-Tibia 8.54 Old Redskull 8.54-8.57

Status
Zamknięty.
Odp: Old Redskull 8.54-8.57

Jak juz mowilem, ots ruszy na dniach prosze o cierpliowsc

@Up
To by?o dokladnie 30 sec przed startem ots o 12 wiec aby nikt sobie nie wbija? skilli to blokneli je na te 30 sec wiec nie widze zadnych nieodciagnic ots zaje***** i serdecznie zapraszam mozna widziec przybli?on? date startu ?

Odpalilismy serwer 10min przed, dlatego byly zblokowane zeby kazdy mogl rowno wystratowac czyli o 12, wszystko bylo zblokowane i czekali ludzie 10minut w temple

Gratulacje, kupi?em itemy z sms shopa i nie mog? si? zalogowa?, bo debug: Supcio ots.
Edit:
Nie no gratulacje OTS stoi 10 dni i reset char?w. Ja dopiero zacz??em (w??ciwie tylko chara zrobi?em i itemki zakupi?em z sms shopa ;p <jak gra? to z niez?ym eq xD> i ma by? kurd? reset.
Po kiego resety robisz? Za ma?o kaski? Nie gadaj tylko odpalaj otsa naabie...
Edit:2
Jak b?dzie reset to na pewno nie zagram. Kas? pewnie tylko zmarnowa?em! (9 z? na bu?eczki by by?o :<<< )
I jedna rada za ka?dym resem ots traci na popularno?ci.
Notka moderatorska:
Post pod postem, ??cz?.

Po za tym rozjebujecie ju? otsa dla resa CHOCIA? ?ADEN GRACZ NIE OSI?GN?? 200 LVLA! OMGB

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Octavo!!! Pkt zostaja na kontach!!!!

ALE JA JU? WYDA?EM PUNKTY! ROZUMIESZ???????? CZY MAM CI TO PRZELITEROWA? W Y D A ? E M P U N K T Y! Nie zwr?c? mi punkt?w za to ?e wymieni?em je na rzeczy.

Takie rady to sobie mo?esz wsadzi?.

Po d?u?szym przemy?leniu i tak tu nie zagram -.- Naab OTS

ja wydalem pkt za 50 zl wiec albo nie robisz resetu albo zwracasz i je ...

o0 Nawet nie widzia?em ze na yalahar-quest jest demon xD...
nigdy go nie widzia?em albo nie zwr?ci?em uwagi... A mam kilka zaliczonych takich akcji..
Widz? ?e poi jakie? przerobione przej?cie .. ;D
Ale czy nie za ma?y exp?
No Nic ?ycz? Sukces?w..

@2up

Anderia v2? hahahah chyba V10. Zawsze po 1-2 tyg. reset, bo gra ci 20 ludzi z czego 10 na exicie!. Pozdro dla Ciebie

zaqqi zamiast sie smiac z kogos otsa zaja? bys sie swoim. Bo sadze ze ten Redskull v2 to byl wiekszy nie wypal niz te wszystkie anderie razem wziete

v10 hahah v3 jak twoj RedSkull a tak si? sk?ada ze nowa administracja jest :P i ja ni? nie jestem :-p a twoja mapa jest jednym s?owem z zak?adki download na otland a mapa znajduj?ca si? na anderi jest hitem tak przynajmniej ja my?l? gra?em na obu edycjach i do tej pory jest poszukiwany na mapie INQ Quest :P .Na Anderi b?dzie zmieniony ca?kowicie sms shop zmniejszony exp itp ;P naprawd? warto! .Jak ju? m?wi?em jest nowa administracja nie jest to za?o?yciel tego ots wiec nie b?dzie raczej kolejnych restart?w

A co do ilo?ci os?b 20? i 10 na exicie ? by?o ponad 300 os?b rekord online na ostatniej edycji mo?e na exicie by?o z 200 os?b ale tej opcji nie b?dzie ju? na v3 :P

UP@
Gra?e? chocia? na jednej z dw?ch edycji Anderi ? to nie by?y nie wypa?y tylko administracja jecha?a w wa?a xd a teraz po sprzeda?y mapy za du?e pieni?dze :-p b?dzie ciekawie

A tu filmik z last edycji http://www.youtube.com/watch?v=IcLFxsASMns

Ostatnia edycja:

Moim zdaniem nie podoba mi si? :/...

@2up

Ehh unikalna mapa ta twoja tak?

Ximmy aka skullita biegal po mapie i robil screeny na ots neravia.pl. Wiec powodzenia dla ciebie... pozatym zmiana administracji ximmy jest wlascicielem tego otsa od 5-10 edycji. Zalozyciel tematu Ximmy wiec co tu wkrecasz ze jest nowa administracja

Mo?e co? na temat twojego otsa? Kiedy b?dzie ten nowy serwer? Czy ju? wystarczaj?co kasy zarobi?e? i ju? nie stawiasz otsa?

Nie b?dzie ku?e? jest nie ogarni?ty taki noob jakim jest god KarmiOTS pingowa? mu ots i 1/2 graczy posz?a na Karmie hehe tak samo bylo z Fumbilia SUPER :-p a co do Anderi to b?dzie nowa administracja :P a jedyne co jest z neravi to temple heheh ^^ a ta twoja 3 edycja nie ustanie nawet tygodnia ;-)

CO TY PIERDOLISZ ANDERI TO JEST TERAZ 3 EDYCJA -.- OGARNIJ DUPE -.-

OTS ruszy my?le ?roda-czwartek

I gitara mam nadziej? ?e ta edycja nie sko?czy si? tak szybko =]

OD?WIE?AM .... Zaqqi co siedzieje nie dajesz znaku ?ycia daj jakie? wiadomo?ci ;)

Ja ?yje , ?yje :P, lecz jestem zajety otsem i nie zagladalem tutaj przez 2 dni. Za pare dni damy info na strone g?owna redskull'a

Status
Zamknięty.
Back
Do góry