-Tibia 8.70 Nowy ?wiat Przyg?d I Nieograniczonego Czasu EnOTS (EinephrilOTS)

Status
Zamknięty.
Odp: Nowy ?wiat Przyg?d I Nieograniczonego Czasu EnOTS (EinephrilOTS)

nied?ugo pewnie wystartuje :D podajcie stronke jak co ;p

heh pozdro prawie all grafiki to tylko podawane inne kolory a ten czarny bp jest Nixona grafika z grim ots'a niewbije niestety nieprzypadl mi do gustu ten ots:(

Ja pierd*le wiecznie si? czepiacie tego kolesia, to, ?e ma s?abo ogarni?t? ortografie to jego problem, mo?e ma dysleksje czy co? w podobie. Nie podoba si? wam to nie musicie tego czyta?, ch?opak si? napracowa?, odwali? kawa? dobrej roboty, wy pewnie nawet gotowego otsa by?cie nie potrafili postawi? tempe ?by. Wg. mnie super ots si? szykuje, o ile wgl wypali, to na tyle. 9/10

Od?wie?am ^^
// po za tym niewiem po co mi ortografia jak gm nigdy niebe online chyba ze na ghost i na bany ^^
wiec po hu* mi to ;]
Z takim podej?ciem do administracji w?asnego serwera? Ja podzi?kuj? za udzia? w takim projekcie, w kt?rym admin nie przejawia cho? odrobiny zainteresowania w?asnymi graczami.
Jedyne co mi si? spodoba?o to muzyka (cho? nie jestem wielbicielem tego rodzaju piosenek) w pierwszym filmiku.

Z czego wiem to na serwerach Evo admini maj? lepsz? ortografi? ni? ty... M?j kolega z klasy ma dyslekcj?, jednak ty masz chyba jak?? wygran? z lotto. Ten kole? napisa? raz w zeszycie "Miko?aj?", cho? nie wiem czy znajdziesz w tym b??d. Co do OTS - najpierw zacznij s?ucha? na lekcji, potem dopiero zacznij gra? w Tibi?. Tibia to nie B?g, ten kto si? od Boga odwraca ten - nie umie pisa?.

Ca?kiem ciekawa mapa, postaram si? wbi? ; )
ORO!

Serwer fajnie si? zapowiada , wa?ne ?e w?asna mapa a nie Evo Lub RL , mam nadziej? ?e szybko wystartuje ...
Co do ortografii ,,, co si? czepiacie mo?e ma problemy , prawdopodobnie ma Dysleksje , wa?ne jest to ?e pr?buje zrobi? fajny serwer a wam najwa?niejsze jest to jak on pisze , ?miejecie si? z niego jak by by? mniej wa?ny od was , a jak by?cie si? czuli jak to wy tak by?cie pisali i z was si? ?mia?o ca?e forum , koledzy , i kto wie mo?e rodzina , zastan?wcie si? co piszecie bo s?owa rani? bardziej ni? b?l fizyczny. Pozdrawiam Lisiuu

Ps.Z Kopernika te? si? ?miali jak m?wi?,?e ziemie jest okr?g?a,
peace

Hahaha ^^ Le?? na ziemi i kwicz? :)
Pradziad Kopernika ju? wiedzia?, ?e
Ziemia jest okr?g?a. Kopernik odkry?
jedynie, ?e nie jest ona centrum
wszech?wiata, tylko kr??y wok??
S?o?ca ^^ I z mogli si? ew. ?mia?.

Serwer na pewno wymaga? troch? pracy,
jednak powsta? moim zdaniem taki troch?
ba?agan. Map? macie zapewne niewielk?,
bo wszystkiego jest g?sto. Drzewo przy
drzewie, jaskinia przy mie?cie i tak dalej.
Radzi? bym po pierwsze rozszerzy? map?
(jak macie co? za g?sto, to uci?? i na
jaki? brzeg przenie??) a po drugie usun??
te metiny oraz te przeobra?enia, bo z
klimatem RPG nie maj? one nic wsp?lnego
i s? moim zdaniem bezsensowne. No i
plecaczek ^^

Ja to proponuje ci wystawi? mape i ots w dzia? download bo mapa ca?kiem ?adnie wygl?da i mo?e kto? z niej zrobi u?ytek. To tyle odemnie.

w download nigdy nie wsadze bo bedzie tak jak z evo

kazdy bedzie pobiera? nikt nie podziekuje nikt nic nie powie
beda przerabiac to i ze oni to niby zrobili a wdupie ich mam niech sobie sami zrobi? ^^

Ots fajny, mapa fajna i z metinami itp. to calkiem fajny pomysl, mysle ze ots wypali.

Istnieje forum do ots'a, ale nie bede podawa? linku poniewaz dostane ostrzezenie, link w podpisie. Zapraszam do rejestrowania sie na forum i pisania nowych tematow.

prawde powiedziawszy podoba mi sie wszystko pieknie

ale wg mnie kolega z problemami z ortografia to raczej sobie nie poradzi na dluzsza mete
po drugie mozna powiedziec ze to kolejna zapowiedz projekt ( ktory chyba jak narazie zaden nie wyszedl tylko wiecej planow i gadania

od?wie?am

Ludzie jacy Wy jestescie zalosni, powiedzcie mi co ma ortografia do tworzenia ots? Hah no rozbawiliscie mnie strasznie, ale racja - to jest cecha charakterystyczna Polakow, wysmiac nie nawiazujac do tematu.
Co do samego projektu, jak najbardziej mi sie podoba oraz mam nadzieje ze Twoje plany wypala. Ja z checia wejde :) A Wy hejtujcie dalej

Ludzie jacy Wy jestescie zalosni, powiedzcie mi co ma ortografia do tworzenia ots?

Ano ma i to wi?cej ni? Ci si? wydaje :)
Tw?rca ots to z za?o?enia jego ojciec,osoba,sprawuj?ca piecz? nad ka?dym elementem projektu.Teraz-wyobra?asz sobie newsy na stronie ots zredagowane tak? "p??polszczyzn?" ?
A czy gracze powa?nie potraktuj? OTS,na kt?rym GOD nie umie im odpowiedzie? na raport poprawn? polszczyzn? ? Nie,nie potraktuj?.
Ale tu wchodzi do gry funkcja CM,GM,ST,kt?rzy nie znaj? si? tak dobrze na robieniu ots jak jego za?o?yciel,maj? za to mniej problem?w z j?zykiem ojczystym i potrafi? mu w tej kwestii pom?c,chocia?by poprawnie redaguj?c newsy...
Wszystko da si? omin??,kwestia jest tylko ch?ci :)

od?wie?am

Moim zdaniem projekt ciekawy (I love RPG :D). Sam tworz? co? w tym stylu (kto nie zagl?da do dzia?u (zespo?y ten nie wie), ale odchodz? od tematu.
Mam nadziej?, ?e OTS ruszy, i ?e masz jakie? zabezpieczenia.

Ortografia si? nie liczy, ale mnie raz wkur**li i sprawdzam wszystko 10 razy :D
Skrypty fajne, ale marmurki cianko - chodzi mi o to, ?e m?g?by? zrobi? grafik? tej kulki co w metinie i aby wypada?a i pisa?o np. "Wiszisz Marmur Poliformii. Zamienia on w blablabla."
Popracuj nad map? bo strasznie pusta (70%?) :D

Ehh.. jak chcesz prowadzi? ots nie znaj?c podstaw ortografi i to jeszcze RPG? Rozumiem ?e mo?e masz t? dysleksje, ale je?eli ci zale?y na ots to powiniene? co? z tym robi? - istnieje co? takiego jak s?ownik oraz poprawianie b??d?w w przegl?darce. My?lisz ?e ludzie b?d? chcie? gra? na takim ots gdzie admin olewa ich i m?wi " na huj mi to?" Je?eli tak bardzo ci zale?a?o na spolszczeniu nazw potwor?w mog?e? po prosi? koleg? kt?ry ogarnia ortografie, wed?ug mnie jest to nie potrzebne, a polskie nazwy gorzej brzmi?. Kolejn? rzecz? s? "nowe" itemy, wi?kszo?? z tych kt?re pokaza?e? na screenie to przemalowane itemy, a jak ju? jest jaki? nowy item to zrobiony w 3 kolorach aby by?o wi?cej "nowych" item?w. Mapa jest strasznie pusta, nie chwal si? szybko?ci? robienia mapy a jej jako?ci?.

Server naprawde fajny,podoba mi sie bardzo :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry