Oferuj? edycj? klienta

Status
Zamknięty.

dominikms1

Senior User
Luty 6, 2010
Liczba reakcji
65
Witam.

Jestem programist? od ponad 3 lat. Znam w do?? du?ym stopniu j?zyki c++ i LUA, dlatego ch?tnie zaoferuj? swoje umiej?tno?ci przy edycji klienta CipSoft'u w wersjach 8.0 - 8.73 (z innymi protoko?ami po uzgodnieniu).
Zanim przyst?pi? do pisania kodu poprosz? o zaliczk? w cenie 20 z?.
Klient, kt?ry wydaje 150 z? otrzymuje 10% zni?ki.

Cennik:
- Pierwsza instalacja klienta: 20 z? (cena jednorazowa)

- Ramka atak?w: 30 z?
- Zmiana limitu magicznych efekt?w: 20 z?
-Modyfikacja nick?w**: 10 z?
---+ Mo?liwo?? zmiany koloru nicku (+ tytu?*): 5 z?
---+ Poziom postaci przy nicku: 5 z?
---+ Dodatkowa ikona przy nicku: 5 z?
- Usuni?cie light hack'a: 20 z?
- Dodatkowa opcja Context Menu (ppm): 20 z?
- Zmiana menu (Enter Game, Options itp.): 30 z?
- Zmiana rozdzielczo?ci t?a (tapety): 25 z?
- Zabezpieczenie plik?w *.dat, *.spr, *.pic: 50 z?
- Autoupdater: 60 z?
- Anty Bot: 60 z?

Zapraszam na Online Pok?mon - News aby zobaczy? niekt?re modyfikacje klienta.
Masz inne propozycje?? Mo?e jaki? kod przy silniku?? Zapraszam do rozmowy :)

GG: 9569254

*Tytu? znajduje si? przed nickiem i ma inny kolor.
**Wybieraj?c jedno p?acisz 15 z?, za dwa ju? tylko 20, za trzy 25.

Ramka atak?w:
Po najechaniu na ikon? wy?wietla si? nazwa ataku.
Dzia?a cooldown (je?eli taki jest potrzebny).
Ikony s? ?adowane z *.dat

1.PNG

Modyfikacja nicku:
Mo?liwo?? dodania do pliku potwora (xml) atrybutu takiego jak tytu? i kolor tytu?u. Wedle gustu mog? zrobi? takie co? dla npc, dla graczy.

3.PNG

Usuni?cie light hack'a:
Niekt?rzy programi?ci projekt?w rpg ubolewaj? nad t? opcj?, jest mo?liwo?? usuni?cia jej u ustalenia sta?ej si?y ?wiat?a.

2.PNG

Dodatkowa opcja Context Menu:
Jest mo?liwe dodanie nowego menu kontekstowego na postaciach (npc, monster, player, my player) jak i na przedmiotach.

4.PNG

Zmiana Menu, zmiana tapety (1024 x 768):
Koniec ze standardow? i nudn? ramk? menu, mog? zmieni? j? wedle gustu (grafika z *.dat).

5.PNG

Autoupdater:
Podczas logowania silnik sprawdza czy posiadamy ostatni? wersj? klienta, je?eli nie, to odsy?a adres do pobrania pliku. Klient za pomoc? dodatkowego programu Updater.exe ?ci?ga owe pliki (spakowane w zip) i je rozpakowuje.
(Grafika status bar z *.dat)

6.PNG

Anty Bot:
Jest to szereg proces?w, kt?re sprawdzaj? czy niechciany program wkrad? si? do klienta tibi i nim steruje. (Decydujesz co ma si? dzia? po wykryciu).
Ponad to dodatkow? opcj? mo?e by? wys?anie listy bibliotek wstrzykni?tych w klienta lub/i proces?w odpalonych na kompie.
Kod testowany, dzia?a na np. w 100% przy Elf bocie.

Zabezpieczenie plik?w:
Oczywi?cie nie da si? niczego zabezpieczy? w 100%, widzimy to np. na najnowszych grach, zawsze znajdzie si? crack ^^
Jednak m?j spos?b jest w miar? dobry, ?aden z aktualnie istniej?cych program?w nie otworzy plik?w z czystymi danymi. Ka?dy projekt dostaje inne klucze do odszyfrowania, kt?re tylko ja posiadam.

Zmiana limitu magicznych efekt?w:
Klient Tibijski posiada limit magicznych efekt?w w ilo?ci maksymalnej 256, jednak jest mo?liwe obej?cie tego i ustawi? limit na 65536, tylko chyba ka?demu wystarczy.

Odp: Oferuj? edycj? klienta

Wiesz ze to wszystko jest dostepne na otlandzie tylko trzeba to sobie edytowac?
wogole co to za ceny?
Kod:
- Autoupdater: 100z?
- Anty Bot: 100z?
ciebie chyba pojebalo za przeproszeniem

@Topic,
Ceny s? za du?e.
Na pewno znajdzie si? kto?, kto zrobi?by to za o wiele mniejsz? cen?.

W jaki spos?b dodajesz takie bajery, czy kompilujesz w jaki? spos?b client, czy dodajesz Dll ?

Zainteresowa?o mnie to:
Kod:
--+ Poziom postaci przy nicku: 10z? (lub 30 z?)

Ile za to chcesz, bo wywnioskowa?em, ?e w granicy 10-30 z?.
Napisz na PW.

Pozdrawiam.

W og?le sprzeda? tego typu nie ma sensu ! po 1-rwsze za drogo po 2-gie kto? kto naprawde chce pozmienia? cokolwiek w kliencie sam do tego dojdzie ! Po co p?aci? jak na forach pisze jak co zrobi?...

Hahahha xD
We? mnie nie roz?mieszaj :D
Gdzie pisze jak zmieni? ilo?? efekt?w??
Gdzie pisze jak zabezpieczy? klienta przed botami??
Gdzie pisze jak zmieni? rozdzielczo?? tapety??
Gdzie pisze jak zrobi? ramk? atak?w??
Gdzie pisze jak zmieni? ramk? menu gry??

Mam dalej pyta??? I tak nie znajdziesz odpowiedzi...
Po przemy?leniu zmniejszy?em ceny.

Ostatnia edycja:

-- Zabezpieczenie plik?w *.dat, *.spr, *.pic: 80 z?

http://tibia.net.pl/threads/377883-Jak-spakować-klienta-MoleBox-em
http://haker.com.pl/threads/23235-Łączenie-kilku-plików-w-jeden

-- Anty Bot: 80z?
http://tibia.net.pl/threads/317055-System-Antyboterski-v4-0

-- Usuni?cie light hack'a: 20 z?
-Co trudnego w znalezieniu opcji w hex editorze?

-- Ramka atak?w: 40 z?
-Przerobic ta z centuriona
W ogole nie wiem o jaka ramka dokladnie ci sie rozchodzi

-- Mo?liwo?? zmiany koloru nicku (+ tytu?*): 10 z? (za jedno 30 z?**)
-Latwe, zmienic kolor nicku w kliencie...
Tytul to juz moze byc cos.

Dzieki mnie potencjalny kupiec ktory ogarnia zaoszczedzil 160zl

Ostatnia edycja:

@Topic
Fajne bajery umiesz robi?:D
Z cenami to tak sobie na pewno si? znajdzie osoba kt?ra co? kupi od ciebie.
Jak chcesz ludzi zach?ci? to wstaw screeny i wyka? swoje umiej?tno?ci bo pisa? ka?dy umie (-- Chod? i tak wiem ?e ty to napiszesz ale inni ci? nie znaj? :D --)

@nowycrteam123
Dojdziesz do tego jak si? pouczysz LUA i C++ a jak si? nie nauczysz to ***** zrobisz a nie ka?demu chce si? uczy?.

Nie mam zielobego pojecia o xml php lua itd a jednak kombinujac i czytajac potrafie edytowac pliki c++ php lua xml klienta tez ogarniam fakt troche szukania bylo ale sie oplacilo ! Wystatczy chciec i dazyc do celu zeby osiagnac sukces prosto i na temat tibia ma o tyle "zaawansowana " grafike skryptty itd ze nic nie stanowi przrszkody pozdro

@up
Widz?, ?e twoj? przeszkod? jest s?ownik, zainwestuj =/

@przecierex tak ci? to razi ? Pisze z telefonu nie z przegl?darki tak jak ty wiec nie mam wgranego s?ownika polskiego ... po za tym nie jestem na lekcji polskiego ?eby? mnie poucza?... wypowiedz si? w temacie zamiast pisa? puste. Posty! To ze nie ma Polskich znak?w nie znaczy. Ze moje posty s? puste !
@edit poka? mi jeden b??d w poprzednim po?cie pomijaj?c Polskie znaki i zjedzone litery !
Teraz ci pasuje tre?? posta ? I JEGO ,,s?ownikowa" perfekcja

Ostatnia edycja:

Cz?owieku, chodzi w?a?nie o polskie znaki i zjadanie liter pacanie...

Ceny z kosmosu jak za co?, czego mo?na nauczy? si? z forum, o kt?rym 95% tnetu nie s?ysza?o.
Ciekawi mnie ten anty-bot, zmiana nazwy klasy czy co? wi?cej? Zabezpieczenie daty, spr, picu, cho?by pos?uguj?c si? sposobem, kt?ry poda?e? na otlandzie. Jednorazowe 50z? i dodatkowe 80z??
Powodzenia.

Wi?kszo?? z tego mo?na zrobi? sobie poprzez zwyk?e edytowanie OTClienta. Chyba ?e si? bawisz w in?ynierie wsteczn? to powodzenia bo z tym raczej du?o roboty.

Pacanie... nie w ka?dym ,,zaj... ebi stym " telefonie jest funkcja Polskich znak?w wi?c nie sap PACANIE ! Zjadam litery bo pisz? na szybko ! nie b?d? sprawdza? 50 razy jednego posta ?eby by? idealny dla takich perfekcjonist?w i zadufanych w swojej zaje bi sto?ci ludziach jak ty , jak to powiedzia?e? ,,PACANIE"

Kuzwa o co wy sie klucicie, przestancie.
Typek chcial byc fajny i pisac
"Po Polsku, bo przecie? wiadomo, on taki dobry i umiej?tny"

Piszcie o tym typie co chce 1023100zl za clienta a nie o jezyku polskim

Koniec nabitki.
Je?li dalej b?d? te bezsensowne posty, to polec? warny i b?dziemy patrze?, czy r?wno puchnie.
Temat zosta? za?o?ony dla potencjalnych kupc?w a nie dla takich jak wy, ?e piszecie jakie co to nie jest.

Je?li wiesz, ?e jest w necie, za?atw to na PW, a kupiec kt?ry o tym nie wie b?dzie p??niej sam prze?ywa?.
Jeszcze raz pisz?, koniec nabijania post?w i bezsensownych post?w.
Ka?dy kolejny post(bezsensowny) pod moim otrzyma warna.

Pozdrawiam.

@up
Dzieki za ogarniecie.
Co do moleboxa... czy to ma jakikolwiek sens?? Nie wazne jak ukryjesz pliki, je sie wyciaga w 3 sekundy i kazdy nawet newbie to zrobi, tutoriali jest masa ^^

Light hack:
Opcje > Grafika. Tutaj klient ma wbudowany light hack. Jest kilka osob, ktorzy sie wsciekaja na niego, psuje efekty, ulatwia gre.

Anty bot. Sprawdzam ingerencje programow w klienta tibi, wykryto bota, raport na serwer, dodatkowo np. na zycznie goda mozna wyslac liste wszystkich programow, ktore ingeruja w gre.
http://tibia.net.pl/threads/317055-System-Antyboterski-v4-0
Do tego to ja sie szczegolowo niewypowiem: dobre chyba ze prowadzisz zwykly noob ots dla 5 ludzi.

Jutro postaram sie o screeny i wieksze opisy.

Ostatnia edycja:

O usuni?cie light hack'a[5z?], zabezpieczenie plik?w[5z?] i autoupdater[5z?] piszcie domnie. Joke :<

u Dominika =180z? ceny z kosmosu ?.?
u Nonixa =15z?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Cz?owieku, to jest jego temat, a nie tw?j. Z pewno?ci? robisz du?o gorzej, jeszcze pewnie b?g wie co tam zrobisz.
Kupi?em u Dominika du?o rzeczy. Zrobi? klienta, doda? pasek skilli, inne rzeczy. Dogadali?my si? i jest w porz?dku, polecam!

Sprawdza integralno??, wysy?a na serwer. Je?eli to operuje na oryginalnym kliencie Tibii to si? domy?lam ?e po prostu oferujesz nak?adke na plik .exe. (co? jak bot tylko nie do expienia itp).

@SanninStory
Tutaj ledwo 3 wypowiedzi na spam a ju? grozisz ekskomunik?, a jak jaki? Analstazjo ze swoim b?aznem pomagierem spamuj? w innych tematach po 40 post?w to nie ?aska zablokowa?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry