O jakie nagrody chcia?by? walczy? w nast?pnym konkursie na Tibia.net.pl?

Status
Zamknięty.
Odp: O jakie nagrody chcia?by? walczy? w nast?pnym konkursie na Tibia.net.pl?

Mam jeszcze jedn? propozcyj?, op?acenie jakiego? przelewu do xx z?, dzi?ki czemu mogliby?my sobie kupi? PACC, licencje do bota, gr? itd. :)

o unbana.

Mam jeszcze jedn? propozcyj?, op?acenie jakiego? przelewu do xx z?, dzi?ki czemu mogliby?my sobie kupi? PACC, licencje do bota, gr? itd. :)

Z tym oplacaniem i przelewami idziesz dobrym tropem. Jest mozliwosc oplacenia rachunku za prad, ew. studia, albo jakis miesieczny zapas alko dla studentow? ;)

Ostatnia edycja:

Ja bym proponowa? do wyboru:
-Myszka
-Klawiatura
-S?uchawki
-Pad
-Kierownica

+ Koszulka i/lub kubek z napisem Tibia.net.pl czy jaki? innym napisem

Wed?ug mnie dobrymi nagrodami sponsorowanymi przez Tibia.net.pl by?oby:

* Mysz;
* Klawiatura;
* S?uchawki;
* Koszulka z nadrukiem Tibia.net.pl + jakie? logo;
i/lub
* Nagrody w postaci PACC w grze Tibia lub innej;

Je?li naprawd? jeste?cie w stanie wyda? te 300-400 z? to by?oby ?wietnie. Na pewno u?ytkownicy forum wszyscy byliby zadowoleni z nagr?d jakie sponsorujecie i z konkurs?w jakie organizujecie. Wed?ug mnie najlepiej b?dzie zastanowi? si? nad sensownymi konkursami, kt?re przyci?gn? wi?ksz? ilo?? u?ytkownik?w, nie jakie? badziewie, gdzie udzia? we?mie kilka os?b na forum, gdzie online codziennie jest po 100 os?b+ (?).

O Riot Poinsty

Hmm... wszyscy proponuj? myszki, klawiatury, mikro, s?uchawki (osobi?cie uwa?am to za dobry pomys?), ale mo?e co?, by oderwa? si? od komputera? Ja proponuj? PSP (oderwa? si? od kompa, by po?o?y? si? na ???ku i dalej gra? xD). Niez?a zabawka dla ka?dego i tu wiek si? nie wlicza, bo gry s? przer??ne. Poza tym mie?ci si? to w granicach 200-300 z?.

To ju? lepiej po prostu przeznaczy? na ka?de miejsce na podium dan? kwot? i ewentualnie kilka nagr?d, z kt?rych triumfator oraz 2 i 3 miejsce wybraliby sobie po prostu nagrod?, bo nie ka?dego mo?e rajcowa? klawiatura, je?li woli np ksi??k?, pacca, rp czy inne duperele xd

Где заказать рем

Где заказать рем

Как отвечать комментарием, на предыдушее сообщение?

Необходимо нажать кнопку "Ответить с цитатой", а затем в поле напишите ваше сообщение.

O pacca do tibi,r-keye itp. To forum o tibi,to mo?e wko?cu jakie? nagrody zwi?zane z t? gr??... Albo np. Przedmioty z marketplace.

@up
Teoretycznie z tego co tam pamietam to mialo byc wiecej konkursow, ale jakos tego nie widac, no ale po takim zainteresowaniu czego sie spodziewac... Ale tez trzeba by sie zastanowic czyja to wina, no bo bez kitu, jak tu kurwa reklamowac forum? xd

Przynajmniej co? ?wie?szego, co? czego nie by?o. S?dzisz, ?e lepszym konkursem by?by 'pole? znajomego'? Po prostu wi?kszo?? u?ytkownik?w, kt?rzy kiedy? brali udzia? w konkursach zosta?o zbanowanych i teraz s? tego efekty, Marcin ostrzega? :P

Ja my?l?, ?e takie ma?e zainteresowanie to nie by?a wina Administracji chcia?a dobrze, og?osi?a konkurs no ale troch? z?y termin by?a wtedy ko?c?wka roku szkolnego rzadko kto wiedzia? wg, ?e taki konkurs istnieje, po prostu troch? s?abo rozreklamowany. Powinien by? np na stronie g??wnej.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry