• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Od Ilu Sprzedaj?...

Status
Zamknięty.

Tomoxss

Active User
Marzec 23, 2009
Liczba reakcji
8
Od Ilu lat mo?e mi kto? sprzeda? tabake?
Pyt... Smieszne ale si? pytam.

Odp: Od Ilu Sprzedaj?...

w wiekszosci cygalerii/kioskow sprzedaja kazdemu.

ale od ilu jest prawnie!!
zeby mnie pa?y nie przy?apa?y xD

Zapewne od 18, poniewa? jest to wyr?b tytoniowy.

siem

tabaka jako wyr?b tytoniowy powinna by? sprzedawana za okazaniem dowodu czyli powiniene? mie? sko?czone 18 lat...

generalnie:
sprzedaja ka?demu:)
ALE NIE POLECAM trzy lata by?em uzale?niony...uszkodzisz ?luz?wke nosa i zniszczysz zatoki... przewlek?y katar to potem norma...a znam jednego co straci? w?ch

z drugiej strony...tabaczka fajn? jest:)

no nic....twoja rzecz
pozdro

Tabaczk? to wy sobie mo?ecie, nos zasyfi? jedynie.

Ten syf sprzedadz? Ci prawie wsz?dzie, zale?y od sprzedawcy.

Lepiej sobie krech? zajeba?, uwierz. xd

Ja Bym Ci bardziej poleci? Marihuane ni? to g?wno ^^ ;]

taa...mo?e kiedy? w/w b?d? legalne
a chwilowo dla maniak?w palenia fajki, wci?gacze natomiast tabaka...

jak poszukasz to znajdziesz r?wnie? bia??...zero tytoniu...praktycznie sam cukier [celuloza?]

A ja Wam polecam z@jebac glowa w mur ;), ewentualnie znale?? sk?ad tych swinstw w google i zobaczyc jakie sa skutki po wzieciu tego gowna. I jak ktos powie ze jaranie gandzi nie szkodzi, to niech zaznajomi sie z definicja THC.

Co do tej tabaki, gdy sie uzaleznisz, jest duze prawdopodobienstwo, ze rozje... Ci sie cos w nosie. Co za tym idzie, smak potraw bedzie inny niz powinien byc, czyli do dupy :)

Tabak? sprzedaj? od 18 lat, lecz zapewne jak wygl?dasz jak przeci?tny 16-latek raczej dostaniesz j? w sklepie (: Odradzam Ci jej branie, chyba ?e bedziesz wci?ga? ma?o, a nie na?ogowo. Poza tym tabaka wypad?a z mody ; x

Mi normalnie w sklepie sprzedaj? :) Nie polecam brania no chyba ?e masz katar to Ci przyniesie ulg? na 2-3h (przynajmniej mi pomaga) a tak dla szpanu czy co? to nie polecam :)

Zale?y w jakim sklepie kupujesz. Tak normalnie to sprzedaj? od 18 lat. Ale je?eli jest jaka? fajna babka to sprzeda Ci nawet, gdy nie jeste? pe?noletni. By najmniej jest u mnie tak w mie?cie.

ja mam tak? dziwn? babke co nawet nie patrzy ile mam lat (na ile wygl?dam :D) i m?wi?, zapa?ki, ona prosz? i ju?, w kiosku to nic nie wida? xd tabaki jeszcze nie kupowa?em xd

ja mam tak? dziwn? babke co nawet nie patrzy ile mam lat (na ile wygl?dam :D) i m?wi?, zapa?ki, ona prosz? i ju?, w kiosku to nic nie wida? xd tabaki jeszcze nie kupowa?em xd

Omg, spad?em z krzes?a...
Tak, domagam si? warna1!1 Dla siebie... w woli ?cis?o?ci!

kiedy?, za dawnych lat gimnazjalnych zrobi?em ognisko w szatni....[nie pytajcie:)]
od tamtej pory jak chcesz kupi? jaki? ogie? w pobli?u szko?y musisz mie? co najmniej 16lat.

ja mam tak? dziwn? babke co nawet nie patrzy ile mam lat (na ile wygl?dam ) i m?wi?, zapa?ki, ona prosz? i ju?, w kiosku to nic nie wida? xd tabaki jeszcze nie kupowa?em xd

mnie to nie dziwi

ano:)
tylko cholernie brudzi z?by...i ?lina p??niej jest taka, taka....no wiecie Z?A

Status
Zamknięty.
Back
Do góry