Oferuje pomoc w za?o?eniu ots

Status
Zamknięty.

jestemproo121

User
Październik 3, 2011
Liczba reakcji
0
Witam,
oferuje pomoc w stworzeniu w?asnego ots. Ogarniam grafike,html+css i zarz?dzanie bazami danych.
warunki:
->ots bd na serwerze i dost?pny 24/h
->GoD na serwerze
-> jaki? % zysk?w, <temat do uzgodnienia, na pocz?tku nic> je?eli serwer bd db funkcjonowa?

Odp: Oferuje pomoc w za?o?eniu ots

Ty, umiejetnosci ktore ci dadza mozliwosc postawienia strony to nie wszystko zeby postawic serwer :O
Jak typ rzy pomocy html+css chcesz w ogole skompilowac silnik czy to na win czy na linuxie?
W takiej opcji jaka oferujesz to od razu pisz, ze sie piszesz na webmastera, bo serwera to ty nie pomozesz postawic z tego co wypisales...
Poza tym, mogl bys dac jakies przykladowe prace tych twoich grafik, na razie to ja nie wiem czy mam doczynienia z dzieciakiem ktory odpali painta i walnie kwadrat, czy z kims, kto potrafi zrobic na prawde sensowny layout i go zakodowac... A od razu wyskakujesz z procentem z zyskow ;<

co si? dziwi? jak kazdy hajs zbiera na sylwestra kosztem graczy...

Kikimora,
Zaczn? od tego, ?e strona jest zbudowana z j?zyka html+css+php... Mnie acc makery nie interesuj? bo ka?dy g?upi mo?e se pobra? z internetu...
Je?eli chodzi o procenty to chce je mie? je?eli "serwer bd w pe?ni sprawny i bd zarabia? na sb"...Ogarnij si? go?ciu bo prowokujesz ludzi...
Co do grafiki to chodzi mi o dodawanie nowych item?w z wygl?du i jeszcze zabawa skryptami bo robienie mapy jest dziecinnie ?atwe w uwczesnych programach typu reme editor map...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry