• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Nowy OTS z Map? ROXOR

DenZ

Zasłużony
Liczba reakcji
31
Od jakiego? czasu pracuje nad RoXoRem i b?d? tutaj dodawa? zdj?cia i efekty prac.
Daty startu jeszcze nie znam ale raczej nie powinno to d?ugo trwa?.
Mieliby?cie jakie? ?yczenia aby co? doda??

Zdj?cia:

18470f92d67d739fmed.png

4c3acd25af114bebmed.png

45d7e247f9984865med.png

3c3e24c4ca82c8b6med.png

Odp: Nowy OTS z Map? ROXOR

Fast Atk? :P z tego co pami?tam to by? lekki. Na starym dobrym roxorze dobrze si? gra?o ale w full eq z sms :( mo?e jakie? questy na eq z sms?

Fast Atk? :P z tego co pami?tam to by? lekki. Na starym dobrym roxorze dobrze si? gra?o ale w full eq z sms :( mo?e jakie? questy na eq z sms?

Fast Attack b?dzie, oczywi?cie nie zbyt du?y a co do sms shopa to nie wiem czy wgl b?dzie wprowadzany ale je?li tak, to wszystko b?dzie z quest?w b?d? te? task?w.

I gitara :) na tym otsiku jak na ka?dym evo liczy si? dobra napierdalanka co tu by du?o doda?!

Ju? posiadamy hosting, jeszcze tylko na domene musimy czeka? i og?osimy testy.

Jaka wersja tibii?
Zawsze mo?na doda? na stronie jak?? mo?liwo?? dotacji, je?li chcesz prowadzi? to d?u?ej :P

Jaka wersja tibii?
Zawsze mo?na doda? na stronie jak?? mo?liwo?? dotacji, je?li chcesz prowadzi? to d?u?ej :P

Wersja 8.60, my?l? ?e na t? wersje najwi?cej os?b wbije, tym bardziej ?e nie ma ?adnego serwera z t? map? poza ruskim kt?ry jest zbugowany a i tak tam sporo os?b gra.

Tak wygl?da mini mapa serwera, prawie w ka?de miejsce mo?na doj?? z "buta"

Od jakiego? czasu pracuje nad RoXoRem i b?d? tutaj dodawa? zdj?cia i efekty prac.
Daty startu jeszcze nie znam ale raczej nie powinno to d?ugo trwa?.
Mieliby?cie jakie? ?yczenia aby co? doda??

Zdj?cia:

Ladny styl tego wszystkie :P jedynie co mi sie nie podoba to ta droga ktora odmienia sie z czarna kratka i ta sciezka kamienna :P

^ amator

ta fajne nawet jak na roxor

Ladny styl tego wszystkie :P jedynie co mi sie nie podoba to ta droga ktora odmienia sie z czarna kratka i ta sciezka kamienna :P

Dzi?kuje bardzo za opinie, postaram si? jako? do niej dostosowa?.
Planuje jeszcze rozbudowa? system task?w i podzieli? go na spor? ilo?? NPC aby gra nie by?a nudna po tygodniu.
Mam zrobione oko?o 25 quest?w w Quest ROOM oraz 47 rozmieszczonych na mapie, aby wszystko nie opiera?o si? na wchodzeniu w teleport.
No i jeszcze zosta?y do zrobienia Rajdy ale do tego musz? napisa? specjalny skrypt bo "raids" z TFS kt?ry jest oryginalnie nie ma paru funkcji kt?rych chcia?bym u?y?. NP. dany rajd jest tylko 11 listopada. (to tylko przyk?ad o co mi z tym chodzi)

Strona:

Strona jeszcze nie jest gotowa, ale mniej wi?cej mo?ecie zobaczy? co b?dzie w sms shop i dodam ?e wszystko jest dost?pne z quest?w czy te? task?w.

Serwer jest online ju? od 3 dni, jak kto? ma zamiar si? po bawi? to zapraszam.

tutaj masz domeny za free :P aktywacja w 5minut, a po podpieciu jakas 1h czekasz

Dziwna sytuacja, typ kt?ry podawa? si? za admina Tiberii, m?wi? mi ?e wywali mi serwer gdzie obecnie trwaj? testy bo niby ukrad?em mu domen?.

Jego domena to RoxOTS.pl moja za? xRoxOT.pl, no nie powiem wida? podobie?stwo.
Tylko po co by?a ta gro?ba jak nic mu to nie da?o? :s a jego serwer zdech? po starcie.

Zapraszam do gry, xRoxOT.pl

Do góry