• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Nowy styl forum

Status
Zamknięty.
Odp: Nowy styl forum

Polecam zrobic konkurs na nowe logo tnp.
Na forum mamy wielu dobrych grafikow jak Pjotr czy Zepri, ktorzy z pewnoscia wzieli by udzial w takowym.
Sam osobiscie bym wystartowal.
Prosze o zgode na taki konkurs i moge organizowac.

Pozdrawiam. ~pisze z tel, sry za bledy.

+1

Bo szczerze.. co to k&rwa jest? :D
To ju? lay z 2008 by? lepszy.. albo ten zielony.

Tak troch? z innej beczki, ile user?w jest aktywych na forum? Bo ta statystyka znikn??a.

+1

Bo szczerze.. co to k&rwa jest? :D
To ju? lay z 2008 by? lepszy.. albo ten zielony.

Tak troch? z innej beczki, ile user?w jest aktywych na forum? Bo ta statystyka znikn??a.

Aktualnie na forum jest 367 u?ytkownik?w online. 67 zalogowanych oraz 300 go?ci
Nie zniknela, musiales sam ja wylaczyc...

Co do stylu. Tragedii nie ma... Podobny troche do poprzedniego. Przyzwyczaic sie idzie. Zreszta, styl nie jest najwazniejszy na forum, a jego tresc sie liczy za to.
Poza logo moze byc i bez roznicy mi czy ten czy poprzedni bedzie. Bo oba sa tak samo slabe.

Aktualnie na forum jest 367 u?ytkownik?w online. 67 zalogowanych oraz 300 go?ci
Nie zniknela, musiales sam ja wylaczyc...

Co do stylu. Tragedii nie ma... Podobny troche do poprzedniego. Przyzwyczaic sie idzie. Zreszta, styl nie jest najwazniejszy na forum, a jego tresc sie liczy za to.
Poza logo moze byc i bez roznicy mi czy ten czy poprzedni bedzie. Bo oba sa tak samo slabe.

Nie do?c, ?e nie umiesz czyta? to pieprzysz g?upoty. Dobry expert.

Styl to podstawa, to decyduje o tymczy kto? tu zostanie czy nie. To po pierwsze. A po drugie ilo?c user?w aktywnych na forum to liczba os?b zarejestrowanych, wchodz?cych co jaki? tam czas.

Kilka lat temu by?o 15k ludzi aktywnych na 300k.

Styl ?adny najwa?niejsze ?e jest odrobin? ciemniejszy od poprzedniego i nie wali tak po oczach.Jedyne co zmieni?bym to logo tnp, tak jak tutaj kto? ju? wy?ej napisa? zrobi? konkurs :)

Nie do?c, ?e nie umiesz czyta? to pieprzysz g?upoty. Dobry expert.

Styl to podstawa, to decyduje o tymczy kto? tu zostanie czy nie. To po pierwsze. A po drugie ilo?c user?w aktywnych na forum to liczba os?b zarejestrowanych, wchodz?cych co jaki? tam czas.

Kilka lat temu by?o 15k ludzi aktywnych na 300k.

Ahh, masz racje nie umiem czytac!
Ale co do stylu. Nie pisalem o wszystkich. Dla mnie moze nie byc stylu. Moge uzywac moblinego, wazne jest co ludzie pisza i gdzie. I pisalem tylko o sobie, a nie o kazdym. Dla innych styl jest wazny, racja, ale co mnie obchodza inni? To nie moja sprawa jak tu sie rozwija forum i nie ja nad tym pracuje. Ja sobie tu siedze i pomagam uzytkownikom z botami i z otsami...

Lepszy, jak najbardziej na plus.

Mnie si? podoba, lepsza kolorystyka.

Nowy styl forum mi si? bardzo podoba, lepszy od poprzedniego.

o.O bardzo ?adny ! O wiele lepszy od poprzedniego, z przyjemno?ci? a? mi si? chce siedzie? na forum. I teraz my?l?, ?e tu troch? pob?d? i zaczn? si? udziela?.
Kawa? dobrej roboty ;))

Bardzo ?adny nowy styl, gratulacje :) widz?, ?e kto? tutaj ma wyobra?nie..

Styl nowy duzo lepszy tylko gdzie znikl pasek z konkursami? :p

Konkursy zosta?y przeniesione na tablice og?osze?, aby ona nie by?a pusta. Bo wcze?niej to by?o tak, ?e na tablicy by?y zupe?ne pustki :D

---Aktualizacja---

Konkursy zosta?y przeniesione na tablice og?osze?, aby ona nie by?a pusta. Bo wcze?niej to by?o tak, ?e na tablicy by?y zupe?ne pustki :D

Super styl, a co najwa?niejsze - jest przyjemny dla oka ;))

Mnie tak?e podoba si? nowy styl. Teraz jest o wiele bardziej przejrzy?ciej i ja?niej.
Dobrze, ?e wreszcie co? zaczyna si? pozytywnego dzia? :)

nie ma co narzeka?, styl mi osobi?cie si? podoba.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry