- Liczba reakcji
- 0
Ju? dawno nie gra?em na Real'u. Chyba od 8.00 albo troch? wi?cej, ale du?o pyka?em na ots. Od razu m?wi?, ?e mam ?a?osn? wiedz? o real tibii szczeg?lnie tej najnowszej. Skleje moje pytania w ten temat, bo nie ma sensu pisa? w 10 post?w w tematach przeznaczonych do pyta? o kt?re zapytam poni?ej.
1. Jak serwer? Lubi? pvp, du?o os?b. Wiem, ?e du?o ludzi nie lubi "brazoli", dlaczego? Jakby co mo?e by? serwer z tymi "brazolami" i oczywi?cie jak najwi?cej os?b online
2. Jaka profa na dzie? dzisiejszy najlepsza? Tylko nie pisa?, ?e mam wybra? co chce, bo jest super balans i w og?le, chc? zna? opinie. My?la?em nad palkiem, dobry plan? EK raczej odpada, bo nudy. Ms'em nie umiem gra? ED tak samo to tego raczej nie b?d? kupowa? pacc'a, po prostu pogram sobie do 50 lvl'a i mi si? znudzi, zreszt? i tak nie d?ugo Diablo III i max payne 3
Wi?c b?d? mia? du?o czasu na skilowanie pallkiem, na bocie ofc, ale to ??czy si? z kolejny punktem.
3. Jaki Bot. W og?le czy op?aca si? u?ywa?, s?ysza?em, ?e jest takie co? jak "anty-bot" system od Cipsoftu, to prawda? i czy s? kilienty chroni?ce od niego ( tego systemu) nie pami?tam jak si? nazywa, ale odpala si? i nazwa Tibia na pasku zada? jest w jaki? nawiasach albo # krzy?ykach. I jaki bot najlepszy, na najnowsz? tibi??
Narazie tyle, jakby co? mi wpad?o edytuje posta i wpisz? jeszcze par? punkcik?w. Z g?ry dzi?kuj? za wszystkie bardziej rozszerzone odpowiedzi, bo te jedno zdaniowe brzydko wygl?daj?.
ps. Jak z?y dzia? to przenie??, ale jak mo?e by? z?y przecie? to temat o pomocy dla niedo?wiadczonego tibiajczyka (Pomoc z tibia).
1. Jak serwer? Lubi? pvp, du?o os?b. Wiem, ?e du?o ludzi nie lubi "brazoli", dlaczego? Jakby co mo?e by? serwer z tymi "brazolami" i oczywi?cie jak najwi?cej os?b online
2. Jaka profa na dzie? dzisiejszy najlepsza? Tylko nie pisa?, ?e mam wybra? co chce, bo jest super balans i w og?le, chc? zna? opinie. My?la?em nad palkiem, dobry plan? EK raczej odpada, bo nudy. Ms'em nie umiem gra? ED tak samo to tego raczej nie b?d? kupowa? pacc'a, po prostu pogram sobie do 50 lvl'a i mi si? znudzi, zreszt? i tak nie d?ugo Diablo III i max payne 3
Wi?c b?d? mia? du?o czasu na skilowanie pallkiem, na bocie ofc, ale to ??czy si? z kolejny punktem.3. Jaki Bot. W og?le czy op?aca si? u?ywa?, s?ysza?em, ?e jest takie co? jak "anty-bot" system od Cipsoftu, to prawda? i czy s? kilienty chroni?ce od niego ( tego systemu) nie pami?tam jak si? nazywa, ale odpala si? i nazwa Tibia na pasku zada? jest w jaki? nawiasach albo # krzy?ykach. I jaki bot najlepszy, na najnowsz? tibi??
Narazie tyle, jakby co? mi wpad?o edytuje posta i wpisz? jeszcze par? punkcik?w. Z g?ry dzi?kuj? za wszystkie bardziej rozszerzone odpowiedzi, bo te jedno zdaniowe brzydko wygl?daj?.
ps. Jak z?y dzia? to przenie??, ale jak mo?e by? z?y przecie? to temat o pomocy dla niedo?wiadczonego tibiajczyka (Pomoc z tibia).
| Notka moderatorska: |
| Odpowiedzi udzielone, zamykam |
. W jednym dniu masz szans? pa?? nawet 4 razy.