• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Nowy Norah (norah.pl) 8 stycznia 2010

Status
Zamknięty.
Odp: Nowy Norah (norah.pl)

Norah jest ju? w ko?cowym etapie prac. Pozosta?o doda? NPC sprzedawc?w, dopracowa? szczeg??y, doda? domki do spisu w Pont Vanis oraz porobi? najazdy i rozwin??/poprawi? map? na sam koniec.

Dzisiaj zosta? sko?czony Elemental Quest, wystarczy dopisa? go do Quest Loga.

Przetestowany zosta?y niemal wszystkie quest, jedynie pozosta? do doko?czenia Graveddiger Quest i edycja Demon Oak bo cudem pokry? si? z Citizen Addonem :D

Niestety jak tak my?l? to tych szczeg???w jest sporo :d

@Edit:
Na starym Norahu zawsze czu?em ten niedosyt, ?e nie mog? rozwin?? serwera w 100%, zawsze jaka? funkcja musia?a zosta? wy??czona bo by?a wadliwa. Teraz jest inaczej, wszystko co jest to dzia?a, bez najmniejszego b??du!

Ostatnia edycja:

Aqual asslickerze myslisz ze ktos nas zlapie? :D
@TOpic
Zara moze knights mi powie date to wrzuce xxd

Ostatnia edycja:

Szynszyl@
M?g?by? mnie nie obra?a?? ja tego nierobie wi?c nie ?ycz? sobie ?eby? ty to robi?. Mo?e was nikt nie z?apie ale np. jak mnie trapniecie to zrobi? fotk? i macie pecha... Co do daty - chodzi ci o dat? startu servera? to knights jeszcze nie wie tak jak tholiam, s? tylko przypuszczenia. Jutro b?dzie wiadomo na 99% kiedy b?dzie start servera.
Pozdro
Aquall

Szynszyl@
M?g?by? mnie nie obra?a?? ja tego nierobie wi?c nie ?ycz? sobie ?eby? ty to robi?. Mo?e was nikt nie z?apie ale np. jak mnie trapniecie to zrobi? fotk? i macie pecha... Co do daty - chodzi ci o dat? startu servera? to knights jeszcze nie wie tak jak tholiam, s? tylko przypuszczenia. Jutro b?dzie wiadomo na 99% kiedy b?dzie start servera.
Pozdro
Aquall
Tyle wiesz o starcie co moj but o wygodzie...
A nie wiesz aqual ze sie nie donosi? Rozumiem jak by ktos hackowal serva albo cos ale o trapa?! ochh zrobie fake jak mnie trapujesz i to juz bedzie prze***. Nie denerwuj mnie :P
Koledzy beda z toba jezeli bedziesz ziom a jak bedziesz taki jaki jestes to nie licz na wsparcie bo bedziesz padal co dzien.
Myslisz ze bedziemy bac sie tholiama :(
Tholiam ZLY! Tholiam nie dobry :(
Zbije mnie.
Czekam na potwierdzenie czy trapowanie bedzie legalne
Pytam sie kogos kto jest w teamie :P

Trapowanie nigdy nie bedzie lagalne , ale co z tego.
I tak nie przestane jak dostane deleta,to zrobie znow chara.
w 2 h 100 sie wbije i non stop to samo.

pjona _/

Hello^^
Jak dobrze wyczyta?em/zrozumia?em z rozmowy na gg b?dzie tak:
kupujesz vip paczke, u?ywasz jej i dostajesz np. 200pkt. szukasz miejsca dla vip wchodzisz i np. zabiera ci 10 pkt, w tym miejscu niemozna sie wylogowac a wi?c b?dzie mo?na expic tylko 23h 50m ;P. po wyj?ciu oraz wej?ciu spowrotem, zabierze nam znowu np. 10 pkt. Jak dla mnie norah staje sie zabardzo za sms, ale rozumiem ?e utrzymanie serwera te? kosztuje i niema nic za darmo... Tholiam zrobi? wspania?y serwer, wk?ada w niego bardzo du?o pracy a jeszcze wi?cej swojego wolnego czasu, kt?rego m?g?by wykorzysta? np. na nauke. Thol robi pi?kne mapy, super scrypty, dlatego na jego serwerze zawsze by?a dobra atmosfera. Nie gra?em na lepszym serwerze, mo?e EK mia? troche lepsz? mape ale ile tam os?b pracowa?o a i tak serwer upad?. Czekam z niecierpliwo?ci? na start :D my?l? ?e vip nieb?dzie drogi bo mam zamiar odrazu po starcie go zakupic.
Pozdrawiam
Aqual

?? s? pozwol? zacyt?w?? troche dalszy post z 7 stron temu..

" my?l? ?e vip nieb?dzie drogi bo mam zamiar odrazu po starcie go zakupic."
Na EK Pacc te? nie by? drogi, tyle os?b kupi?o i co?
Taka dobra rada aby? odczeka? ten tydzie?. Je?li padnie serwer bo co? tam.. problem b?dzie z odzyskaniem tych punkt?w czy co?. Mo?e doj?? do ich utraty. Oczywi?cie nie zniech?cam r?b jak uwa?asz.

@TOP
Co do mapy podoba mi si? cho? ten Rook troch? serio przesadzony. Te r??owe drzewka ..

Znam nieoficjaln? dat? lecz nie mog? wyjawi?. Trapowanie nie b?dzie dozwolone, a mo?na tylko ukara? na tym jak si? kogo? z?apie na "gor?cym" uczynku jak to by?o w tamtej edycji. Aqual nie chc? Ci? obra?a? lub co? podobnego ale dla mnie jeste? "fanem Tholiama" jak 90% starego servera. Gdy GOD wejdzie tylko na serva ka?dy mu si? podlizuj? itp. Tak samo teraz "li?esz dup?" Tholiamowi, my?lisz, ?e co? z tego dostaniesz? Radz? takie "podlizywanie" schowa?(to nie jest gro?ba ofc.).

Szynszyl@
Na tw?j temat nie b?de si? wypowiada?. Po prostu szkoda mi czasu na takich ludzi jak ty.
Kilonek@
Wreszcie kto? normalny :D hmm... nie przyjm? tego jako obraz? ale:
Na pewno nie jestem fanem starego noraha, liczy si? to co jest teraz a nie to co by?o dawniej. Z tym podlizywaniem to nie wiem, ja tylko pomaga?em w r??nych testach, itp. No mo?e troch? jak ty to nazwa?e? "li?e dup?" Tholiamowi ale tylko za to ?e podziwiam go dlatego ?e zrobi? tak wspania?y server. Je?eli s?dzisz ?e robi? to wszystko dla itemk?w, jaki? Gm,Cm czy hooy wie czego to jeste? w b??dzie. Owszem kiedy? chcia?em by? Cm na serverze ale Tholiam si? nie zgodzi? i koniec :D nie b?d? mu przecie? pisa? na gg "daj mi Cm plix!!!" albo "plix itemki" xD bo to ?a?osne by by?o...
My?l? ?e co? ju? wyja?ni?em moj? "kr?tk?" wypowiedzi? xD
Dobra, czas do szko?y.
Pozdro
Aqual

A teraz panowie powiem szczerze.Czy mogli by?my zako?czy? te bezsensowne rozmowy?Nie by?o mnie oko?o 16 godzin a ju? prawie 2 strony s? spamu.Z ko?czmy ten temat kto si? pluje jak nazwa? to pietek czy b?dziemy trapowa? czy inne sprawy bo i tak ka?dy z nas ma inne pogl?dy.Takie rzeczy za?atwmy na serwerze.A nie tutaj.

Ej no... w poniedzialek miala byc jakas konkretna data startu norahu a tu dupa :confused: ni ma daty

Cierpliwo?? si? op?aca :> Jak Tholiam wspomnia? Norah jest ju? w ko?cowej fazie, wi?c mo?na si? domy?le?, za ile ruszy.

tak samo jak na demotach xD
komentarze chwilowo wylaczone (na ok tydzien )

ale coz ...
KIlonek a moglbys na znalesc jakies konkretne zajecie do roboty?
?wieta sa!!!

Wszystkiego najlepszego z okazji swiat oraz fajnego nowego roku :)
Zyjemy chwila ;p to ze przez chwile bedzie grzeczny to nie swiadczy o tym jaki to on fajny
@T0pic
Bedzie system anty botterski? Pliks nie :D
Data to 8 stycznia xD

Ostatnia edycja:

Dzi? wypowiem si? graficznie:

nowy_norah_news-1.png

A powodem tego jest egzamin na prawo jazdy w sylwestra :D

ty to jak w sylwestra bedziesz jezdzil to zapros egzaminatora na sylwestra xD (zawsze jakis plusik)
ale dlaczego 1 stycznia hmmm
a teraz sie nie da?

Odp: Nowy Norah (norah.pl) 8 stycznia 2010

no...no.. date to Ci niezl? dali ;p powodzenia :D i nie `li?? dupska` jak to inni sie wypowiadali ;x FAjne plany na sywka ;D

Nie ma to jak niemoznosc sie upic z kolegami w sylwka :) XD

Nie ma to jak niemoznosc sie upic z kolegami w sylwka :) XD

Przecie? impreza jest noc? a nie ranem ;)
Je?li zdam to b?dzie lepszy humor, a jak nie to b?d? mia? okazj? i pow?d ?eby sie upi? ;)

Ale ten jeden tydzie? d?u?ej do startu pozwoli mi dok?adniej dopracowa? map? w miejscach w kt?rych p??niej nie b?d? m?g? ju? nic zmieni?.

Jezeli nie bede n00bil na norahu zrobisz testy jeszcze raz ? XD jestem na glodzie

Sugeruj? przesun?? na 18

Ja np. mam do 17 lekcje, co sprawia, ?e najlepsze chwile przemin? beze mnie, a tego by?my nie chcieli ;)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry