Old Tibia World Projekt - "Odkryj Swoje Przeznaczenie"

Status
Zamknięty.

adamsa1

User
Wrzesień 28, 2010
Liczba reakcji
2
" Old Tibia World - Projekt "
Bez owijania w bawe?n?, potrzebujemy paru zdolnych ludzi aby powsta?o co? jedynego w swoim rodzaju. ?adne mazurki, armie, i chuj wie co jeszcze.
Co oferujemy za wk?ad pracy :
  • Posada na serwerze DEDYKOWANYM.
  • Posada na forum pod nazw? np. Admin. Mapper, Admin. Skrypter.
  • Wiadomo ?e nie robimy nic za "free". Wszelkie zarobki z reklam, sms shopu dzielimy na odpowiednie dzia?ki, ale na ten punkt patrz dopiero w ostatniej kolejno?ci. Za darmo nikt nic nie dostanie.
Czego wymagamy :
  • Troszk? wolnego czasu.
  • Wyrozumia?o??.
  • Kole?e?stwo.
  • Umiej?tno?? wsp??pracy w grupie.
  • Podstawowy ortografii, bez tego ani rusz!
  • Bycia dobrym w tym co si? robi.
Mo?esz mie? nawet i dziesi?? lat, ale musisz spe?nia? warunki.
Wolne posady :
  • Mapper, nie chodzi mi tu o mappera "kwadrata" Wiem ?e mapy pod 7.6 mo?na zrobi? idealnie pi?knie, i tego b?d? wymaga?.
  • Grafik, nie b?dzie mia? tutaj du?o pracy, par? baner?w, log?w.
Zazwyczaj osoby, kt?re zak?adaj? takie tematy do projektu nic nie wnosz?, a tu b?dzie inaczej, ?eby nie by?o ?e si? opierdalam. Ja zajmuj? si? wszystkimi skryptami i stronk?.
Po uzbieraniu ekipy, zrobimy konferencje i obgadamy wszystkie sprawy. Bo moim zdaniem jak serwer robi 4 ludzi, to ka?dy powinien mie? co? do gadania.

Wz?r podania :

• Imi? -
  • Wiek -
  • Posada -
  • Co? o sobie -
  • Dlaczego Ty -
  • Przyk?adowe prace -

(Dla waszego dobra, prosz? pami?ta? o estetyce podania)

Kontakt :

• Pw.
  • Gadu Gadu - 23487984

Odp: Old Tibia World Projekt - "Odkryj Swoje Przeznaczenie"

Napisz co? odno?nie mapy. Ze wst?pu wnioskuj? ?e to nie jaka? tandetna przer?bka , ale m?g?by? napisa? jak stoisz z pracami ? Czy to co? totalnie od podstaw ?
Przewidzia?e? jakie? nowo?ci na serwerze ? Opisz co? , poka? czym ten projekt wyr??nia si? od innych.

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry