What's new

~~Obsidia Life~~

Grzybulino

User
Reaction score
1
Odp: ~~Obsidia Life~~

Bravo ch?opaki oby tak dalej. Skill niech leci i do przodu. 20, 30 itd. Pozdrowienia dla wszystkich ludzi dobrej woli;)

Patrys94

Advanced User
Reaction score
5

NO zbytnio nie ma co oceniac 14lvl chyba i skille 40/40 ;/ skillujeci na poczatku duzo do 50/50 najlepiej potem na 20 do 60/60 albo do 70/70 ... ogolnie fajne ss Pozdro Patrys94
Zapraszam na Teos OPgromca Candia Life ;p

Nicramos

Advanced User
Reaction score
12

Przepraszam ?e tak d?ugo nie wstawia?em fotek ale przez ferie by?em na wyje?dzie i nie gra?em w Tibi? ale teraz bior? si? ostro do roboty...w?a?nie doda?em screena z 2mlvl...Ocenia?!!

Dlaczego nikt z naszego teamu ju? nie gra?;/ NeOx13 chocia? Ty graj na Haugusie Sagortonie...The_LoLekK czemu nie zrobisz sobie nowego hara?Po za tym ten kole? co chcia? Ci? uhu?ci? pewnie ju? dawno o tym zapomnia?...dudii18 dlaczego przesta?e? gra??

Last edited:

Nicramos

Advanced User
Reaction score
12

Po pierwsze to 15 lvl wbity ;] By?by ju? wczoraj ale poparzy?em sobie wskazuj?cego palca prawej r?ki i trudno by?o mi klika? xD

Po drugie od?wie?am...

Raks1991

Active User
Reaction score
3

dok?adnie wg mnie powinni jak ju? wrzuca? SS to od 20lvl i skilla 65-70 ;]
Bo jak m?wi? poprzednik "taki lvl robi si? w dzie?" Wbijajcie 40+lvl i pokazujcie ?wiatu jak powinien Kin wygl?da? ;) Zapowiada si? dobrze ale jak d?ugo wytrzymacie skilowanie na potworkach? Uwierzcie mi ?e przy 60 nie b?dzie wam si? chcia?o 8 godzin ta?cowa? z potworkami :p

Nicramos

Advanced User
Reaction score
12

Poniewa? w tym temacie mieli?my wstawia? zdj?cia we czterech i to wszystko si? rozpad?o, prosz? o zamkni?cie tematu. Tym samym zapraszam do noweg teatu, mojego i The_LoLekK'a Obsidia Heroes.

Last edited:

eLeXo

C'est la vie
Reaction score
57

Niez?e te zdj?cia, ale z rooka mogli?cie nie pokazywa? bo to troch? ma?o interesuj?ce, ale reszta jest ?wietna ;)
#NeOx13 nie przejmuj si? hackiem, bo ja mia??m hacka i w ci?gu 2 dni30 knight skile 70/70 z extra eq sta?si? 13 lv ze skilami 50/50 co?w tym stylu i bez eq :(, ale to przesz?o?? zrobi?em sobie now? posta?, a oto ona : http://tibia.net.pl/zdjecia/77156-silvera-life.html