Nowy przygoda z tibi?.

Status
Zamknięty.

Rafaell96

User
Grudzień 12, 2009
Liczba reakcji
0
Ju? dawno nie gra?em na Real'u. Chyba od 8.00 albo troch? wi?cej, ale du?o pyka?em na ots. Od razu m?wi?, ?e mam ?a?osn? wiedz? o real tibii szczeg?lnie tej najnowszej. Skleje moje pytania w ten temat, bo nie ma sensu pisa? w 10 post?w w tematach przeznaczonych do pyta? o kt?re zapytam poni?ej.

1. Jak serwer? Lubi? pvp, du?o os?b. Wiem, ?e du?o ludzi nie lubi "brazoli", dlaczego? Jakby co mo?e by? serwer z tymi "brazolami" i oczywi?cie jak najwi?cej os?b online

2. Jaka profa na dzie? dzisiejszy najlepsza? Tylko nie pisa?, ?e mam wybra? co chce, bo jest super balans i w og?le, chc? zna? opinie. My?la?em nad palkiem, dobry plan? EK raczej odpada, bo nudy. Ms'em nie umiem gra? ED tak samo to tego raczej nie b?d? kupowa? pacc'a, po prostu pogram sobie do 50 lvl'a i mi si? znudzi, zreszt? i tak nie d?ugo Diablo III i max payne 3 :D Wi?c b?d? mia? du?o czasu na skilowanie pallkiem, na bocie ofc, ale to ??czy si? z kolejny punktem.

3. Jaki Bot. W og?le czy op?aca si? u?ywa?, s?ysza?em, ?e jest takie co? jak "anty-bot" system od Cipsoftu, to prawda? i czy s? kilienty chroni?ce od niego ( tego systemu) nie pami?tam jak si? nazywa, ale odpala si? i nazwa Tibia na pasku zada? jest w jaki? nawiasach albo # krzy?ykach. I jaki bot najlepszy, na najnowsz? tibi??

Narazie tyle, jakby co? mi wpad?o edytuje posta i wpisz? jeszcze par? punkcik?w. Z g?ry dzi?kuj? za wszystkie bardziej rozszerzone odpowiedzi, bo te jedno zdaniowe brzydko wygl?daj?.

ps. Jak z?y dzia? to przenie??, ale jak mo?e by? z?y przecie? to temat o pomocy dla niedo?wiadczonego tibiajczyka (Pomoc z tibia).
Notka moderatorska:
Odpowiedzi udzielone, zamykam

Odp: Nowy przygoda z tibi?.

1. Jak serwer? Lubi? pvp, du?o os?b. Wiem, ?e du?o ludzi nie lubi "brazoli", dlaczego? Jakby co mo?e by? serwer z tymi "brazolami" i oczywi?cie jak najwi?cej os?b online
Wejd? na Ocere, to si? przekonasz dlaczego brazyle s? tak niezno?ni :). W jednym dniu masz szans? pa?? nawet 4 razy.
2. Jaka profa na dzie? dzisiejszy najlepsza? Tylko nie pisa?, ?e mam wybra? co chce, bo jest super balans i w og?le, chc? zna? opinie. My?la?em nad palkiem, dobry plan? EK raczej odpada, bo nudy. Ms'em nie umiem gra? ED tak samo to tego raczej nie b?d? kupowa? pacc'a, po prostu pogram sobie do 50 lvl'a i mi si? znudzi, zreszt? i tak nie d?ugo Diablo III i max payne 3 Kliknij, aby zobaczy? obraz w pe?nych rozmiarach Wi?c b?d? mia? du?o czasu na skilowanie pallkiem, na bocie ofc, ale to ??czy si? z kolejny punktem.
Nawet bardzo. Kolega 19 lvl skille 65/co? dzisiaj 28 kina rozwali? jak chcia? : ). Sam gram knightem i troch? ?a?uj?,?e nie zrobi?em palka.

na 3 nie znam odpowiedzi.

4. Gdzie skilowa? palkiem, gdzie expi?, jakie eq od 8-50 lvl jakby kto? mi?y m?g? napisa?.

1. Jak znasz kogos kto gra to idz tam gdzie gra, zawsze lepiej pograc razem a nie solo. Jesli nie to w sumie nie ma znaczenia i tak jaki serwer wybierzesz jak tylko mowisz, ze bedziesz wbijac 50 i bez pacc...

2. Na facc chyba palek bedzie najlepszym wyjsciem. Chociaz do bocenia lepszy knight. A do zabawy albo grania recznego mag/druid to palek jest wlasnie pomiedzy tym. Wiec mozesz grac i tak i tak.

3. Bbot? Nie znam tez za bardzo tych nowych botow. Ale generalnie nic dobrego nie ma. Neo byl ostatni i tak ogarnietego nastepcy brakuje... I nie wiadomo czy kiedys bedzie cos podobnego jeszcze jak ostatnio neo, kiedys elf czy NG...

4. Gdziekolwiek gdzie malo ludzi... Na poczatek z 30 skill mona spokojnie na IOD trolle i championy. Albo jak wyjdziesz bez skillowania to tez jakie trolle czy cos. Potem roty/minosy/dwarfy. I tak do okolo 60 skilla mozna spokojnie. A potem jakies slime itp.
Co do expa na facc... Generalnie to chyba nic nowego nie ma od tibii 3.0 na teranach facc...
Nie no tak troche przesadzilem. Ale serio sa te same expy co lata temu i generalnie nic ciekawego nie znajdziesz. Do 20/30 jakies roty minosy dwarfy itp. Nie ma sensu pisac miejscowek konkretnych bo to jest po kilka respow przy kazdym miescie... Potem mozna by isc na poh cyce i tarantule. Moze jakis of powoli. Guardy kolo kazzo albo mino tower. Mintwallin tez, ale to pozniej. EF moze byc tez dobre. Na dragi np fibula albo vdl. DC nawet i na 20 na -1 a nizej na troche wyzszych moze poziomac... No i w sumie wymienilem wiekszosc konkretnych expow z facc...
Eq. Na poczatek steel/dark helmet, balted cape(koszt z 1k max), p legi, dwarvenka, speary... Potem moze jakas dragonka/guardianka i pozniej meduska/vampirka/demonka, crown helmecik albo crusader/warior od razu, paladin armor, boszki, zao legi... To tez zalezy od kasy.

1. co do pvp servera to polecam Arcanie du?o polak?w
2. Proponuje palkiem mo?na is? na hunt z kims i samemu mo?na i poexpi?
3. z bot?w to polecam BBot p?atny sms mo?lowiosc na 15 dni 7zl to ta minimalna stawka jest bardzo dobry przy skillowaniu przydaj? si? alarmy szczeg?lnie na pvp zreszta jest po?wiecony dzia? temu botowi.
to tyle

Status
Zamknięty.
Back
Do góry