Omen of Naruto

Status
Zamknięty.

Akhalios

Active User
Sierpień 22, 2009
Liczba reakcji
2
Szukam do?wiadczonego Mappera do Projektu Naruto!
Wymagam:
- Znajomo?? Anime & Mangi Naruto,
- Dok?adno??, estetyczno?? oraz realno??.

Oferuj?:
- Publikacja osoby jako GM Serwera,
- Game Master.

Kontakt: GG 22310443

Odp: Omen of Naruto

Od?wie?am.

Odradzam pracowania z tym panem ; )

Po zapytaniu si? na jakim silniku robi, powiedzia?em ?e "Dream Naruto Online" jest udost?pniony w necie. Oskar?y? mnie o kradzie? tego silnika i zablokowa? ; P

No c??. Chcia?em tylko poinformowa? ludzi.

Dzi?kuje.
Pozdrawiam.

Jak si? chcecie po?mia? to czytajcie rozmow? na gg.

Cze?? ty robisz naruto ots ?

Akhalios:Tak

A kogo poszukujesz i co masz...tzn forum,silnik grafiki

Akhalios:### JUTSU ### - 100 %
#### NPC #### - 100 %
#### MAP #### - 0 %
## ACTIONS ## - 100 %
### ITEMS ### - 100 %
## MONSTERS # - 100 %
### CHARS ### - 50 %
### CLIENT ## - 100 %
### ENGINE ## - 50 %
#### POL #### - 80
A silnik i forum ?
Akhalios:Na razie nie publikuj? Projektu w sieci, strony ani forum nie ma. Ale o to si? nie martw, jestem te? Webmasterem ;].

A to prawda,?e robisz na DnO ?

Akhalios:Nie umiesz czyta?? W??cz Google Translate albo wyjmij s?ownik i sobie przet?umacz, je?li Angielski jest dla Ciebie za trudny ;P
oo danio
xd
nara

Daniu?, znajd? sobie inne zaj?cie ni? przesiadywanie 24h na tnet, chyba ?? Ci? to kr?ci, to nie wnikam.
Ukrad?e? mi silnik, po tym jak oszuka?e? mnie, ?e zostaniesz moim Hosterem.
Lepiej si? nie udzielaj w tym temacie, bo nie masz po co. Ka?da odpowied?, kt?ra nie ma najmniejszego znaczenia z W?tkiem, to OFFTOP.

Panie Zetsu.
Z tego co pami?tam, pan nie ?yczy? mi powodzenia, nad pracami nad Projektem. Nie b?d? nawi?zywa? kontaktu, z osobami kt?re @UP jak wida? tylko czyhaj? na co? na czym mo?na zarobi?, lub zyska? popularno??/kilka Reputk?w. Tak w roli ?cis?o?ci, pomyli?em pana z xdanio7x.

Aka jeste? bardzo ?mieszny silnik DnO jest w dowanloadzie.Po za tym jak si? nie znasz to nie utrzymasz tego silnika nawet 1 minuty.A bugi,kt?re tam s? trzeba naprawi? a nie jak pewnie uczynisz zostawi? i si? cieszy?,?e wesz?o 3 osoby.Nie m?w mi,?e na kogo? czyham poniewa? nie siedzisz u mnie w g?owi? i nie wiesz co my?l?.Zarobi? na po?cie no ciekawe,daj sobie spok?j od razu.

Powiedz cz?owieku jakim Hosterem ?
1 raz z tob? gada?em i 1 raz mia?em z tob? styczno?? wi?c nie wymy?laj. Nic ci nie ukrad?em, tylko silnik DnO by? w brazylijskim downloadzie, wi?c wrzuci?em go tutaj .

P.S
Dzi?kuj? za warna, ale nikt bezkarnie nie b?dzie oskar?a? mnie o kradzie?.

Ostatnia edycja:

@UP2
:lol:

@UP
Jastro, Polonica Naruto - mo?e teraz co? Ci ?wita? :)
Kontynuowa? t? rozmow? mo?emy na Privie, chyba ?e masz jak?? przyjemno?? z rozmowy publicznej ^^.

Refresh

@DOWN
Kolega nie potrafi czyta? ;( Woli OFFTOP'owa?.

Ostatnia edycja:

Tak koja?e, i nadal nie wiem jaka kradzie??
Jak ta ca?a polonica to DnO. I nie mia?em u niego/czy tam u ciebie byc hosterem.
Dzi?kuje i pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry