• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Odkry?em food questa!

Status
Zamknięty.

Lisciu Fighter

Active User
Lipiec 2, 2009
Liczba reakcji
1
Witam odkry?em przez przypadek food questa w Thais. Mo?e kto? go widzia? ale nikt o nim nie pisa?. Znajduje si? on na zachodniej bramie. Na po?udnie od statku. A oto screen:

foodquest.jpg

Notka moderatorska:
Problem rozwi?zany. Zamykam

Odp: Odkry?em food questa!

A czy pojawi? si? zielony napis jak wzi??e? item ze skrzyni? Je?li nie, to kto? schowa? tam meat :)

Sprawdzi?em to, nie jest to ?aden food quest...

Jest to skrzynka z kt?rej mo?esz wylosowac jaki? drobny item, b?d? te? nic.
Taka skrzynka znajduje si? jeszcze na zamku w thais i w gildii palladyna - czyli tam gdzie kupujesz speary, spelle dla pallka i robisz addon (?apki huntera).
Widzia?em te? tak? skrzynk? ko?o minotaur?w w kazordoon.

Z tych zkrzybek itemy mo?na wyci?gac co jakie? ~~5h.

Itemy, kt?re uda?o mi si? wylosowac to:
-Rusty armor.
-health potion.
-mana potion.
-dwarven ring.
-56gp.
- 4x ham.

- Wi?cej nie pami?tam, ale jestem pewny, ?e jeszcze co?.

te skrzynki s? wsz?dzie rozmieszczone wi?c jakby kto? chcia? robisz osobny temat z ka?d? to by?by tu syf [a tego nie chcemy]
tak jak pisa? Krzysieq mo?na wylosowa? prawie nic nie warte itemy ...

pozdro lol

TOPIC :To bardzo prawdopodobnie ,ale z drugiej strony czemu by nie schowal tego w dp? jezeli chcial to tam przetrzymac .
OFF:masz 66lvl i takie eq? rozga od 14lvl p legsy sandaly i smieci w plecaku :) jak na 66 lvl to slabo , chyba ze ciagle padasz bo masz skula i cie jada .

O.O piszac to myslalem ze bede drugi . lollollollollollol

edit: ja tez znalazlem taka bylo to w Rookgaardzie na ratach podziemia miasta
znalazlem tam 12 poison arrow , 20 arrow i 30-40gp chyba

Ostatnia edycja:

OFF:masz 66lvl i takie eq? rozga od 14lvl p legsy sandaly i smieci w plecaku :) jak na 66 lvl to slabo , chyba ze ciagle padasz bo masz skula i cie jada .

Po pierwsze On ma 46 lvl a eq takie bo pewnie to pk char , po drugie to co znalaz?e? na rooku to jest normalny quest dost?pny od dawna.

@Topic : Takich skrzynek jest du?o na ca?ej mapce. Kiedy? spotka?em si? z takim czym? na pewnym OTs co ?wiadczy ?e Rl Tibia przeistacza si? w Ots'a ;/

S?uchajcie w yalahar jest z 20 tych skrzynek , jak nie wi?cej dodano te skrzynki wraz z wysp? yalahar. Wiec tibia nie przeistacza si? w OTSa jak napisa?e? tylko OTSy kopiuj? tibie.

My?l? ?e temat wyja?niony.

Pozdrawiam
Astroo

TOPIC :To bardzo prawdopodobnie ,ale z drugiej strony czemu by nie schowal tego w dp? jezeli chcial to tam przetrzymac .
O.O piszac to myslalem ze bede drugi . lollollollollollol

1. To nie m?j char, tylko char po hacku... Kt?rym si? pobawi?em.

ja znalaz?↔em 3 w thais to jest ju? stare : ) ja jedynie to co tam po dwarven ringi chodze przydadza sie na djinny a reszte smieci to wywalam :)

Nawet je?li by?by taki quest. Przecie? quest na jakie? tam meaty jest nie wart naszej uwagi, tyle ja w tym temacie.

To nie jest ?aden quest.
Taka sama skrzynka znajduje si? niedaleko light tower na South-West od Thais. Po za foodem mo?na z niej zdoby? potiony, golda, mi uda?o si? wyci?gn?c dwarven ringa. Takie skrzynki znajduj? si? r?wnie? na Yalahar, rzeczy z nich mo?na wyci?ga? co jaki? czas(bodaj?e 30 minut).

Status
Zamknięty.
Back
Do góry