What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Od 0 do 60 Lvl-a w 30 dni.

Status
Not open for further replies.

Mateorixis

Advanced User
Reaction score
12
Odp: Od 0 do 60 Lvl-a w 30 dni.

Niewiem czy naprawde bym wbil w miesiac 60 lvl ale poradnik super bardzo sie napracowales widac to tyle stron tych monster i tego wszystkiego mi by sie nigdy niechcialo tego robic GZ sprubuje wbic i zobacze .
Reput leci

vodix

User
Reaction score
2

Bardzo dobry poradnik dzi?kuje Ci za niego bardzo mi si? przyda?, wszystko ?adnie dok?adnie opisane po prostu brak s??w by go opisa?;)

MrArchas

New User
Reaction score
1

Jak dla mnie poradnik bardzo dobry, mo?e wszystko z kopiowane z tibiawiki ale to co najwa?niejsze zebrane do kupy 9/10

Laughiiz

Advanced User
Reaction score
18

Kolego mniej grafiki wi?cej pisania. Niepotrzebne s? dane potwor?w lecz bardziej taktyki walki z nimi i ich wyst?powanie, bo wszystko jest skopiowane z innych stron internetowych. Moja ocena 6/10.

PS. Napisz do mnie PW to skrobniemy co? razem :).

Drakeon

New User
Reaction score
1

Poradnik wszystko ?adnie opisane tylko jedyne zastrze?enie to ma?a r??norodno?? expowisk i np. nie ma opisanego doj?cia do drakonii

siwykop

User
Reaction score
0

Jak dla mnie nie jest zbyt dobry :pP ja bym swoimi sposobami lepiej expi? ni? tymi co s? tutaj 8/10

?adnie rozpisane itd.:)

Prymus6

Active User
Reaction score
3

?wietny poradnik duzy + za screeny chce sie czyta? i ci co krytykuja tego Pana robi? to nie s?usznie bo nie ka?demu chcia?o by sie zrobi? taki poradnik zapewne sporo czasu na to po?wi?ci? a tu kto? jeszcze mu jakie? swoje wyznania pisze za same ch?ci i czas po?w?cony na to reput si? nale?y.

kagani1993

New User
Reaction score
0

z ca?o?ci? si? zgodz? ale mo?na tez od 40 biega? po cyklopolis na utana vid :)

Drohix

Advanced User
Reaction score
63

Poradnik ok. Elegancko opisane, ale na pewno nie skorzystam.
Nie lubi? na niskim lvl ci?g?ego zpaierdalania po speary.
Zr?b co? podobnego dla knighta i bede szcz?sliwy.

Xentaziz

Advanced User
Reaction score
19

Rzadko moim oczom ukazuje si? tak estetyczny poradnik, zalatuje przezajebisto?ci?. Raczej dot?d nie widzia?em r?wnie dobrego opisu gry palladynem. Je?li ?wiat?o dzienne ujrzy podobny poradnik do innej z profesji to nar?d b?dzie Ci wdzi?czny. Naprawd? nie?le.

Yo Z

Advanced User
Reaction score
12

Bardzo mi si? podoba ten poradnik, ?adnie opisany, oczywi?cie leci reput, i PODZI?KUJ :) , napisane na czym expi?, nazwy potwork?w, graficznie ?adnie przedstawiony.

Pozdrawiam
YoZ

bicus

User
Reaction score
1

Mi brakuje opis?w poszczeg?lnych miejsc?wek - jaki profit, jaki exp w kt?re miejsca zagl?da? a kt?rych si? wystrzega?.

lubiedragon

Active User
Reaction score
1

Poradnik estetyczny bardzo i polecam ka?demu lecz je?eli umie si? gra? w to wci?gu miesi?ca mo?na wbi? spokojnie 80 level. Zrobi?em ,to w?a?nie tydzie? temu.

flexfit1

Active User
Reaction score
4

"* Na wy?szych skillach jest najlepsz? profesj? do PKowania."

Poradnik spoko , ale ten napis mnie kuje w oko , przykro mi ale do pkowania najlepszy jest Sorc - ma najwiecej czarow na faccu jak i summony , 2fe + sd od 45 soreczka i 35 palek spi na combo jak dobrze wejdzie osobiscie gram msem , mialem 92 msa (deleted) a teraz 49 Ms

Szymciolek

New User
Reaction score
0

Swietny poradnik lecz dragi tak mi sie zdaje ze troche za pozno jak dla Palka:p

lublus

User
Reaction score
0

Tak pod wzgl?dem graficznym ci wysz?o zajefajnie ale 60 poziom w 30 dni na orkach ?? to jest dziwne chyba 60 poziom w 120 dni ujm? to tak ;) dobrze ci wysz?a grafika

sSlasheRs

Advanced User
Reaction score
15

Bonerold. Beholdery to galaretowate potwory z mackami, ?yj?ce g??boko w podziemiach Tibii. Gdy tylko kogo? zobacz?, atakuj? pot??nymi, magicznymi pociskami. Opr?cz tego potrafi? przywo?ywa? szkielety, kt?re dodatkowo otaczaj? ofiar?. Po jesiennej ?atce w 2010 roku zamieniono je na bonelord.
Na pocz?tku jest ?le napisany Bonelord(Napisa?e?/skopiowa?e? Bonerold), ponadto w Orc Shaman w opisie ma by? na pocz?tku orkowie a nie orkowi.
Poza liter?wkami poradnik ?adnie napisany, przejrzy?cie i du?o(No mo?e nie a? tak). Mog?e? doda? te? co? jeszcze od siebie, ale i tak do?? dobrze.

chudek

Active User
Reaction score
0

Bardzo fajny,estetyczny poradnik.Mi?o si? czyta,a po za tym bardzo fajny spos?b na wbicie 60 poziomu w 30 dni.
Mam jedno pytanie:
Je?li gra?bym 1h-2h dziennie Twoim sposobem jaki lv maksymalnie uda?o by mi si? wbi??

Wywra

Active User
Reaction score
2

Zajebisty poradniczek, pisz wi?cej.
Troszk? b??d?w ale spokojnie 10/10

Notka moderatorska:
Skoro s? b??dy to poda?by? jakie

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.