-Tibia 8.60 Old noobwar true map start 17.04

Status
Zamknięty.

cyborgi15

Active User
Styczeń 3, 2015
Liczba reakcji
1
Start 17.04 GODZINA 17:00!

Witamy!​

Jak wiadomo na ostatniej edycji servera pad? rekord graczy 246 os?b.Na tej edycji chcemy rownie dobrego wyniku jak na war server z domieszk? fun.Gracze na poprzednich edycjach prosili o "Stary Noobwar" Tak uda?o si? nam to posiadamy 100% takich samych skrypt?w i w 100% t? sam? map? co b?dzie widoczne za chwile na screenach.Wszystkie problemy przez kt?re gracze wbijali po paru dniach top lvl zosta?y wyeliminowane,tym razem zapewnimy wam d?uga rozgrywk? w super klimacie starego noobwara z doskona?? administracj?

Co jeszcze dla was przygotowali?my?​

Wszyscy gracze zalogowani 1h po starcie otrzymaj? 100 premium points

Pierwsze 250 kont na serwerze otrzyma 50 premium points.

Wiele Event?w!

INFO
Ip: Noobwar.net.pl
Port: 7171
Client : 8.60>
Pvp : 13lvl (war server no end runes etc)

fml3ky.jpg

jzxgtx.jpg

2qc305j.jpg

vmrqd0.jpg

Do moderator?w (prosze o automatyczne deletowanie postow ktore beda obra?liwe.)

Odp: Old noobwar true map start 17.04

Polecam. Zapraszam do tworzenia kont.

Nie chc? obra?a? ,ale ci?gle to samo . Na kas? lecicie wida? + to nie jest prawdziwy noobwar.
Wbij? zobacz? ,ale nie liczcie na 100os online ,chyba ?e na mc :P

Jako ?e lec? na kas? mozemy zrobic zaklad o real money ja ci mowie ze bedzie 280 osob? stawiam 200zl

Polecam. Zapraszam do tworzenia kont.

Ja z kolei nie polecam. Nie wiem kim jeste? (cyborgi15) i sk?d masz mape naszego, podkre?lam oryginalnego noobwara.eu ale nie podoba mi si? to.
Tak czy siak ludzie rozum jaki? maj? wi?c odr??ni? kopi? od orygina?u. Mo?e si? zobaczymy na starcie ;)

Pozdrawiam,
Dreamer

@edit - Najlepsze jest to ?e promujesz serwer jednym z naszych filmik?w !

Do?aczyles do yangera wtedy kiedy ja go znalem 3 lata to ty nie widziales kto to jest,nie chce cie cisnac ale co ma to za znaczenie
kopia oryginal? a jak mam lepszy silnik skrypty wszystko bardziej dopracowane to slaba kopia co?

---------- Tre?? dodana o 21:45 ----------

Tak czy siak ludzie rozum jaki? maj? wi?c odr??ni? kopi? od orygina?u. Mo?e si? zobaczymy na starcie ;)????????

Maj? rozum nie chca sie nudzic to wejda sie pobic ? Szkoda ci bo twoja kieszen jest pusta od pol roku?

Do?aczyles do yangera wtedy kiedy ja go znalem 3 lata to ty nie widziales kto to jest,nie chce cie cisnac ale co ma to za znaczenie
kopia oryginal? a jak mam lepszy silnik skrypty wszystko bardziej dopracowane to slaba kopia co?

Nie mam si? zamiaru k??ci? z tob? bo naprawd? ma?o wiesz na m?j temat. Ja zawsze by?em przy Noobwarze, mo?e si? nie pokazywa?em i nie uczestniczy?em w ?yciu ots'a. Serwer zawsze pracowa?/by? hostowany na Matt'a (stimax) i moich maszynach ;)

@czy moja kiesze? jest pusta :P Nie utrzymuje si? z serwer?w, robi?em je kiedy? dla przyjemno?ci a przy okazji zawsze jaki? grosz wpad?. Mam studia, brakuje czasu.

Ostatnia edycja:

Dobra spoko kolezko wyskoczyles z biznesu to cichutko i nie walcz oto co juz straciles bb.

Do zobaczenia ;) dla ciebie napewno 17 znajd? odrobin? czasu.

@edit
My?la?em ?e b?d? musia? si? bardziej postara?...

11111hsh.png

Ostatnia edycja:

Cyborgi od pewnego czasu czytam ten dzia? mo?e z dwa miesi?ce czekaj?c na start dobrego serwera gdzie graczy z nielegalnym oprogramowaniem b?dzie karano i szczerze ju? prawdopodobnie trzeci raz w tym czasie(mo?e jakiego? nie zauwa?y?em) zak?adasz temat z serwerem Open Tibii, Postaw co? konkretnego co Ci d?u?szy czas wytrzyma a ni tak start pochodzi do 4 tygodni i znowu od pocz?tku. Napisa?e?, ?e serwer zapewni nam d?ug? rozgrywk? masz na my?li online 24/7? Szkoda ?e w tygodniach nie poda?e? czasu 1-3 ja obstawiam(zreszt? jak reszta), a Wy?
P.S. I jak widz? te Twoje odpowiedzi to a? mnie mdli.

Hahhahahahahahahahhaha
Trzymajcie mnie ludzie bo zaraz spadn? z krzes?a.

Nie polecam!!!!!!!!! W ci?gu jakiego? miesi?ca jest to ich 5-ty albo 6-ty OTS. Ostatnia edycja jednego z ich super serwer?w trwa?a a? 7 dni.
NIE POLECAM!!!!!!
Go?cie jeste?cie the best. Beka w chu............. hahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahha

Sprawdzi?em dok?adnie od 19 marca jest to trzeci serwer nawet po wej?ciu na ip E-BRUTALEVO.PL widnieje nasz nowy stary noobwar szczerze pobawi? si? idzie(je?eli kto? nie planuje gra? tygodnia) a dlaczego? oczywiste :> na pewno nie dawajcie mu zarobi? !

Lubi? noobwary, bo fajnie od czasu do czasu si? z kim? ponapierdala?. Ale gra? non stop na tej samej mapie, gdzie nawet 1 element nie jest zmieniony, to ju? robi si? nudne. Wasza "Mapa" wa?y oko?o 3mb, wiem bo gdzie? j? mam u siebie na dysku. Zrobienie takiej mapy to kwestia 4-5h w zale?no?ci od przyk?adania si? pracy. Wi?c sory ja ju? kurwa tym rzygam, ludzie pewnie pograj?, pobawi? si? i zrzygaj? si? t? rutyn?. Powiesz, ?e co? tam zmienili?cie? Sory ale ten Dreamer juz tymi edycjami wszystko mi obrzydzil. Wi?c jak to m?wi popek ~ Jeba?.

I ?eby by?o ma?o to punkty przyznawane za zalogowanie godzin? po starcie to ?enada. Ju? chc? te temple widzie? 60%-80% b?dzi? sta?o w ?rodku i nie wychodzi?o. Ju? pewnie nie wiesz jak graczy zach?ci?. Zrobi? by? co? porz?dnego.

I ?eby by?o ma?o to punkty przyznawane za zalogowanie godzin? po starcie to ?enada. Ju? chc? te temple widzie? 60%-80% b?dzi? sta?o w ?rodku i nie wychodzi?o. Ju? pewnie nie wiesz jak graczy zach?ci?. Zrobi? by? co? porz?dnego.

Nic si? nie martw to i tak postoi max 8 dni. Ostatnio by?o 7 dni online ich OTS-a teraz mo?e pobij? ten rekord i dobij? do 8 dni ;p

/Edit

Ciamciaj, ja w cale nie wszczynam k??tni. Nie zamierzam si? z nimi sprzecza?. To jest po prostu tak ?mieszne, ?e a? nie mo?na wytrzyma? nie komentuj?c ich serwer?w.

Ostatnia edycja:

Jako iz nie lubie takiego buractwa, czyli bezmyslne spamienie w konkurencyjnym temacie, ze ten ots to jakis niewypal i ogolnie postoi 3 dni, wiec zgodze sie na zamkniecie tego tematu i zalozenie przez wlasciciela drugiego, aby nie bylo tak zasmiecone waszymi bezpodstawnymi obelgami, pomowieniami i oskarzneniami. W nowym temacie taka dyskusja nie bedzie mile widziana, a jesli juz to chlopcy no niestety, ale musimy sie postarac napisac bardziej rozbudowany post.

milego dnia, pozdrawiam z Kaliningradu.

nie no te typy z lapanki od arstona nie rozumieja ze teraz otsy sa na edycje i nie ma sie wplwu ile co postoji!? dotrze to do kogos czy r?cznie trzeba tlumaczyc ,typie stawialismy karamy? weszli ludzie pobili sie wyszlo drugie karamy to poszli tam logiczne co nowsze tam ida ludzie wy dalej tego nie rozumiecie,to nie sa czasy podkarpackiego ots czy cos takiego mi sie tak smiac chce jak oni licza ze ots bedzie stal 2-3 miechy nie to jest czlowieku tak smieszne.
Chcecie otsa stalego to wam postawie 10.76 rl mape gdzie nawet 90% tej forumki sie nie wyexpi i po blessa nie dojdzie,8.6 client upada i tyle.

nie no te typy z lapanki od arstona nie rozumieja ze teraz otsy sa na edycje i nie ma sie wplwu ile co postoji!? dotrze to do kogos czy r?cznie trzeba tlumaczyc ,typie stawialismy karamy? weszli ludzie pobili sie wyszlo drugie karamy to poszli tam logiczne co nowsze tam ida ludzie wy dalej tego nie rozumiecie,to nie sa czasy podkarpackiego ots czy cos takiego mi sie tak smiac chce jak oni licza ze ots bedzie stal 2-3 miechy nie to jest czlowieku tak smieszne.
Chcecie otsa stalego to wam postawie 10.76 rl mape gdzie nawet 90% tej forumki sie nie wyexpi i po blessa nie dojdzie,8.6 client upada i tyle.

8.6 Nie upada. Upadaj? tylko wasze OTS-y po 4 dniach bo nie umiecie o gracza zadba?.
~Okre?l co w Twoim przypadku oznacza poj?cie "sta?e"? Bo patrz?c na ilo?? serwer?w kt?re postawi?e? w czasie kr?tszym ni? niejeden korzysta z ?azienki, tw?j sta?y OTS mo?e r?wnie dobrze by? online 10 dni.
~Piszesz ?e ?mia? ci si? chce z ludzi jak pisz? ?e OTS b?dzie sta? 2-3 miesi?ce. Akuratnie w tym przypadku ?mieszny jeste? ty i twoje magiczne "hiper, mega, arcy, pro" serwery. Bo co poniekt?rzy ledwo ledwo zd??? za?o?y? konto, je?eli ju? kto? zak?ada a tu OTS off inna domena i inny projekt pff
~To co robisz nie mo?na nazwa? nawet edycj? OTS-a, a dlaczego? A no latego ?e BETA TESTY na innych serwerach kt?re powstaj? pierwszy raz trwaj? d?u?ej ni? u cb oficjalna edycja.

Ale ziomek co ty pi... jak ty nawet tfsa nie umiesz skompilowac ,jestes jakims fra... co nigdy w teamie nie gral i nie wiesz patusie ze otsy dla teamkow sa na tyle dni? pochodz za teamkami z 8.6 "znanymi w miare" i popatrz ostatnio grali na kerani 4 dni rl mapa rekord 800 typa niby i upadl otsik po 4 dniach do 40 osob "czemu?" bo wszyszly teamy bo poszly sie bic na karamy.
Tyle w temacie typie mozesz nawet odpalic otsa gdzie sie paca kupuje za sms i tak 4-5 dni i masz po otsie ziomek zrozum to nie vestia czemu ci ludzie sa tak psychiczni.
(od teraz wszystkie wasze zle posty reportuje)

Co do tematu,zapraszamy do robienia postaci. :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry