Oddam za free !

Jarek156

Active User
Listopad 2, 2008
Liczba reakcji
0
Witam!

Pisze ten temat naprawd? z nud?w !
Przypomnia?y mi si? pasy do 20 Druida na ?wiecie Selena !
Oddam konto za free komu? kto je wykorzysta a nie dla "jaj" z rokuje...
Do postaci posiadam tylko pasy nie znam has?a do emaila i R~K...
Posta? ma name "Soriel Sanix" wystarczy spojrze? kiedy by?a ostatnio logowana... i Wiadomo ze jest wgl nie u?ywana... od dawna
Prosz? napisa? w komentarzu dlaczego akurat masz ty otrzyma? t? posta? i poda? sw?j email, w przeci?gu paru dni wybior? osob? i og?osz? a passy wy?l? na email...

Wyniki odb?d? si? - 22.09.2010 !

Odp: Oddam za free !

;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p;p

Ostatnia edycja:

Hello. Na wst?pie pisze ?e nie musze mi?? tej postaci jak nie dostane nie b?d? p?aka?. Nie jestem takim naabem jak kolega wy?ej ka?dy tak pisze "Brat ?ci?gna? keyloggera i mi zhakowali konto". Og?lnie nie ma co k?ama? gra?em kiedy? na realu mia?em 25 lvl nie expilem wielce bo uzale?niony nie jestem, wtedy jeszcze gra?em knightem. Jak by co e mail l.tgeneral@o2.pl. Dodam jeszcze ?e nie wykorzystam jej w spos?b noobski jak 50% graczy. Ale popatrz na kolege wy?ej 0 ortografi.

Jako i mi te? si? nudzi to napisz? "podanie" o posta?.
Moje osi?gi w Tibii mo?e nie s? fantastyczne, jest to 47 Sorcerer (Jaki? czas temu by? 48 lecz pad?em). O Tibii wiem do?? du?o na 20 lvl nie ma problemu ze znalezieniem expowiska. Moim charem gra?em na Pvp, wi?c wiem gdzie znajduj? si? du?a ilo?c "pker?w". Nie gra? bym No-life bo mam inne zaj?cie, ale postaci? napewno gra? b?d?. Wyb?r jest tw?j, wybierz dobrze :]

E-m@il = zagon22@interia.pl

Ja chcia?bym dosta? ta posta?.
Mo?e pogram se ja albo ze b?d? co? odwala? z nud?w. ;p
Jak cos to pisz na pw.

Buhehe, jakie kity ?eni?...

Ch?tnie si? zajm? t? postaci?...
ma?o czasu sp?dzam na tibi, lecz czasem wejd? poexpic, po pk'owac...
tam wiesz, jak co? daj zna? na kontaktowanie@gmail.com pass...
rzadko wchodz? ale godzink? dziennie bym pogra?, no ale ch?opaki bez kitu,
na chara z rk z emailem kt?rego nie mamy b?dziecie kupowa? pacc? bez ?art?w...

to ?em si? rozpisa?, jak co? daj zna?...

#Down

pewnie ci da, bo masz du?o pkt reputacji :D a z postaci sci?gniesz eq i tyle ;p

#Ca?y Temat

i co ?le m?wi?em? no c?? takie bonusy posiadania tylu pkt reputacji :D

Ostatnia edycja:

Witaj.
Uwa?am, ?e to w?a?nie w moje r?ce powinna trafic postac, dlatego, ?e jestem graczem sumiennym i potrafi? grac postaciami magicznymi.
Przy tibii sp?dzam naprawd? wiele czasu, co oznacza, ?e w tym czasie m?g?bym expic i nie tylko, bo podstawa to magic level.
Z pewno?ci? dobrze bym si? zaopiekowa? t? postaci?.

Czemu to konto ja chc??
Lubi? gra? w Tibie, traktuj? to gr? jako zabijacz czasu, a czasu wolnego mam du?o. Sko?czy?em szko??, wi?c konto nie b?dzie "zawieszane", "new owner" i takie tam, po prostu chcia? bym to konto aby by?o wielkie z skillami i lvl, du?o nie napisze bo my?l?, ?e te par? s??w prawdy z mojej strony na prawd? Cie przekona.

Siema Ja chce to konto poniewa?, chce troche poexpi? druidem, a expi? 1-10levelu mi sie nie chce. Jak dostane to konto b?de: Robi? runy, pomaga? graczom, Expi?, i robi? runy dla biednych xD
Email: Moja@gg.pl Lub gg 11572681 Dzieki z gory

Chc? Gra? na niej poniewa? 20 poziom to dla mnie du?y ... mam czas i si??i potencja? ;p

jak sie zdecydujesz na mnie to pisz na mail : hardcore.serv.gmail.com

mi ten char tez by sie przydal, gdyz moi kumple ostatnio zaczeli na selnie pocinac, i juz maja porobionego rooka, a mi sie za nic nie chce go przechodzic :p

Tyle ludzi si? po niego zg?asza, a Ty ci?gle refresh -.- ch?c nabicia post?w czy wytlumaczysz to inaczej?

Ca?e ?ycie gram sorcerrem, a tutaj nada?a si? okazja do zagrania druidem, jak si? spodoba to git, jak nie to oddam posta? koledze kt?ry j? wyexpi.

Witam ponownie !
Wyb?r by? dosy? ci??ki, napisa?o sporo os?b post w nadziej ?e otrzyma t? posta?...
Lecz posta? jest niestety tylko jedna !

Otrzyma? j? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"

"Krzysieq"
Za post...
"Witaj.
Uwa?am, ?e to w?a?nie w moje r?ce powinna trafic postac, dlatego, ?e jestem graczem sumiennym i potrafi? grac postaciami magicznymi.
Przy tibii sp?dzam naprawd? wiele czasu, co oznacza, ?e w tym czasie m?g?bym expic i nie tylko, bo podstawa to magic level.
Z pewno?ci? dobrze bym si? zaopiekowa? t? postaci?. "

Nie poda?e? swojego emaila wi?c passy wy?l? na priv...
Pozdrawiam...

Prosz? o nie pisanie ju? post?w z pro?b? o posta? ![/CENTER]

Back
Do góry