• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Obs?uga TibiCam

fajny poradnik ale w tibicam jest to wytlumaczone.. (nawet po polsku!)

Dla mnie lepszy jest Hypercam, bo rejestruje filmy w .avi, wi?c nie trzeba Tibiacam ?eby je odtworzy? :P Ale poradnik fajny :) Gz

hehe fajny poradnik, wreszcie mo?na si? dowiedzie? jak obslugiwa? t? tibiecam, bardzo przydatny poradnik !

Nie "tibiecam", tylko TibiCam, a je?li chodzi o poradnik. Jest on bardzo dobrze napisany, ?atwo mo?na go przeczyta? i jest oh?lnie czytelny. 10/10. Pozdrawiam, Jack Kamus

No tak ... ale jak zrzuci? filmik np: na youtube. ? ... bo mo?na go otworzy? tylko w tbibii wie kto? jak to zrobi? ?!
Pozdrawiam.

No tak ... ale jak zrzuci? filmik np: na youtube. ? ... bo mo?na go otworzy? tylko w tbibii wie kto? jak to zrobi? ?!
Pozdrawiam.

Z tego co wiem, musisz go odtworzy? w TibiCam, a nast?pnie nagra? to programem do przechwytywania ekranu (np. HyperCamem).

#topic: Taki poradnik zawsze jest przydatny dla nowych - ja sam kiedy? nie mog?em si? po?apa?, jak TibiCam obs?ugiwa?.

Bardzo Dobry Poradnik. Na 100 % przyda sie pocz?tkuj?cym. 10/10 :P

Ja mam Problem gdy zaczynam nagrywa? i wchodze na posta? s? kolejki a gdy juz wejde film nie chc? si? nagrywa? prosze o pomoc z g?ry thx

@up Moim zdaniem ?adny poradnik i pewnie przyda si? wielu osobom...

Panowie korzystam z tego programu dobre trosze czasu,ale zawsze nagrywa?em tylko na zwyk?ej TIbi. Lecz gdy pr?buje nagra? owy filmik na OtS,nie chce sie nagrywa?.;/ Da sie jako? zrobi? ?eby TibiCam na OtS nagrywa?o?:( Oczywi?cie poradnik luks napisany.:D

Pozdro

Edit: Napster dzi?ki za pomoc.

Ostatnia edycja:
@up:
Nie da si?, gdy? TibiCam ??czy si? z serwerami CipSoftu.

@top:
Pozdruufffka Szpidi!

image002bx8dd4.gif
4491.jpg

Nie mam reszty tych elo lasek ;x.

#edit:
No tak, je?eli zmienisz adresy to da si? :p.

Ostatnia edycja:
@up:
Nie da si?, gdy? TibiCam ??czy si? z serwerami CipSoftu.
Da sie, podobno jest bardzo ?atwo.Jak ostatnio gra?em na OTS to znajomy zrobi? klienta i TibiCam pod naszego OTS'a ;).Tak samo na Eloth'u tez by?, wiec da rade.
Pozdro.

Odp: Obs?uga TibiCam

Fajny poradnik 10/10 wielu osobom sie to przyda, ale mysle ze nie bedzie ich az tak duzo wkoncu to latwy do obslugi program.

Do góry