Og?oszenia

Status
Zamknięty.

kosmos2

Advanced User
Lipiec 23, 2009
Liczba reakcji
48
Witam
Na wst?pie przeprosz? za swoje wulgarne s?ownictwo ale inaczej nie mo?na.

Czy w ko?cu kto? wyjebie te og?oszenia:

* Oskary 2010 Tibia.net.pl!
* Aktorskie rozkminy - konkurs! - Zgadnij jaki to aktor.
i najlepsze
* Stw?rz w?asny komiks o ?wi?tach!.

Ile to ma tam stercze?? Do nast?pnego kurwa roku?
Tylko ?eby ?aden t?pak mi nie pisa? ?e sprawy s? do przemy?lenia bo zrobi z siebie tylko idiot?.

Odp: Og?oszenia

Ile razy mo?na pisa? xd.

Wszystko zostania naprawione z jesiennym update 2047r.

Pozdrawiam,
Mi?osz.

Pracujemy nad tym.

Robimy co w naszej mocy...

Hmm, nied?ugo ?ci?gn? te stare komunikaty. P?ki co temat zamykam...

Regards
~Afrati

Dobra niekt?rzy se beczk? skr?cili z kadry to teraz mo?e wypowie si? jaki? u?ytkownik z rang? wy?sz? ni? moderator. Jestem ciekawy co ma do powiedzenia na ten temat bo to co tu si? dzieje jest niekompetentne i nierozwa?ne. Tam gdzie by?em/jestem moderatorem administrator traktuje wszystko na powa?nie dzi?ki czemu ka?dy jest zadowolony a tutaj widz? pe?na samowolka. Kiedy? kadra utrzymywa?a poziom a teraz co si? dzieje?

Ostatnia edycja:

Powiem tak. G??wne og?oszenia na forum zostan? zaktualizowane kiedy nasi nowi admini si? nad nami zlituj?, p?ki co nie mamy na to wp?ywu, nie mamy takiej mocy. kkthxbb

Jestem ciekawy co ma do powiedzenia na ten temat bo to co tu si? dzieje jest niekompetentne i nierozwa?ne. Tam gdzie by?em/jestem moderatorem administrator traktuje wszystko na powa?nie dzi?ki czemu ka?dy jest zadowolony a tutaj widz? pe?na samowolka. Kiedy? kadra utrzymywa?a poziom a teraz co si? dzieje?

To wszystko nasza wina, nie ma si? czym przejmowa?, to tylko nasze lenistwo nie pozwala nam uaktualni? takej pierdo?y. Nie martwcie si?, sprawa do przemy?lenia, zamykam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry