Witam!!
Jak wszyscy wiedz? s? ju? wakacje...
Nie dla wszystkich bo nie kt?rzy wyjechali gdzie? za granice albo temu podobne.
Tak wi?c w wakacje postanowi?em troch? popracowa? z kim? przy OTS za pewn? $$
Trzeba co? zarabia? wi?c teraz Wam napisz? co i jak.
To tak:
Nazywam si? Marek, mam 15 lat i mieszkam W Bestwinie. Nie daleko Czechowic-Dziedzic. Moje HOBBY to C++, poprawianie NPC, (Ucz? si? pisa? swoij Kody C++
) no i troch? jeszcze Mapper.
Najcz??ciej zajmuj? si? tym w Tibii 7.6 ale Tibia 7.6 jak by to nazwa?... Hm.. "Umar?a"
Nudno ju? jest, nie ma nic nowego i tak dalej.
Tak wi?c ja postanowi?em do??czy? do jakiego? "dobrego/bardzo dobrego" projektu OTS.
OTS mo?e by? od Tibi 7.6 do Tibi 8.54
W 7.6 mog? si? zaj??:
* C++ - Dodaje na pro?b? u?ytkownika Kody C++ do silnika jakie znajdzie sobie na internecie/chyba, ?e posiada swoje.
* Mapper - Mog? po mappowa? troch? midzy innymi: Zrobi? jakie? expowisko, miasto albo questa. Co tam sobie u?ytkownik za?yczy.
* Pisanie w?asnych Kod?w C++ - Ucz? si? w?a?nie pisa? Kody C++ i by?o by to dla mnie fajne poniewa? wi?cej m?g?bym si? nauczy? na swoich b??dach..
* Poprawianie NPC - Mog? doda? jak?? funkcj? do NPC'eta albo co tam u?ytkownik b?dzie chcia?.
Pod Tibi? 8.54 mog?:
* Pilnowa? porz?dku na OTS jako GOD - Je?eli jest jaki? spam, przeklinaj? albo temu podobne to wtedy wkraczam w akcje ja.. !
* Postawi? Forum - Mog? zrobi? dla u?ytkownika Forum na p?atnych serwerach typu:
- boo.pl
- xaa.pl
Na silniku MyBB albo PHP by Przemo. Na jakim u?ytkownik by chcia?.
* Mapper - Mog? na pro?b? u?ytkownika zrobi? questa, expowisko albo co tam b?dzie chcia?.
Hmm to tyle na wszystkie OTS'y co potrafi?
Wiem, ?e nie mam tu dobrej reputacji na forum ani dobrego konta albo za?o?y?em je tylko dlatego, ?eby wam pom?c przy OTS i tak dalej 
Jakiej wyp?aty bym nalega? ?
No hm..
No jak bym np zrobi? jaki? Kod C++ albo doda? pare kod?w do silnika to jakie? do?adowanie - 5 z? z Play Fresh.
Albo jak bym zrobi? jakie? bardzo fajne miasto albo expowisk pare -Do?adowanie z Play Fresh za 5 z?.
Mog? nawet wi?cej wzi??? jak b?dzie troch? du?o rob?tki =]
Wszystko pod numer Gadu-Gadu:
*22467217
Pozdrawiam, BlizzZuS
Jak wszyscy wiedz? s? ju? wakacje...
Nie dla wszystkich bo nie kt?rzy wyjechali gdzie? za granice albo temu podobne.Tak wi?c w wakacje postanowi?em troch? popracowa? z kim? przy OTS za pewn? $$

Trzeba co? zarabia? wi?c teraz Wam napisz? co i jak.
To tak:
Nazywam si? Marek, mam 15 lat i mieszkam W Bestwinie. Nie daleko Czechowic-Dziedzic. Moje HOBBY to C++, poprawianie NPC, (Ucz? si? pisa? swoij Kody C++
) no i troch? jeszcze Mapper.Najcz??ciej zajmuj? si? tym w Tibii 7.6 ale Tibia 7.6 jak by to nazwa?... Hm.. "Umar?a"
Nudno ju? jest, nie ma nic nowego i tak dalej.
Tak wi?c ja postanowi?em do??czy? do jakiego? "dobrego/bardzo dobrego" projektu OTS.
OTS mo?e by? od Tibi 7.6 do Tibi 8.54
W 7.6 mog? si? zaj??:
* C++ - Dodaje na pro?b? u?ytkownika Kody C++ do silnika jakie znajdzie sobie na internecie/chyba, ?e posiada swoje.
* Mapper - Mog? po mappowa? troch? midzy innymi: Zrobi? jakie? expowisko, miasto albo questa. Co tam sobie u?ytkownik za?yczy.
* Pisanie w?asnych Kod?w C++ - Ucz? si? w?a?nie pisa? Kody C++ i by?o by to dla mnie fajne poniewa? wi?cej m?g?bym si? nauczy? na swoich b??dach..

* Poprawianie NPC - Mog? doda? jak?? funkcj? do NPC'eta albo co tam u?ytkownik b?dzie chcia?.
Pod Tibi? 8.54 mog?:
* Pilnowa? porz?dku na OTS jako GOD - Je?eli jest jaki? spam, przeklinaj? albo temu podobne to wtedy wkraczam w akcje ja.. !

* Postawi? Forum - Mog? zrobi? dla u?ytkownika Forum na p?atnych serwerach typu:
- boo.pl
- xaa.pl
Na silniku MyBB albo PHP by Przemo. Na jakim u?ytkownik by chcia?.
* Mapper - Mog? na pro?b? u?ytkownika zrobi? questa, expowisko albo co tam b?dzie chcia?.
Hmm to tyle na wszystkie OTS'y co potrafi?
Wiem, ?e nie mam tu dobrej reputacji na forum ani dobrego konta albo za?o?y?em je tylko dlatego, ?eby wam pom?c przy OTS i tak dalej 
Jakiej wyp?aty bym nalega? ?
No hm..

No jak bym np zrobi? jaki? Kod C++ albo doda? pare kod?w do silnika to jakie? do?adowanie - 5 z? z Play Fresh.
Albo jak bym zrobi? jakie? bardzo fajne miasto albo expowisk pare -Do?adowanie z Play Fresh za 5 z?.
Mog? nawet wi?cej wzi??? jak b?dzie troch? du?o rob?tki =]
Wszystko pod numer Gadu-Gadu:
*22467217
Pozdrawiam, BlizzZuS