• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Średni Odblokowanie port?w na ka?dym routerze!

Our partners and their custom servers:

Odp: Odblokowanie port?w na ka?dym routerze!

Zal ;x Jak ja wpisuje http:// i swoje ip/ to mi nic sie nie wyswietla :X a jak tam twoje kopiuje to tez blad strony LOL : :>;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(

ja mam problem bo nie ma tam mojego router bo ja mam Asmax AR 901 ;> i co teraz? ;/

Mi nie dziala jak klikam to Port Forwarding Guides by Router to nie trafiam na takie cos jak na ss tylko na takie cos ;/ pomocy plx

Witam mam problem i b?agam pom??cie !!!!!!!!!!!!!!
Jak sprawdzi? model routera ??????????? jak wpisuje brame domy?ln? z ipconfig to nic nie pokazuje

Witam mam problem i b?agam pom??cie !!!!!!!!!!!!!!
Jak sprawdzi? model routera ??????????? jak wpisuje brame domy?ln? z ipconfig to nic nie pokazuje

jak wpisuje adres z bramy dony?lnej to nic nie wchodzi POMOZCIE !;(

a masz jakas taka strone ze mozna odblokowac porty jak ma sie router z Eircom?jesli tak napisz na gg 252762

mi ta stronka nie wchodzi ani ta ani local ip zadna nie wiem co mam zrobic help!!!

witam zrobi?em tak jak w poradniku i dalej nic na mojego ots mo?e wbi? tylko siostra co jest pod??czona do tego rutera

witam ma problem z odnalezieniem swojego rutera wpisuje i wyskakuje mi strona tam znalazlem nazwe swojego rutera i co jak nie ma go w tym linku co jest w tym poradniku prosze o pomoc bede wdzieczny

pozdrawiem

A mam pytanie, nie znam si? na routerach ale czy to mo?e popsu? internet?? to oblokowywanie port?w?

Nic nie dzia?a. HELP !! Mam router Linksys a nie znam jego marki ... HELP!!!!!!!!!!!!

zrobi?em tak jak wszystko tutaj pisa?e? i potem tak jak by?o na stronie i dalej nie mo?na si? po??czy? z global ip kto mi pomo?e piszcie na gg albo pw
gg:24779635

Nie no ja nie wiem od k?t mam router to wszystko z tibi? si? psuje na ots i nadal nie mog? znale?? tego znaczy znalaz?em wpisa?em dobrze login i has?o routera i nic

Zresetuj router.Je?eli to nie pomo?e skontaktuj si? ze sklepem/osob? kt?ra sprzeda?a ci router.Przeczytaj dok?adnie poradnik jeszcze raz jak odblokowac porty i odblokuj je jeszcze raz.

Teraz strona si? zmieni?a i trudno si? po?apa? w poradniku, jaki? edit si? by przyda?.

ELo.Mam pytanie.Odblokowalem kiedys porty i hakneli mi neta. xD prosze o odpowiedzi co zle zrobilem

Back
Do góry Bottom