• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Od zera do pro hajtera - Illan [Refugia]

Odp: Od zera do pro hajtera - Illan [Refugia]

Dobrze Ci idzie ;] Ile jeszcze dni pacc? Powiedz mi, na ktorym lv go kupiles? (pacc oczywiscie) :D Moze uda mi sie Ciebie przegonic, ale nie o to chodzi w tym. Milej gry i Pozdro. Zapraszam do mojego tematu: ==> :[ <<====
//Nie rozumiem czemu warn ;/

Ostatnia edycja:

Sam poka? cycki, zbocze?cu. ;/ [...]
Wcale nie jestes taki pro, jak ci si? wydaje, Insejn! Twoja malusia posta?ka w niczym nie przypomina pro hajtera, kt?rym ma si? sta?!
Nie pyskuj ma?a xD

Kolega si? zalogowa?, wi?c postanowili?my lekko przystawowa? (i tak wyszli?my na +) na POHu. Ma?a sklejka =P

poh.jpg

Zmotywowany zar?wno komentarzami jak i pro?b? Beoski, postanowi?em dzi? dobi? poziom i tutaj taka o, sklejka.

56lvl.jpg

Nie pokazuj takiego chara bo to wstyd na twoje mo?liwo?ci.

a tak szczerze :

Dobrze, dobrze. GoGo to 100 lvl

Szkoda, ?e Refugia nob-pvp;( Jedziesz dalej i zaliczaj jak najmniej gleb gogogo 100lvl

Non-pvp? Rotfl, Przemek noob, boi si? deda od PK? XDD Buahaha!!
Masz szcz??cie, ?e te pozdrowienia dla mnie si? tam pojawi?y, bo inaczej by?aby kastracja.
Go go... 60!

Jestem noob i nie wys?a?em parcela z Yalahar. Jakie? 150-200k w plecy ;/ Ale jest plus. Jak kupie pacca na 80lvlu to b?de mia? 2 pary soft?w. Jedna ze ?mieci z yala~, a druga z poi xd

Taki ma?y rifresz. 10lvl na wyspie przeznaczenia zdobyty moim noobcharem xd Wyboci?em nim skille 45/45, wi?c mog? ?mia?o expi? ;p

10lvlnawyspieprzeznacze.jpg

Ostatnia edycja:

Miszczu m?j. Pozw?l, ?e i ja skomentuj? ten jak?e zacny temat.

Ciekawa, szybko rozwijaj?ca si? posta? (widzia?em j? ju? gdzie?... w starym temacie Refugii, czy? nie?), dobre skille i ciekawe awanse. Dobrze, ?e jeszcze kto? utrzymuje na forum styl sklejek a nie wklejania tylko i wy??cznie poszczeg?lnych awans?w _/

Szkoda, ?e nie grasz na Lunarze - by?oby ciut ciekawiej (i ze wzgl?du na pvp i na moje jak?e zajmuj?ce towarzystwo xd). Nie lepiej by?o zrobi? sorcerera albo druida jako nup chara? Zawsze to jaka? odskocznia od skillowania i t?uczenia fizycznego.

Na podsumowanie: Kup w ko?cu jaki? addon!!! (Bo ju? mi niedobrze od samego Citizen Hata ^^), powodzenia na POI i oczekuj? z niecierpliwo?ci? advansu z dedykacj? dla ucznia, Seylita ;( oraz na Anhi ^^

Regards
Seylit

@edit
?obo?esztym?j... jak ja mog?em zapomnie? o Przemciu!? ;OO Obiecuj?, na nast?pnej b?dziesz : P

Ostatnia edycja:

A wi?c Seylicie drogi... Addona narazie zrobi? nie mog?, bo premium si? sko?czy?o ;( Mam jeszcze bot-chara na 26lvlu, druida czyli ?le nie jest :p
Co do pozdrowie? to si? zastanowie, bo na Twojej sklejce o mnie zapomnia?e? :( Gdy wr?ce ze szko?y to postaram si? dobi? poziom zar?wno palem jak i tym druidem.

Gratuluj? ci adwenc?w oraz twojej "g?upoty", wysy?ania parcela do yalahar ;p
Mam nadzieje ?e kupi?e? pall arma jak ci? prosi?em :D
No to gogo 80lvl i PoI, potem 100 lvl Dhq, anhi itp. xD
Btw. Sam poka? cycki O.o

Dzi?ki za posta =d

Sklejka oraz stan postaci z druida. Dobra Seylit, masz pozdrowienia i fajniuchn?, biga?n? emotke.

58lvl.jpg

pjonastanpostaci230909.jpg

No nie?le, nie?le .. Pami?tam jak to by?o na paccu, kiedy lata?o si? po yalahar na dragach, ehh .. fajnie si? teraz gra?o, kumple, hunty, questy .. Teraz wr?ci?em do gry, ale juz bez pacca a itemki w yalahar zostawi?em (omg ;d) i jak narazie baaardzo ci??ko idzie mi na faccu, przez 2 dni wbi?em 1 lvl z 61 na 62 :( A co do twoich postaci to s? eleganckie :P
Tylko prosz? Cie, nie bo? ! :D Zr?b sobie kina, nooba .. i botuj, ale nie mainami :P

Jutro nowa porcja screen?w. Dzi? p?ki co pozostaje wy?mia? po raz enty super anty-bot tool. Wszystkie konta bez bana =D

#edit
Albo macie 15lvl z najta =d
15lvlkara.jpg

Ostatnia edycja:

Nie ukrywaj nicku bo tak nie ?adnie ! :(

Btw Gz advanc?w menzzzzzzz :D

#Jubciek
Dobrze, ju? nie b?de ^^

Zwolnili nas z kilku lekcji, wi?c postanowi?em wybra? si? na elfy w poszukiwaniu boter?w. Ku mojemu zaskoczeniu biega? tam 70 K, na bocie ofc. No to nic, szybki trap, luruj? potwory, no ale gn?j si? obudzi?. Jeszcze go kiedy? dorw? :p Nagle przebieg? ko?o mnie 45 K, wi?c postanowi?em mu pom?c poexpi?. Zwastowa? ponad 80 Health potion?w, no ale wko?cu pad? (po ponad 30min czekania ;P). Loot nie dopisa?, mia?em nadzieje ?e poleci co? z eku, no ale c?? nie mo?na mie? wszystkiego...
45lvlpwned.jpg

#edit
Stamine na druidzie zjecha?em do zera, wi?c ze 3 b?de musia? poczeka? ;/ Expi?em nim na dwarfach/rotach, bo nie musia?em ?yka? manas?w. Zdecydowa?em jednak zakupi? mu terra rod i pu?ci? na soldki i poj. spawny guard?w ;p

Ostatnia edycja:

zabijanie na non pvp jest karalne za?atwie Ci bana a tak naserio zabijaj bot?w i zarabiaj kase mi kiedy? z bota polecia? mms

zabijanie na non pvp jest karalne za?atwie Ci bana a tak naserio zabijaj bot?w
ROTFL. _/

@topic.
Oj, Przemek, Przemek. Skoro was wcze?niej z lekcji zwolnili, to by? wykorzysta? ten czas na nauk?, podci?gni?cie si? z paru przedmiot?w, a nie na expienie. Na to jest czas p??niej, wpierw obowi?zki! Btw. kt?ry poziom ju??

#beosia
Nie chce mi si? expi? w og?le :\

Frag na 37 najcie, kt?ry d?ugo nie potrenowa?.

37kpwnd.jpg

Oraz fragi z Xereny. Wczoraj Norbert zaproponowa? ?eby?my kogo? zabili. Pomy?la?em, czemu nie. Zalogowa?em si? na noobchara w bibliotece pod pustyni? i o dziwo zobaczy?em tam 37 ED i 106 RP trenuj?cych sobie. Bez chwili zastanowienia poszli?my im wpierdoli?. Wko?cu kara musi by? xd W sumie nasz team wygl?da? tak:
- Ja - 33 lvl
- Norbert - 28lvl
- Kanciak - 24lvl
- Ognisty (sierota, si? zgubi? i prawie go beholdery zabi?y xd> - 8lvl.

RP PADA

106rpspi.jpg

ED PADA

37edspi.jpg

LANS OGNISTEGO xD

lansm.jpg

Beoska, i ja si? boje pvp?!

Jak ju? chcecie pk'owa? na Xerenie to zagadajcie do mnie. Mam kilka target?w, kt?rym trzeba ko?ci poprzestawia? :D Oczywi?cie gratuluj? zabicia 100+ RP :P

Przemek widzia?e? to?

Sprzedawaj all co masz na Refugii i wracaj na Xerene!

P?ki co tylko tyle. W poniedzia?ek kupuje elfa, wi?c p?jdzie ju? z g?rki. Bym scrackowa?, ale brazylijskiego syfu nie tykam.
pjona30.jpg

ja mam cracka elfa :D i nie narzekam ;p
no lecisz kiedys 50 na tym najcie ?
ile juz masz kasy na pacc xd?
Pozdrawiam Silikon/

Do góry