[Old] Tejdi- Grafika, photoshop, PSD.

Status
Zamknięty.

OldTejdi

Senior User
Lipiec 18, 2008
Liczba reakcji
49
Od jakiego? czasu zacz??em zarabia? na tym czego si? ucz?, b?d? tutaj wstawia? swoje wyniki :)
Grafika u?yta w projektach jest stworzona przeze mnie, b?d? jest na licencji pozwalaj?cej na wykorzystanie jej w projektach komercyjnych.
[W ka?dym ze swoich design?w doda?em konfiguracj? kolorystyczn? poprzez 2 klikni?cia]
VvVizkx.jpg

Kilka stron "Coming soon"
6r2VFmI.jpg

t62nCxO.jpg

3mp63LX.jpg

EKgsJvN.jpg

6IxSa3x.jpg

wAKalaK.jpg

HHHN9tF.jpg

W2eqvV1.jpg

YP35W1A.jpg

iOhjKAS.jpg

7E9mmVM.jpg

A tutaj pierwsze wersja kolorystyczna [jeszcze bez opcji zmiany kolor?w] nowa strona [du?a wielko?? obrazka nie wiem czy b?dzie dobrze wy?wietlany]:
S48mJ11.jpg

Otwarty na komentarze! :)

Odp: [Old] Tejdi- Grafika, photoshop, PSD.

Nic wielkiego tutaj nie przestawi?e?.
Szczerze to nowicjusz w PSie to zrobi aczkolwiek mi sie podoba.

@Kahras, co wed?ug Ciebie b?dzie wielkie, czego nie zrobi nowicjusz? Prosz? o uzasadnienie, mo?e wykorzystam Twoje rady :)

Nie wiem czy jest czym si? chwali?, nawet jak na amatora to strasznie ma?o :P Zmienianie kolor?w

No jakies skomplikowane prace a tutaj to to tlo przyciemnane jest i ten odblask bialy to gradient..

Je?eli chodzi Ci o 1 zdj?cie to odblask na lampie nie jest bia?ym gradientem tylko filtrem ?wietlnym, zdj?cie w tle r?wnie? jest odpowiednio na?wietlone.
Co do skomplikowania prac, to ostatnia jest chyba do?? rozwini?ta, chcia?bym ponadto zaznaczy?, ?e najlepiej dzi? odbierany jest schludny minimalizm i my?l?, ?e zosta? zawarty w tych pracach.

[Strona z mo?liwo?ci? modyfikacji kolor?w, 2 klikni?ciami]
DgGJDzt.jpg

H3Lz3BB.jpg

9KXv7JY.jpg

MTJterp.jpg

KLsQf6E.jpg

5WpeX1Z.jpg

WN60mQy.jpg

A2yDkMD.jpg

Ostatnia edycja:

Przecie to jest takie banalne ?e hoho nie ma czym si? chwali?, ja po 1 razie przy Ps robi?em na lajcie to co ty teraz przedstawiasz :D
Zr?b co? co wymaga wi?cej czasu to ch?tnie ocenie

@up, uwa?asz, ?e to nie wymaga "troch? czasu", to czekam, a? zaprezentujesz swoje.
A moje oczywi?cie wkr?tce pojawi? si? kolejne :)

@up, uwa?asz, ?e to nie wymaga "troch? czasu", to czekam, a? zaprezentujesz swoje.
A moje oczywi?cie wkr?tce pojawi? si? kolejne :)

nie wiem ale p?ki co mozesz na mojej stronie edytowanej "acc maker z vestii" www.simonevo.eu
zaj??o mi to kr?tk? chwile

co do loga kt?re jest na stronie napisu mi si? nie chcia?o zbytnio robi? i zaje?o mi to zaledwie 3 minuty na zrobienie i obrobienie go

Jest r??nica pomi?dzy zmienieniu koloru w css'ie i stworzeniu 3 bar?w niskiej ro?dzielczo?ci + backgroundy z gotowej tekstury, a zaprojektowaniem strony od zera i tworzeniu wszystkiego r?cznie :)

Poza tym wordpress =/= g?sior

[ps s?abo dobra?e? kolory polecam jaki? Kuler, bo nie da?e? sobie rady :v]

Jest r??nica pomi?dzy zmienieniu koloru w css'ie i stworzeniu 3 bar?w niskiej ro?dzielczo?ci + backgroundy z gotowej tekstury, a zaprojektowaniem strony od zera i tworzeniu wszystkiego r?cznie :)

Poza tym wordpress =/= g?sior

[ps s?abo dobra?e? kolory polecam jaki? Kuler, bo nie da?e? sobie rady :v]

oj tam, co do kolor?w itd to ju? nie tobie ocenia? kwestia gustu i tyle

a ta strona jest tylko w takiej formie na start, zrobi?em byle jak ?eby jako? si? r??ni?a od innych a nie download/zainstaluj all i wszynio
i pamietaj ile czasu na to poswiecilem ( 10 min na ca?a strone ) a robie w photoshopie od 2 tygodni dopiero

I robi?e? wszystko sam (lub masz pliki na odpowiedniej licencji) by wykorzysta? je na stronie?
M?wi? tutaj zar?wno o obramowaniach jak i teksturach.. ;)
Je?eli tak to czy m?g?by? wyt?umaczy? mi jak stworzy?e? "separator" u g?ry tych box?w, lub pokaza? ss'a z .PSD wektor?w? Mo?e si? czego? naucz?...
Chodzi mi o te boxy:
biblioteka.png

PS zabezpiecz jako? stron? bo ka?dy mo?e sobie ca?? "po?yczy?"

Ostatnia edycja:

Simon, to wygl?da okropnie.
Co do prac w temacie, to jako osoba bawi?ca si? kiedy? w PSie, wiem ile pracy i wysi?ku to wszystko wymaga.
Nie chodzi o samo "zmienianie kolor?w", to wszystko trzeba zaprojektowa?, dobrze dobra? kolory itd.
Nie jest to tak? ?atw? sztuk?.
Przyk?adem mo?e by? Simon Legend, kt?ry pokazuj?c swoje co?, po prostu si? o?mieszy?. :>

Simon, to wygl?da okropnie.
Co do prac w temacie, to jako osoba bawi?ca si? kiedy? w PSie, wiem ile pracy i wysi?ku to wszystko wymaga.
Nie chodzi o samo "zmienianie kolor?w", to wszystko trzeba zaprojektowa?, dobrze dobra? kolory itd.
Nie jest to tak? ?atw? sztuk?.
Przyk?adem mo?e by? Simon Legend, kt?ry pokazuj?c swoje co?, po prostu si? o?mieszy?. :>

Posty od takiego padalca jak ty dobrze wiesz gdzie mam ignore na forum leci.
Pamietaj ja > ty cya

@up m?g?by? odnie?? si? do mojej pro?by/pytania, czy odpowiesz mi, ?e ca?ego .PSD pobra?e? z forum i zmieni?e? kolor box?w? W takim razie 10 minut kt?re na to straci?e? to strasznie du?o.
Je?eli nie masz do powiedzenia nic konstruktywnego to prosz? o wyj?cie z tematu i nie obra?anie innych u?ytkownik?w forum, nic poza swoim g?wniarstwem tutaj nie udowadniasz.

@up m?g?by? odnie?? si? do mojej pro?by/pytania, czy odpowiesz mi, ?e ca?ego .PSD pobra?e? z forum i zmieni?e? kolor box?w? W takim razie 10 minut kt?re na to straci?e? to strasznie du?o.
Je?eli nie masz do powiedzenia nic konstruktywnego to prosz? o wyj?cie z tematu i nie obra?anie innych u?ytkownik?w forum, nic poza swoim g?wniarstwem tutaj nie udowadniasz.

Nie wiesz o co mi chodzi gdy tak odnosz? si? do tego ignoranta "raa"

a co do psd to pisz na gg jak masz jakies pytania :) 12612754

I robi?e? wszystko sam (lub masz pliki na odpowiedniej licencji) by wykorzysta? je na stronie?
M?wi? tutaj zar?wno o obramowaniach jak i teksturach.. ;)

aa tam kto ci sie do tego przyjebie;3
ja robie naklejki i uzywam textur z neta i jeszcze problemu z tym nie mialem

@Kahras, ja sprzedaj? to powa?nym firm? kt?re potrzebuj? w pe?ni profesjonalnych stron, a nie miejscowym by ponakleja? w danych miejscach xDD

Chujowo dobierasz kolory, po?wi?? temu troche wi?cej czasu, dowiedz si? co do czego najlepiej pasuje i kmi? z r??nymi odcieniami.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry