Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
przez ten czas wszycy sie zarejstrujamoze zrobic takie cos ze jak bedzie start o 17:00 i osoba ktora sie zarejestruje do 17:10 dostanie jakies 50pkt?
Co wy na to?
Pozdrawiam

Wtedy mozna dac pakiet pkt za 3.66 Cos ci sie troche dupnelo bo za 4 dni nie ma 8 czerwca ;DJa zabardzo w duskusje na temat tego serwera nie b?de si? wdawa? poniewa? nie gram w now? tibie poniewa? mi si? nie podobaMoge powiedzie? ?e mapa ca?kiem dobra, wida? troche pracy i raczej nie jest to robione w 40 minut na bocie. Ja jednak osobi?cie raczej(napewno) nie zagram. Nie d?de ocenia? jakimis skalami czy c??, moge si? przyczepi? jedynie do tego ?e rzeczywi?cie troche ma?o jest pokazane patrz?c na to ?e ots ma wystartowa? za 4 dni(8-go czerwca 2010). Dla tych kt?rzy lubi? system gry nowej tibii jest to pewnie ciekawa zapowied?.
Posdrawiam![]()
Witam ile bedziecie sms wysy?ac na ten ots?
Ja wysle 1 lub 2 za 3,66z? ;]
Pozdrawiam

No warm-maz maj? jako pierwsze wojew?dztwoOj ju? widz? jak b?d? ludzie maniaczy? [ niekt?rym zaczn? si? ferie zimowe xD ]
?Teraz troch? test?w dosiecie wszystkiego na ostatni guzik i ruszamy
Test server trwa.@Shinshu
Kiedy by? test server? xD
Bardzo fajny cam - wiele nie ukazuje ale chocia? troszk? mapy "zwiedzi?em"
ps. Cam czysty ( przeskanowa?em ) - dla niedowiark?w xD

Test server trwa.
Podsumowanie
-Czarny lize pupcie
-Gdy padamy nie ma deda wiec nie mozna odzyskac loota
-Gdy padasz nic ci nie spada
-Jak narazie nie da rady wziasc slubu.
-Niektorym moze wywalac debugi
I oczywiscie co wiadome
- Czarny lize pupe
Jezeli chcecie zrobie cama ze zwiedzaniem roznych rzeczy
Fajnie ze moglem pomoc
Cya.

No warm-maz maj? jako pierwsze wojew?dztwo![]()
. Szkoda ?e testy mnie omin??y 
wi?c troch? zoram

zrobi?em hara ^^ xd
imczarny napisał:Co? dodam:
"Bo lizesz pupcie tholiamowi i kazdy ma z ciebie beke sunio"
To tylko li?esz mu dupe przydupasie. Po pierwsze on cie nie lubi tak jak 90% spo?ecze?stwa Norah'u, a i tak ca?y czas si? wbijasz na ts. A tak na marginesie sunia to tw?j stary, sorry ja zapomnia?em ?e ty masz 2 stare.. :rotfl:
Pozdr?w je ode mnie!
Prawda o czarnym :* Jestem ciekaw czy tez taki bylem jak mialem 12 latimczarny napisał:Szynszyl qrwo jeb si?. Dla twojego dobra nie pisz nic co mog?o by mnie wkurzy?.. Kiedy? spotkam ci? w rl i tak ci napierdole ?e b?dziesz przypomnia? moje g?wno po biegunce. A je?li ty my?lisz krzyworyju ?e ty by? mnie w rl najeba? to ty na prawde jeste? g?upi ni? g?upszy. Je?li chcesz mi odpisaywa? to te? z?y pomys? bo jak widze ?e mi napisa?e? to od razu to usuwam..
Pozdr?w swoje stare ode mnie.. Chyba wiesz o co mi chodzi.
BB ciapciak.

aha fajnie kultura ta ? Lookaj siebie zioomimczarny napisał:Szynszyl nie ?ebym ci? nie lubia? czy co? ale pierdol si?. Ja wspo?czuje twoim starym ?e musz? marnowa? talony do Biedronki na takie Hujstwo jak ty i twoja rasa.. Pewnie Twoi starzy byli t?pieni w twoim wieku i teraz wy?ywaj? si? na tobie? Zapisz si? jak najszybciej do psychologa bo mo?e da si? z tob? co? jeszcze zrobi?. Kiedy? przeczyta?em tw?j post ?e na norahu pozna?e? du?o przyjaci??.. Jakich qrwa przyjaci?? jak ty nawet koleg?w w rl nie masz. Nikt cie nie lubi tylko po prostu nie chc? ci tego m?wi? i mie? wrog?w. I zachowaj troche kultury na przysz?o??