najchujowsza rzecz jaka kurwa jest, a jak ju? MUSISZ to max 3 sekund, bo to serio wkurwia ?e jak kto? chce sobie obejrze? filmik na YT to ma jebane intro na 30sekund, no srsly, po co.

No i nie wiem czy to tylko ja tak my?le, ale moim zdaniem League Of Legends nadaje si? tylko na streamy, a nie na Youtube.

Nie dawaj w og?le intro, to najchujowsza rzecz jaka kurwa jest, a jak ju? MUSISZ to max 3 sekund, bo to serio wkurwia ?e jak kto? chce sobie obejrze? filmik na YT to ma jebane intro na 30sekund, no srsly, po co.

No i nie wiem czy to tylko ja tak my?le, ale moim zdaniem League Of Legends nadaje si? tylko na streamy, a nie na Youtube.

Nadaj? si? ale tylko na takie wycinki akcji jakie on robi, bo w cholere ludzi wstawia ca?e mecze zamiast najlepsze akcje wyciagnac z nich ;____;

Moje filmiki maj? przedstawi? ?mieszne akcje itp. na t? chwil? mam strasznie zawalony czas, bo szko?a. Moim wzorcem jest SivHD, wi?c b?d? stara? si? i?? w ten styl robienie ligi. Poza tym nie tylko to b?dzie znajdywa? si? na moim kanale, ale r??nego rodzaju gameplaye, vlogi oraz inne np. horrory, kt?rych si? boj? i pewnie b?d? "p?aka?" graj?c w na przyk?ad we?my Outlasta. Rozkr?cam si? ca?y czas, w planach mam zamiar kupi? mikrofon pojemno?ciowy dla wygody widz?w, ?eby nic nie bucza?o podczas ogl?dania.

Refresz!

W sobot? wieczorem nowy filmik ! :)

refresh!!

hello guys ! Refreszuje, oraz informuje i? w weekend nowy film!

Witam po d?u?szej przerwie ! Zapraszam na kana?, pojawi? si? pierwszy film z kamer? i mikrofonem.

Mia?em wielkiego stresa i si? czasami mota?em, ale my?l?, ?e jest ok. Film jest nagrany bardzo cicho, wi?c trzeba na s?uchawkach i wszystko na full, gdy? mia?em z?e ustawienia mikrofonu, ale ju? w weekend 3 nowe filmy z poprawnie dzia?aj?cym d?wi?kiem! Zapraszam.

Serdecznie zapraszam!

Ostatnia edycja:

Refresh !

no filmik jak filmik, ale nie wiem jak to zrobi?e? ?e s?ycha? kliki myszki ale g?osu za nic xD moje nowe g?o?niki nie da?y rady go odnale??

Sorki za krytyk?, ale jako?? Audio ssie mi obcas(nie nosz? but?w z obcasem).
Je?li takie gry ci? nie strasz?, to nie nagrywaj xdd
Poczekaj a? wr?c? z kurs?w, zaczn? nagrywa? to zobaczysz co to stresior xdd Te? mam zaplanowany Outlast ;)
Czekam na co? wi?cej, napisz do mnie na GG, to ci podpowiem co i jak :P

Pozdrawiam!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry