Nowy Projekt -EVO-

Status
Zamknięty.

Clean-Sector

Senior User
Maj 13, 2012
Liczba reakcji
52
Mam pomys? na serwer z map? evo przerobion? od podstaw.
Serwer posiada ju? du?? ilo?? skrypt?w i wi?ksz? cz??? mapy jedyne co potrzebujemy to paru os?b do pracy przy ots.

Poszukuje:​
Mapera: 2/3
Skryptera: 4/4
Reklamatora: 4/4
Grafika: 1/1

Je?li chcesz do??czy? do Teamu, napisz prosz? wed?ug poni?szego wzoru:

Kod:
Imi?/ Nick:
Do?wiadczenie:
Przyk?adowe prace:
Na jak d?ugo chcesz z nami zosta??:
Ile jeste? w stanie po?wi?ci? dziennie/ tygodniowo na swoj? prac??:
Czego oczekujesz w zamian?:
Czy jeste? w stanie zachowa? swoje prace jedynie dla projektu nie rozpowszechniaj?c go innym? - Nawet, je?li odejdziesz?:
Kontakt:

Nie oczekuj? ?e b?dziesz pracowa? dzie? w dzie?, ka?dy potrzebuje chwile przerwy na oderwanie si? od monotonno?ci.

Odp: Nowy Projekt -EVO-

I potrzebujesz do tego a? 12 os?b ?
100% zysk?w : 12 os?b = 8,(3)% zysk?w na ?eb.
Duuu?o...

Reklamator niby ma dosta? % z sms shopa? him dobry ?art a co do tych 12 os?b to robi? dobry projekt evo map a nie jakie? za przeproszeniem g?wno z neta..

Ps. Du?o to ty zarobisz na tym swoim Superot (marna kopia materi).

Ostatnia edycja:

Przepraszam za dociekliwo??, ale je?li macie "du?? ilo?? skrypt?w" to po co wam a? 4 skrypter?w ? Dw?ch idealnie wystarczy :P
Je?li "Moderator" chodzi o forum, na razie bym nie szuka? poczekaj a? zainteresowanie najpierw wzro?nie : )

Przepraszam za dociekliwo??, ale je?li macie "du?? ilo?? skrypt?w" to po co wam a? 4 skrypter?w ? Dw?ch idealnie wystarczy :P
Je?li "Moderator" chodzi o forum, na razie bym nie szuka? poczekaj a? zainteresowanie najpierw wzro?nie : )

Ehh przez pomy?k? napisa?em moderator mia?o by? maper ;d dzi?ki za poprawk? :)

xxx no dobra

Ostatnia edycja:

kolan, troche mi ta twoja nazwa mapy nie pasuje. Tak sie sklada ze taka nazwe mialy moje mapy na konkurs.
Prosze o sprawdzenie go bo prawdopodobnie jego praca to plagiat

Report... (Szukam dalej za?ogi ! Hosting itp ju? mam)

Imi?/ Nick: Piotrek (Piter)
Kim chcesz zosta??: Reklamator
Do?wiadczenie: Reklamuje bardzo szybko . Nie raz za pomoc? bota a czasami sam bo inni mi pytania zadaj?.
Przyk?adowe prace: chyba nie trzeba
Na jak d?ugo chcesz z nami zosta??: Tyle ile si? da ^^
Ile jeste? w stanie po?wi?ci? dziennie/ tygodniowo na swoj? prac??: Duzoo nie wiem ile ale dziennie mo?e po 2-3 godziny
Czego oczekujesz w zamian?: Senior Tutora jak si? da .
Czy jeste? w stanie zachowa? swoje prace jedynie dla projektu nie rozpowszechniaj?c go innym? - Nawet, je?li odejdziesz?: Tego chyba nie musz? m?wi? ^^
Kontakt: GG. 40379501

Imi?/ Nick: Bartek / MontezO
Kim chcesz zosta??: Mapperem
Do?wiadczenie: By?em ju? mapperem w projekcie mojego kolegi i jeszcze jednym w kt?rym zosta?em oszukany. Lecz mapperem jestem od niedawna
Przyk?adowe prace: img84.imageshack.us/img84/913/zbrojowniamagiczny1.jpg http://img546.imageshack.us/img546/3439/zbrojowniamagiczny2.jpg
Na jak d?ugo chcesz z nami zosta??: Jak najd?u?ej
Ile jeste? w stanie po?wi?ci? dziennie/ tygodniowo na swoj? prac??: 2-3h
Czego oczekujesz w zamian?: Posad? na ots
Czy jeste? w stanie zachowa? swoje prace jedynie dla projektu nie rozpowszechniaj?c go innym? - Nawet, je?li odejdziesz?: Tak
Kontakt: GG : 2050956

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry