[Od Tibi 7.6 d 8.54 - Moja ofera, Zobacz i skorzystaj!]

Status
Zamknięty.

Marek1213

User
Lipiec 27, 2009
Liczba reakcji
0
Witam!!
Jak wszyscy wiedz? s? ju? wakacje... :) Nie dla wszystkich bo nie kt?rzy wyjechali gdzie? za granice albo temu podobne.
Tak wi?c w wakacje postanowi?em troch? popracowa? z kim? przy OTS za pewn? $$ :)
Trzeba co? zarabia? wi?c teraz Wam napisz? co i jak.
To tak:

Nazywam si? Marek, mam 15 lat i mieszkam W Bestwinie. Nie daleko Czechowic-Dziedzic. Moje HOBBY to C++, poprawianie NPC, (Ucz? si? pisa? swoij Kody C++ :) ) no i troch? jeszcze Mapper.

Najcz??ciej zajmuj? si? tym w Tibii 7.6 ale Tibia 7.6 jak by to nazwa?... Hm.. "Umar?a"
Nudno ju? jest, nie ma nic nowego i tak dalej.

Tak wi?c ja postanowi?em do??czy? do jakiego? "dobrego/bardzo dobrego" projektu OTS.

OTS mo?e by? od Tibi 7.6 do Tibi 8.54

W 7.6 mog? si? zaj??:

* C++ - Dodaje na pro?b? u?ytkownika Kody C++ do silnika jakie znajdzie sobie na internecie/chyba, ?e posiada swoje.

* M
apper - Mog? po mappowa? troch? midzy innymi: Zrobi? jakie? expowisko, miasto albo questa. Co tam sobie u?ytkownik za?yczy.

* Pisanie w?asnych Kod?w C++ - Ucz? si? w?a?nie pisa? Kody C++ i by?o by to dla mnie fajne poniewa? wi?cej m?g?bym si? nauczy? na swoich b??dach.. :)

* Poprawianie NPC - Mog? doda? jak?? funkcj? do NPC'eta albo co tam u?ytkownik b?dzie chcia?.

Pod Tibi? 8.54 mog?:

* Pilnowa? porz?dku na OTS jako GOD - Je?eli jest jaki? spam, przeklinaj? albo temu podobne to wtedy wkraczam w akcje ja.. ! :)

* Postawi? Forum - Mog? zrobi? dla u?ytkownika Forum na p?atnych serwerach typu:

- boo.pl
- xaa.pl

Na silniku MyBB albo PHP by Przemo. Na jakim u?ytkownik by chcia?.

* Mapper - Mog? na pro?b? u?ytkownika zrobi? questa, expowisko albo co tam b?dzie chcia?.

Hmm to tyle na wszystkie OTS'y co potrafi? :) Wiem, ?e nie mam tu dobrej reputacji na forum ani dobrego konta albo za?o?y?em je tylko dlatego, ?eby wam pom?c przy OTS i tak dalej :)

Jakiej wyp?aty bym nalega? ?

No hm.. :)
No jak bym np zrobi? jaki? Kod C++ albo doda? pare kod?w do silnika to jakie? do?adowanie - 5 z? z Play Fresh.

Albo jak bym zrobi? jakie? bardzo fajne miasto albo expowisk pare -Do?adowanie z Play Fresh za 5 z?.

Mog? nawet wi?cej wzi??? jak b?dzie troch? du?o rob?tki =]

Wszystko pod numer Gadu-Gadu:

*22467217

Pozdrawiam, BlizzZuS :-)

Odp: [Od Tibi 7.6 d 8.54 - Moja ofera, Zobacz i skorzystaj!]

Witaj,
wiem, ?e jestem twoim kuzynkiem ;p Skorzysta?em i si? op?aca
Takie forum mi zrobi? razem z logiem :)

CafeOTS

Witam!
Od?wie?am temat i chcia?bym doda? nowe funkcje jakimi mog? si? zaj??!

* Reklamowaniem OTS'a
* Zrobieniem prezentacji OTS'a.

Hm... Ten temat jest troszk? bez sensu... Dlaczego ?
Po pierwsze. Je?li kto? zak?ada ots'a, to musi liczy? si? z tym, ?e co? musi robi?. Postawienie ots'a nie jest ?atwe tak jak za?o?enie np. takiego forum, je?li kto? da rad? zrobi? ots'a, to z pewno?ci? b?dzie umia? poprawi? npc czy te? za?o?y? forum... a co do forum - 5 minut roboty, tak samo to "logo" (chodzi mi o : CafeOTS) Ale to tylko moje zdanie, nie musisz si? z tym zgadza?.

Od?wie?am!!!!!! :)

Sorry, ale musz? si? przyczepi? do logo.
Takie co? zrobi? w 3 minuty.

T?o beznadziejne.
Napisy do wywalenia.
Kolorystyka napis?w beznadziejna.
Po co ten prostok?tny pasek? I to ?le zrobiony.
Nawet nie raczy?e? go wtopi? w t?o.
Wgl kolorystyka si? nie trzyma "kupy".

P.S.
Admini czekam na ostrze?enie:D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry