• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Nowy Norah (norah.pl) 8 stycznia 2010

Status
Zamknięty.
Odp: Nowy Norah (norah.pl) 8 stycznia 2010

@Up

Muhaahahha
Rozbawi?e? mnie ;)
Norah od zawsze by? non-pvp i jako? gra?o si? ?wietnie.
Gdyby? czyta? wiedzia? by?, ?e b?dzie optional-pvp wi?c b?dzie pvp...
Po co si? wypowiadasz jak nawet nie poczyta?e? o ots'ie....

5 H do startu ;)

No lecz taka prawda zawsze si? znajd? jakie? osoby kt?re b?d? utrudnia? gre a jak przyjdzie co do czego to zapewne b?d? si? ba?y guild wara zaakceptowa? . Osobi?cie wola?bym PvP Mogli by zrobi? PvP od 100lvl'a czy nie wiem 2 ?wiaty .

Non-pvp? o zal otsy non pvp

Szkoda mi was troche widac ze sie nameczyliscie ale z tym non pvp przejebaliscie lekko, beda graly dzieci i lamusy ktorzy sie boja na pvp (nawet na otsach D)

Na noon-pvp otsach graja wlasnie takie osoby ,nie bedzie zadnej powaznej gildi i bedzie 0 rozrywki bo niema pk ,tylko questy...

maximum 120 osob online.

Wiesz co? w tej chwili to mi Ciebie "szkoda" , bo niewiesz nic odno?nie ca?ego ots , masz strz?pki informacji i odrazu chcesz byc wa?ny i m?wisz : Ale zjebany ten ots , nie b?dzie ?adej powa?nej gildii i 0 rozrywki i pk.A prawda wygl?da zupe?nie inaczej , po pierwsze ots nie jest zjebany , po drugie je?li my?lisz ?e tylko lamusy i cioty graj? na non to radze "rozbiegn?c sie i w sciane jebn?c" a potem zobaczyc na np na rl.Po trzecie je?li my?lisz ?e na optional pvp nie b?dzie ?adnej powa?nej gildii to radze zrobic to co w kroku drugim.A po czwarte na optional pvp moim zdaniem jest wi?cej rozrywki ni? na nie na jednym pvp.

Po twoich postach mo?na zauwa?yc tw?j wiek , czyli oko?o 10 lat , je?li b?dziesz tak mi?y to nie pisz wi?cej w tym temacie.

Ostatnia edycja:

Co do Rookgardu jest strasznie podobny do tego z Wodzisalwski OTS ;> ale powiem tak ots zapowiada sie ciekawie czekam na start :-p z my?l? ze nie b?dzie gra?o ma?o os?b :P

@Up
Muhaahahha
Rozbawi?e? mnie ;)
Norah od zawsze by? non-pvp i jako? gra?o si? ?wietnie.
Gdyby? czyta? wiedzia? by?, ?e b?dzie optional-pvp wi?c b?dzie pvp...
Po co si? wypowiadasz jak nawet nie poczyta?e? o ots'ie....
5 H do startu ;)
No ale taka prawda :/
Ale sa 2 gildie prawdziwe co trzeba przyznac
Meferot nieogarnie pvp wedlug mnie bo mysli ze 300 lvle beda 50 zabijac a jak juz mial robic pvp to tylko ze 200 z 200 moze sie lac a 210 z 210 -.-

@UP
Mo?e i m?g? by da? jakie? przedzia?y lvl'owe np. 150 mo?e sie la? z 50+/- lvl'em wi?kszym/mniejszym od siebie, lecz by?o by to bardzo zagmatwane. Optional PvP to ?wietny system. Na pewno wprowadz? co? co b?dzie zach?ca? do wst?powania do gildi oraz tworzenia Guild War?w ;)

Moim zdaniem Meferot m?g? by zrobi? np. system zamk?w co zmusi?o by guildie do boj?w ;)
By?y by np 2 zamki, o kt?re walczy?y by gildie - zajmuj?c zamek mia?y by z niego po?ytek w postaci hmm pieni?dzy + tp do g??wnych expowisk.
Moim zdaniem takie co? mog?o by bardzo urozmaici? gr?.
3H do startu!!! xD

@down
Nie m?wi?, ?eby dawa? 100 tp do expowisk.
Tylko np z 3/5 tp na takie g??wne expowiska. :P
+ np teleporty do deppozyt?w :P

Na razie trzeba poczeka? czy w og?le si? pomys? spodoba.
Je?eli tak to te 90 procent [ bo rozumiem, ?e zrobi?e? b??d - 0,90% to dzi?wi??|dziesi?tych procenta :P ]
Nawet gdyby 90 procent nawet na tydzie? to i tak za du?o.
Zanim stoczy?a by si? pierwsza walka o zamek ludzie powbijali by ju? ~200-/+ lvl'e wi?c taki 200 lvl dosta? by 180 cc na tydzie? co jest za du?o.
Je?eli pomys? by si? spodoba? m?g? bym podda? jaki? sensowny licznik xD

@Klionek
Ja nie m?wi?, ?e serwer z optional pvp jest do kitu bo mi si? ta opcja bardzo podoba.
O gildiach przekonamy si? w trakcie gry - na pocz?tku mo?e i b?dzie jedna wielka ekipa lecz potem troche os?b odpadnie, posk?adaj? si? nowe gildie i nie wiadomo co to b?dzie.
Kilonek z system zamk?w chodzi?o by o to, aby nak?oni? do wojen.
I bez tego b?d? si? bi?y, lecz chodzi o dreszczyk emocji.
Pami?tam jak na pierwszej edycji Huntery broni?o si? zamku - to by?o co?.
Mo?na wymy?li? co? innego - nie koniecznie zamek.

Ostatnia edycja:

@up
No mo?e i tak ale bez przesady tp na expowiska ? Najlepiej zrobi? tak jak na niekt?rych ots'ach pieni?dze np daje 0,90% cc co do twojego levela czyli masz 1 levelu powiedzmy to daje ci 9k tygodniowo czy co? i ,?e w g??wnym zamku miesci Domek .

@Edit

To mo?na by da? nie wiem np 0,50% tamto 0.,90% wzio?em z innego ots'a

Ostatnia edycja:

Wszyscy up:

- Norah by? zawsze NON-PVP a z tego co mi wiadomo ma by? OPTIONAL-PVP.
- B?dzie co najmniej jedna powa?na gildia (odwied? loyalty.boo.pl)
- Nie gra?em na otsach typu Wodzis?awski wi?c mapki nie por?wnuj?.
- Zawsze prosi?em Meferota aby by?o PVP - jedynie zrobi? osobny ?wiat z fragami na pocz?tku 96h, potem zmala?y do 48, i koniec serva.
- My?l?, ?e b?dzie wi?cej os?b online, tylko oby nie na starcie.
- System zamk?w - FAIL! Wiele ots?w ju? to ma a my chcemy by? nie powtarzalni prawda?
- Jak na razie tyle.

P.S. Prosz? si? nie wypowiada?, ?e jestem nikim nie znam otsa itp, bo jestem pewien, ?e od 95% z was gra?em d?u?ej na Norahu.
P.S. 2 Wszystkie pytania mo?ecie kierowa? tak?e do mnie (CM Knights here) a ja automatycznie b?d? je zadawa? Meferotowi (gg?).

Non-pvp? o zal otsy non pvp :D
Szkoda mi was troche widac ze sie nameczyliscie ale z tym non pvp przejebaliscie lekko, beda graly dzieci i lamusy ktorzy sie boja na pvp (nawet na otsach :DD)
Na noon-pvp otsach graja wlasnie takie osoby ,nie bedzie zadnej powaznej gildi i bedzie 0 rozrywki bo niema pk ,tylko questy...
maximum 120 osob online.

?al mi ciebie ch?opcze bo gram i na PVP i na NoNie wiec nie obrazaj innych a jak sie nie podoba to lepiej odpu?? sobie i nie pisz wiecej bzdur ...Lubie tego Non bo to jest oderwanie sie od takich wlasnie jak TY typ?w co nie wiedz? na czym polega gra a uwierz mi ze bedzie Guild i to napewno Lepsza niz na PVP bo wszyscy bed? zgrani .... to tyle z mojej strony jak masz jeszcze cos do powiedzenia na tym forum to przynajmniej nie "pier.. glupot" :)

@ a wlasciwie juz nie non bo optional :D

@Kielonek Ciebie zawsze milo widziec hehe "Knights here" :D

PS. Czy kto? wie jak dorwa? Thola bo i na GG nie umie go zlapac ani tu mi nie odpowiedzial :/

Ostatnia edycja:

Moim zdaniem Meferot m?g? by zrobi? np. system zamk?w co zmusi?o by guildie do boj?w
By?y by np 2 zamki, o kt?re walczy?y by gildie - zajmuj?c zamek mia?y by z niego po?ytek w postaci hmm pieni?dzy + tp do g??wnych expowisk.
Moim zdaniem takie co? mog?o by bardzo urozmaici? gr?.
3H do startu!!! xD

Dla mnie to te? nie jest z?y pomys? , by?o by to ?wietne urozmaicenie , i ten pomys? z przychodami za ?redni lvl w gildi *0.1 na tydzie? to by by?o te? dobre.A te tp na exp to ?redni pomys? ale za to do dp to ju? dobry.

Alpiste.
Ten temat z zamkami byl poruszany przezemnie i przeszedl tylko ze chyba thol zapomnial go zrobic xD

nastera.com!!

FULL RL MAP START 20:00 DZISIAJ ! 8.41

@up
Wyjdz z t?d prosze :o

@Topic
Zaraz chyba acc ruszy .

@down
No niby norah.pl Ale co? nie rusza ;/

Ostatnia edycja:

i gdzie ten acc ma byc norah.pl czy inna stronka ? :)

wsadz se ta nastere gleboko w rzy? :D:p

rekrutacja na serva bedzie na norah.pl

Wiecie pewnie maja problemy.Na pewno jestem przekonany ze s?.Wi?c nie marud?cie jak Norah si? sp??ni bo nie chce czyta? mi si? waszych kometarzy typu.""Co wy.OTS ju? mia? dzia?a? jaki zal"" jestem pewien ze jak si? sp??ni tak b?dzie.

@OTS
Jedno pytanie.Czy posiadaj?c Elite,Elder,Master lub Royal mo?na jeszcze wi?kszy promotion kupi???

Wiecie pewnie maja problemy.Na pewno jestem przekonany ze s?.Wi?c nie marud?cie jak Norah si? sp??ni bo nie chce czyta? mi si? waszych kometarzy typu.""Co wy.OTS ju? mia? dzia?a? jaki zal"" jestem pewien ze jak si? sp??ni tak b?dzie.
@OTS
Jedno pytanie.Czy posiadaj?c Elite,Elder,Master lub Royal mo?na jeszcze wi?kszy promotion kupi???
Co to ma byc ?!?!??!

Status
Zamknięty.
Do góry