Nowy ?wiat - Quilia!

HM Realovsky

Senior User
Wrzesień 28, 2008
Liczba reakcji
41
Witam! W tym temacie zapraszam wszystkich do wrzucania zdj?? z serwera Quilia. Serwer zosta? w??czony dzisiaj oko?o godziny 16!

s4o02uttl4qd.png

n00uckxdcpa4.png

50f9v5pk6c70.png

B?d? jeszcze dzisiaj ss'y, ale jak sami widzicie.. 300 limit graczy i ci??ko zalogowa?. Kolejka idzie po 5-10 miejsc do przodu na 3 minuty.. tragedia :/

Odp: Nowy ?wiat - Quilia!

Yeah, wbijam ;>

pff, premium world. No c??...

//Co? doczyta?em, ?e pocz?tkowo dla graczy premium czy jak?

Ostatnia edycja:

Okropna kolejka, ci??ko wbi?. Teraz ju? 4 minuty czekania, 700+ os?b. Chyba lepiej wbi? wieczorem.

Przez 1 tydzie? tylko premium gracze mog? wbi?. P?ki co s? ogromne kolejki, gdy? dali limit do 300 graczy na rookgaardzie. Jestem p?ki co 180 :c

To lipa, ?e na rooku taki limit. Bo dopiero jedna osoba wysz?a z rooka na tym serwerze :X

@Down
P??niej nie b?dzie potrzeby, bo na rooku tylu os?b nie b?dzie.

Ostatnia edycja:

Heh czyli tibia dalej popularna ;D

A wiadomo czy zwi?ksz? p??niej sloty do 1000?

Ostatnia edycja:

Nie spodziewa?em sie ze tibia bedzie wypuszczac nowe swiaty :D

To te retro pvp swiaty?
Jesli tak to jeszcze spoko.
Jesli nie to nie wiem co im odbija, bo z jednej strony lacza puste swiaty a z drugiej tworza nowe ktore tez beda za chwile puste?
Ale po zainteresowaniu stwierdzam, ze to jednak musi byc cos nowego... Albo w sumie raczej starego?

@up
Jak dla mnie to mogli zrobic limit 50. Wtedy po 2 godzinach te 40-50 osob by bylo na mainie a po kolejnych 2 godzinach nastepne 40-50 osob na mainie.
No ale dali 300 i na rooku sie siedzi pare godzin xd 20 osob jak na razie okolo juz wbilo ten 8lvl...

To te retro pvp swiaty?
Jesli tak to jeszcze spoko.
Jesli nie to nie wiem co im odbija, bo z jednej strony lacza puste swiaty a z drugiej tworza nowe ktore tez beda za chwile puste?
Ale po zainteresowaniu stwierdzam, ze to jednak musi byc cos nowego... Albo w sumie raczej starego?

@up
Jak dla mnie to mogli zrobic limit 50. Wtedy po 2 godzinach te 40-50 osob by bylo na mainie a po kolejnych 2 godzinach nastepne 40-50 osob na mainie.
No ale dali 300 i na rooku sie siedzi pare godzin xd 20 osob jak na razie okolo juz wbilo ten 8lvl...

To nie retro XD
Retro b?d? wrzesie?/pa?dziernik ;p

To nie retro XD
Retro b?d? wrzesie?/pa?dziernik ;p

To ja nie wiem kto w tym cipie pracuje, bo serwery stoja dalej puste a oni otwieraja nowe. Na tych bedzie to co wszedzie. Jakis czas aktywnosc, bo rywalizacja o pierwsze miejsca a za jakis czas wszystko ucichnie jak powbijaja te 200 czy 300 levele... I co. I bedzie kolejny praktycznie pusty serwer ;P

To ja nie wiem kto w tym cipie pracuje, bo serwery stoja dalej puste a oni otwieraja nowe. Na tych bedzie to co wszedzie. Jakis czas aktywnosc, bo rywalizacja o pierwsze miejsca a za jakis czas wszystko ucichnie jak powbijaja te 200 czy 300 levele... I co. I bedzie kolejny praktycznie pusty serwer ;P

Wypuszczaj? dwa nowe bo ludzie chcieli jednocze?nie ??cz?c kolejne partie.

Pompa! Ja sobie wbije nied?ugo, nie b?d? si? m?czy? z rookiem pare h, a co dopiero na mainie =)
Jutro mo?e bota postawie, ?eby z rooka wyszed? i skille robi?.

Btw. Powodzenia :p

By?em elegancko 90 w kolejeczce, polecia? didos i chuj... 797! Id? spa?, wbij? o 4 w nocy, mo?e b?dzie mniej pajac?w :x

godz 18:00 860 w kolejce teraz godz 23:30 i jest 50 ! :D ZARAZ ZAGRAM XDD

01:16 You advanced from Level 6 to Level 7.
01:16 You gained 900 experience points.

Nudy. 6 godzin czekania w kolejce na zerowy respawn. Podobno posz?y ju? bany pierwsze.

@UP

Czego oczekiwales?

Ostatnia edycja:

@up

Brawo! Ja wbi?em teraz i jestem 190 w kolejce, wi?c zaraz zagram. Od razu rockie guard questa robi?, szybko p?jdzie :)

Bez Rookie Guarda nie da si? wyj??. Ja na voucherze i staminie sie pa?owa?em. Od razu le? na szkielety.

Back
Do góry