• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Inne Nrtn - best edition - 2018.11.17

Status
Zamknięty.
Odp: Nrtn - best edition - 2018.11.17

Zmieniles otsa chociaz w 20% od ostatnich 90235329 edycji?
Wejd? i si? przekonaj, zawsze si? s?ucham wszystkich uwag kt?re kto? m?wi, wi?c jak co? ci nie pasuje(i jest to z?e) to mog? zawsze to poprawi?)

---------- Tre?? dodana o 18:00 ----------

DlF4bs0.png

4 DAYS TO START

Ten serwer jest zly. Popraw to.

Deal with it.

Ten serwer jest zly. Popraw to.

Deal with it.
O kurczaki, skoro serwer jest z?y a serwer jest naruto to mo?e przerobie na pokemon i b?dzie si? nazywa? Pokemon Road to ASH?

No chyba ?e serwer jest z?y ze wzgl?du na gameplay, tutaj ju? mo?na dyskutowa?.
A tak serio, to ?e hejtujesz m?j serwer odk?d istnieje to ju? wiemy, jak mo?esz to albo dawaj komentarze kt?re mia?yby w jaki? spos?b pom?c albo nie dawaj w og?le bo to za?miecanie.

Podtrzymuje - serwer jest z?y wiec to popraw. Masz czas do nastepnego resetu serwera (2-4msc).

No +-4 miesiace. Zyciowka byla widze xD

No panie, u Ciebie to te 1200€ wyp?aty za stanowisko kelnera by?o ?yci?wk?, wi?c progi wysokie ^^
Po?ama?e? ju? Arkama, czy dalej zbierasz ekipe?

btw. no nrtn jak to nrtn, ots troche monotonny, moglbys troche nad mapa i contentem poza expieniem popracowac

Kelnera xDDD
NRTN > nnw a parcelinho mowi ze monotonny dobree xDD
Ots dalej zly - popraw.

No nie wiem co ci mam na to odpisa? ?e ots jest z?y wi?c po prostu wstawie daysa i to pomin? :P
H5mJCJr.png

3 DAYS TO START

tP8ddwy.png

2 DAYS TO START

---------- Tre?? dodana o 18:30 ----------

xRpII8X.png

1 DAY TO START

f0lJqcQ.png

2 HOURS TO START

Jakby to nie byl typowy ,,orsh" pod ,,bota" na ktory sie ,,stoi" zaznaczam ,,stoi" na jednym ''boss'ie" to pewnie bym wbil :/

Jakby to nie byl typowy ,,orsh" pod ,,bota" na ktory sie ,,stoi" zaznaczam ,,stoi" na jednym ''boss'ie" to pewnie bym wbil :/

Nie ukrywam ?e serwer jest pod bota i ma wysokie lvle, tylko ?e jakby nie by? pod bota to by? gra? sam z 2 osobami. No a co do stania na jednym bossie to tak nie jest, codziennie o 16,18 s? eventy na kt?re przychodzi masa os?b(na starcie zawsze jest ponad 100 os?b na raz).
Expy pr?buje dostosowywa? do graczy(kiedy? by?y bossy, teraz od wy?szego lvla s? tylko moby.

Wono zrobili na otc i gralo sie dobrze nie z 2 nie z 100 tylko z paroma setkami graczy, ntsw podobnie, jeszcze ostatnio widzialem revo zrobili bez bota i jakos ludzie grali, po prostu musialbys troche popracowac nad otsem, dostosowac go zeby bylo milo i dalo sie grac bez bota, po prostu na dzieciaczkach z botem sie wiecej zarabia.

Wono zrobili na otc i gralo sie dobrze nie z 2 nie z 100 tylko z paroma setkami graczy, ntsw podobnie, jeszcze ostatnio widzialem revo zrobili bez bota i jakos ludzie grali, po prostu musialbys troche popracowac nad otsem, dostosowac go zeby bylo milo i dalo sie grac bez bota, po prostu na dzieciaczkach z botem sie wiecej zarabia.
Nie mam podjazdu do ntsw i wono w niczym, nie ma co si? oszukiwa?. Wono i NTSW masakruj? mnie w ka?dym aspekcie(mo?e poza balansem i paroma rzeczami), ich serwery maj? 100x wi?kszy potencja? bez bota ni? m?j, mog? spr?bowa? zrobi? edycj? z otclientem, ale wiem ?e i tak go usun? i nie ma to najmniejszego sensu, strac? tylko czas kt?ry po?wi?c? na to.
Co do zarobk?w, zale?y jak na to patrzysz. Otsy bez bota d?u?ej si? trzymaj? i wed?ug mnie wi?cej zarabiaj? patrz?c og??em.

Je?eli ju? mia?bym robi? edycje bez bota to raczej b?dzie to osobna edycja, taka dla zabawy bez sms shopu.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry