-Tibia 8.70 Nowy ?wiat Przyg?d I Nieograniczonego Czasu EnOTS (EinephrilOTS)

Status
Zamknięty.
Odp: Nowy ?wiat Przyg?d I Nieograniczonego Czasu EnOTS (EinephrilOTS)

LUDZIE PISZCIE COS
\\Od?wie?am... ;]

@up
A co mamy pisa?? Na jakim etapie jeste?? Mapa ?adna, zapowiedz te? god, muzyczka szczeg?lnie Hollywod Undead spoko. ?ycz? udanego ots'a?

Dziekuje
// Zapraszam do komendowania \\

// Tutaj z tym "komendowaniem" srr nie wiedzialem jak to napisac XD

Od?wie?am Na Pro?be Autora

By?oby fajnie gdyby? by? oryginalny i mia? w?asne grafiki lub postara? si? o zgod? autor?w.
Co? tak czuj?, ?e to b?dzie FuN z lekkim RpG...
Nie zach?ci?e? mnie do gry. Czemu? Nie ma ciekawych screen?w, szerszego opisu...

?ci?gn??e? par? pomys??w z Metina a mianowicie marmur polimorfii. Nie wje?d?am Ci na ortografi?, bo mo?liwe, ?e jeste? dyslektykiem (tak tego bronisz, ?e to mo?e by? prawd?). Og?lnie si? napracowa?e? (je?li nie ?ci?gn??e? tych pomys??w z innych ots?w). Ale i tak nie wbij? ;)

Od?wie?am... ;/

S? jakie? nowe informacje co do otsa? :]

Tu Heder:
Ta zniszczylem miasto bo mowieli mi ze do bani ^^
miasto na nowo sie odradza w innym pieknym stylu deseczek :D (drewniane chaupy ?atwe do podpalenia xD)
co do mapy szybko idzie

Tu Heder:
Od?wie?am

Heder;
Od?wie?amy :D

Heder;
Od?wie?amy :D

Kurcze ludzie piszcie cos
oD?WiE?Am

Przypominamy

Pozosta?o juz niecale 2 miesi?ce do startu nowego servera tibii 8.70
EnOTs

Pozdrawiamy
Support EnOTs i Super Mistrz Gry
[Ga] Heder

Dodam swoje pi?? groszy..

Je?eli chcesz tworzy? server to pierw ORTOGRAFIA! - Bez tego tw?j ots si? nigdzie nie wybij? a ty przy tym si? tylko o?mieszasz.

A ?eby tobie doradzi? OTS mo?e b?dzie ciekawy, lecz w mappowaniu nie chodzi o to jak szybko to robisz a jak dok?adnie.. bo ja tak? map? jak ty mog? odpierdoli? i b?dzie do dupy. Wi?c przemy?l te dwie moje sugestie co do Ciebie i Twojego OTS.

To chyba tyle.

Od?wie?am ^^

// po za tym niewiem po co mi ortografia jak gm nigdy niebe online chyba ze na ghost i na bany ^^
wiec po hu* mi to ;]

Jak mo?esz to nazwa? ots'em RPG skoro na tym g?wnianym filmiku pokaza?e? droge do poi na nowe potwory, expowiska. Teraz zero zaskoczenia tylko da? exp x999 i cieszy? si? du?ym oro . ?a?osny jeste? :)

Dobrza?ski ty kur*o

Ostatnia edycja:

// po za tym niewiem po co mi ortografia jak gm nigdy niebe online chyba ze na ghost i na bany ^^
wiec po hu* mi to ;]

Wiesz co? W tym zdaniu ja ju? si? dostrzeg?em 2 b??dy ortograficzne. Jeste? zerem ortograficznym. Najpierw naucz si? pisa?, a potem bierz si? za projekty. Poza tym masz automatyczne sprawdzanie pisowni w przegl?darce. Wystarczy tylko chcie?...

Co do serwera wypowiem si? o mapie bo sam troch? tworze. Screeny z miast nie zachwycaj? z podziemi r?wnie?. Jedyne warte uwagi screeny to ta g?rka oraz ten z klimatem swamp. Mam nadziej?, ?e wi?kszo?? mapy b?dzie w takiej jako?ci jak w/w 2 screeny. Ta mini mapka wygl?da tak, jakby? jakie? lokalizacje z innej mapy wycina? i wkleja? tutaj.
Dziwnie wygl?daj? te? te nazwy spolszczonych potwor?w, a ten "nietopesz" mnie rozwali? na kolana ^^.
Zapowiada si? ciekawie ale nie wbije.

Od?wie?am ^^
wiec po hu* mi to ;]
Pytasz si? po co Ci ortografia?
Ortografia jest form? okazania szacunku, wobec drugiej osoby...
Je?eli nie sta? Ci? na chwil? zastanowienia si? nad tym co piszesz... Je?eli nie sta? si? na to by po?wi?ci? kilka minut, na sprawdzenie Swojej wypowiedzi... To nie wymagaj i od nas zaanga?owania... Je?eli Ty to olewasz, to gracze tym bardziej to zlej?...

@ topic
Czy mi si? wydaje, czy na screenach jest pokazane tylko jedno miasto?
Fajnie, ?e sam robisz map?... cho? bior?c pod uwag? czas jaki temu po?wi?casz, nie spodziewam si? cud?w... Bo nie widzia?em jeszcze ?adnego miasta zrobionego w jeden dzie?... No chyba, ?e u?ywasz ctr+c --> ctrl+v.
Osobi?cie nie lubi? zbyt wielu innowacyjno?ci... wi?c tymi spolszczeniami i zmianami wygl?d?w, troch? mnie zrazi?e?.
Mo?e zajrz?:) Powodzenia

Status
Zamknięty.
Back
Do góry