og?oszenie(w trosce o wasze bezpiecze?sto)

nebe123

User
Maj 5, 2010
Liczba reakcji
0
Witam pisz? ten post by was ostrzec tych ma?ych i du?ych sprawa jest tego typu ?e sprzedawca na allegro o nicku dhplo177 <nie ujawniam danych osobowych tylko pseudonim> sprzedaje postacie kt?re w ?wietle prawa powinny by? w?asno?ci? moj? i wcze?niejszych kopc?w, dzia?a on w ten spos?b ?e gdy kto? kupi posta? nawet jak zam?wi r key i wszystkie dane ma pod koniec miesi?ca po niby pe?nej zmianie k?ta traci si? do niego passy + do tego kupuj?cy my?li ?e wszystko jest ok i wystawia pozytyw po czym kupuj?cy jest stratny kwot? kt?ra zap?aci? + new r key i do tego oczywi?cie acount po czym znikaj? itemki i spada lvl ?eby kupuj?cy nie wiedzia? ?e to ten sprzedawca.i tak w k??ko. Prosz? admina by nie wywala? tego postu w kosz tylko co najwy?ej da? w odpowiedni? rubryk? jestem jedn? z jego ofiar oszustwa.Mam nadzieje ?e adnim nie usunie i nie da kolejnego ostrze?enia.Pozdrawiam i uwa?ajcie co od kogo kupujecie bo ja 250z? w plecy a mia?em 158 lvl i do?? dobry skill

Odp: og?oszenie(w trosce o wasze bezpiecze?sto)

158 lvl? a ja to naruto kkkkk?
przecie? mog?e? pomy?le?, po co kupowa? lepiej sam nabije i b?de sie cieszy?.
nigdy nic nie kupowalem z allegro , i all mia?em. a po drugie , to tylko i wy??cznie twoja sprawa i nie musisz koniecznie nam o niej m?wi? czy? nie? a z allegro kupuj? tylko zbyt bogaci co nie maj? co robi? z pieni?dzmi.
najpierw pomy?l, p??niej dzia?aj.
// Chcia?em zrobi? cytuj ale niechc?cy nacisne?em na podzi?kuj srry!
~Yay

Jak wida? s? cwaniaki kt?re oszukuj? nawet przez allegro.pl , wiadomo je?eli kto? b?dzie chcia? kogo? ojeb... to i tak i tak wymy?li spos?b jak to zrobi?. Na szcz??cie ja nie kupuj? nic na allegro.pl. Dzi?ki za info , nie wiem dlaczego ten nade mn? tak na Cibie naskoczy? skoro chcesz ostrzec innych.

Typek my?li ?e po sko?czonej grze i gdy mu si? tibia znudzi nie rozwa?y opcji sell co niby Yayeczko dasz ?eby si? usun??o na pewno nie bo np wiesz ile czasu trzeba po?wi?ci? na zrobienie np 200 nawet gdy bocisz trzeba patrze? na komputer itp wi?c z ?aski swojej zostaw sw?j komentarz dla siebie.Phantoms mo?e Yayeczko zna typa i pr?buj? go broni? znam ju? takie przypadki.A do kwestii posiadania i kupna czego? bo np lubi? t? Tibie i stara?em si? kupi? fajn? posta? za kas? czemu kto? ma np usun?? posta? lub z rokowa? jak mo?e sprzeda? i 2 osoba mo?e gra? ni? dalej a 1 w?a?ciciel cieszy? si? ?e jego ci??ka i mozolna praca nie posz?a na marne.Ale niestety ju? takie po??czenia nie istniej? chyba ?e kupujesz od kumpla z reala bo na allegro to same ?ciemy teraz s?.

Back
Do góry