[OG?OSZENIE] Poszukuje Ludzi do Gildi Na OTSY

Status
Zamknięty.

Zulek94

User
Październik 9, 2009
Liczba reakcji
0
Witam !

Nazywam si? Robet mam 19 lat, m?j pseudonim w grach, a mianowicie w Tibi to " Latoszek " .
Jest to og?oszenie naboru graczy do wsp?lnej gildi o nazwie " Vitaliss " . Poszukuj? do?wiadczonych graczy z starzem 2 lat gry w Tibie. Szukam os?b o wieku min. 17 lat z mo?liwo?ci? gry w p??niejszych godzinach jak i popo?udniowych. Niech to b?d? osoby ?yczliwe z poczuciem humoru. ( Internetowi napinacze typu " Twoja Stara " s? proszeni aby nie pisali do mnie w sprawie doj?cia do gildi). Moje za?o?enia s? takie aby stworzy? wsp?ln? dru?yn? do gry na r??norodnych ots'ach. Ja jako lider oraz komander gildi zobowi?zuj? si? aby wszysko by?o dopilnowane na ostatni guzik :).

Wymagania os?b, kt?re chc? si? zg?osi?:
* Wiek min. 17 lat
* Ventrilo 3.0.1
* Mikrofon
* Posiadanie ElfBota
* Oraz pozytywne nastawienie w zlotach i upadkach gildi.

Zg?oszenia b?d? przyjmowane do 03.04.2012r do godziny 24:00. Wz?r zg?oszenia:

* Nick
* Profesja, kt?r? grasz na otsach
Je?li umiesz kr?ci? filmy czy robi? strony lub awatary mo?esz wspomnie? o tym podczas zg?oszenia

Zg?oszenia b?d? przyjmowa? u mnie na gadu-gadu, cz?sto zaraz wracam, odpisze do 12 h [nr GG: 8326943 ] oraz pisa? dalsze informacje typu: ip vt, pierwszy gather itp. Posiadam serwer Ventrilo 3.0.1. Pierwszy Gather na vt planuje 4 kwietnia 2012r. Aby wybra? vice-lider?w, admin?w na vt, oraz reszte spraw organizacyjnych.

Pozdrawiam Latoszek !
" Nie ma rzeczy nie mo?liwych ! "

Odp: [OG?OSZENIE] Poszukuje Ludzi do Gildi Na OTSY

Piszesz, ?e poszukujesz do?wiadczonych ludzi. Nast?pnie, ?e wymogiem jest posiadanie ElfBota. Czy przypadkiem do?wiadczone osoby nie s? na tyle dobre ?eby poradzi? sobie bez zb?dnych wspomagaczy?

Odp: [OG?OSZENIE] Poszukuje Ludzi do Gildi Na OTSY

S?usznie, masz racje ale dzisiejsze realia ots?w s? inne ka?dy ma praktycznie jakiego? bota co do pomiaru mw itp... Je?eli taka osoba do mnie napisze, nie ma problemu przyjme jak potwierdzi swoje umiejetno?ci.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry