Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Our partners and their custom servers:
Z czego loot byl warty 3k~ccNa norahu na 250 + lvl z lootem to problemu nigdy nie by?o.. W ci?gu dnia mo?na by?o uzbiera? bp bp'?w golden leg?w ; p
Drogi kolego pisze sie "Wiedz" w tym wypadkuWiec ?e mam wielkie doj??ia o Norah'u. I na przysz?o?? INQ nigdy nie b?dzie na NORAH'u.
Chcialem byc przeciez mily... odpowiedzialem na pare pytan nikogo nie wyzywalem... nie mow ze nic nie znaczymy dla servera bo nie znasz nasI dlaczego znowu norah = obrzucanie mi?sem? Dla Waszej wiadomo?ci (Wy = Czarny + Szynszyl) - obaj nic nie znaczycie dla servera. Aktualnie tylko Tholiam i Genius cokolwiek mog? powiedzie? z zakresu szczeg???w dot. servera. Co do screen?w - Thol ju? co? m?wi? i chocia? wiem, ?e screeny z ciekawych miejsc, w kt?rych co 3 item ?adnie ?wieci to dobra reklama, to trzeba poczeka?.
Je?li chodzi og?lnie o Wasze zachowanie - ogarnijcie si?, odstraszacie ludzi zagl?daj?cych tu od Noraha.
I dlaczego znowu norah = obrzucanie mi?sem? Dla Waszej wiadomo?ci (Wy = Czarny + Szynszyl) - obaj nic nie znaczycie dla servera. Aktualnie tylko Tholiam i Genius cokolwiek mog? powiedzie? z zakresu szczeg???w dot. servera. Co do screen?w - Thol ju? co? m?wi? i chocia? wiem, ?e screeny z ciekawych miejsc, w kt?rych co 3 item ?adnie ?wieci to dobra reklama, to trzeba poczeka?.
Je?li chodzi og?lnie o Wasze zachowanie - ogarnijcie si?, odstraszacie ludzi zagl?daj?cych tu od Noraha.