OMG!!!najpierw t monki na rl a teraz g helmet do zdobycia-.-

OMG!!!najpierw t monki na rl a teraz g helmet do zdobycia-.-

• Tak!!Bardzo

Votes: 0 0,0%
  • Nie podobami sie

• Moze byc.

• Wogole zjebany pomysl!!!

• Tak!!Bardzo

• Nie podobami sie

• Moze byc.

• Tak!!Bardzo

• Nie podobami sie

• Moze byc.

• Tak!!Bardzo

• Nie podobami sie

• Moze byc.

• Tak!!Bardzo

• Nie podobami sie

• Moze byc.

• Tak!!Bardzo

• Nie podobami sie

• Moze byc.

• Tak!!Bardzo

• Nie podobami sie

• Moze byc.

• Tak!!Bardzo

• Nie podobami sie

• Moze byc.

• Tak!!Bardzo

• Nie podobami sie

• Moze byc.

• Tak!!Bardzo

• Nie podobami sie

• Moze byc.

• Tak!!Bardzo

• Nie podobami sie

• Moze byc.

• Tak!!Bardzo

• Nie podobami sie

Votes: 8 17,4%
  • Moze byc.

Votes: 9 19,6%

Votes: 17 37,0%
  • a:4:{i:23969;a:5:{s:12:"polloptionid";i:23969;s:6:"nodeid";s:7:"2442511";s:5:"title";s:11:"Tak!!Bard

Votes: 12 26,1%

• Total voters
    46
Status
Zamknięty.
Odp: OMG!!!najpierw t monki na rl a teraz g helmet do zdobycia-.-

My?l?, ?e cipsoft wie co robi. Golden Helmet by? ju? dawno dodany, to samo tyczy si? trainer?w. To nie cipsoft si? znoobi? robi?c to co zrobi?, tylko Ty pisz?c ten temat.

Moim zdaniem wszystko jest ok, tz. nic nie jest ?le :>
My?l?, ?e wiedz? co robi?. Nie dodaj? przecie? nic bezmy?lnie, tylko robi? symulacje itd. Rozumiem, gdyby wypada? z demona, czy ferumbrasa, ale to s? o wiele silniejsze potwory (przynajmniej w statystykach).
#edit
Ci, co my?l?, ?e te przedmioty, to ju? nie rary, to si? grubo myl?. Niech sami spr?buj? je zdoby?, a zobacz?, jak ci??ko...

Ostatnia edycja:

My?l?, ?e to dobry pomys? bo ci?gle widz? ten g helmet w spisie helmet?w a nigdy go nie mo?na by?o zdoby?. W dodatku powodzenia w zabiciu tych oto potwor?w gdy? ich wysoka suma hp jest straszna i nie mo?liwo?ci? jest ?eby stania?o to poniewa?, ?e dobry potw?r majacy 25+k ?ycia robi swoje.

Ostatnia edycja:

O LoL KURWA. Oni OCIPIELI.
Wed?ug mnie mo?na by?o si? tego spodziewa?.
Kiedy? takie itemy to by?y rary, a podejrzewam, ?e za 2 lata b?d? warte grosze. Zastanawiam si? czemu CiPy to zrobi?y. I sobie tak my?le czy mo?e nie chc? wprowadzi? nowych item?w (helmet). Bo wszystko idzie do przodu gracze maj? coraz wi?ksze lvle i kto wie ?!

Wed?ug mnie dobrze, ?e go dodali. A czemu nie? Item jak inne. Z train monkami to cholerna przesada. Tutaj bym zag?osowa? na ostatni? pozycje.

Czy ty cz?owieku wiesz, co znaczy OTS?

Ciocia Wikipedia napisał:
OpenTibia Server (r?wnie? Open Tibia Server, OTServ, OTS) – ang. Otwarty Serwer Tibii, alternatywne serwery gry Tibia – emulatory protoko?u tej gry.

Czy g helmet to emulator!?

Po prostu dodaj? nowe itemy. Czy to ?le? To nie graj w Tibi?, jak ci si? to nie podoba.

Kiedy? takie itemy to by?y rary, a podejrzewam, ?e za 2 lata b?d? warte grosze. Zastanawiam si? czemu CiPy to zrobi?y. I sobie tak my?le czy mo?e nie chc? wprowadzi? nowych item?w (helmet). Bo wszystko idzie do przodu gracze maj? coraz wi?ksze lvle i kto wie ?!

Rary=Rzadki przedmioty a nie przedmioty kt?re nie da si? zdoby?. Teraz tez s? rary mia?e? kiedy? g helmet, g bootsy na sobie ? Pewnie nie to dlaczego gadasz g?upoty?

podoba mi si? pomys? na golden helmet gdy? gracze majo ju? du?e lvl np 400 lvl ktury zawala w mpa,golden legah,i demon helmecie kt?re maj? juz 150 lvl dobrze rze loot poprawili dobry pomysl jestem na tak a treny majo racje ale jak bedo? nooby trenowa? co zostawi? hara raz na 10 minut i ido to sie w k :curse: :curse: chyba ze zrobi? to co na huntera ze raz na 5 minut wyskakuje komunikat ze albo si? wpisze kod albo ban ~~jestem na tak~~

Jak beda za kilka lat guwno warte to cipsoft usunie je z lootu zeby nie mial kazdy na sobie g helmeta-.-
z drugiej strony niekturzy macie racje, bo poco by robili zeczy, ktorych nie da sie zgobyc?^^.
PS.Pewnie niedlugo udostepnia DSL

My?l?, ?e to dobry pomys? bo ci?gle widz? ten g helmet w spisie helmet?w a nigdy go nie mo?na by?o zdoby?.
Mo?na by?o ;)
chyba ze zrobi? to co na huntera ze raz na 5 minut wyskakuje komunikat ze albo si? wpisze kod albo ban
-.-'

Kiedy? takie itemy to by?y rary
Kiedy? to Great Shield mo?na by?o zdoby? z Dragon Lorda:p

To nie cipsoft si? znoobi? robi?c to co zrobi?, tylko Ty pisz?c ten temat.
Nic doda?, nic uj??.

Dobijaj? mnie tematy, w kt?rych kto? ce poruszy? dosy? powa?ne/ciekawe sprawy, pisz?c jednocze?nie tak chaotycznie, dziecinnie i na 2 linijki...

Wogole zjebany pomysl!!!
?eby zak?ada? ten temat.

Szkoda, ?e tibia z biegiem lat traci urok. Jak ju? m?wi? kolega kilka xup to kiedy itemy tego typu to by?y rary, by?y warte wi?cej ni? posta? na 100 lvlu. A teraz to jest mo?liwe do zdobycia. Nied?ugo zaczn? wprowadza? nowe itemy i te stare w og?le wycofaj?. Wszystko si? stacza... Tak samo pomys? trainer?w. Dajcie spok?j. Jedni my?l? ?e to fajnie, ja my?l?, ?e nie. A tradycja? A historia? Mam swoje odmienne spojrzenie na te dwa czynniki. Zaznaczy?am "Wogole zjebany pomysl!!!" ale jak dla mnie to powiniene? to uj?c inaczej, tj. powstrzyma? swoje oburzenie i nie kl??. Ps. "Wogole" si? pisze w og?le :p
Pozdro
Pozdro.

Tibia.pl jest do dupy. Golden helmet NIE LECI z ?adnego potwora. By? jeden screen jak jaki? inq boss dropn?? go, ale okaza?o si? ?e to by? fejk. A jak to na t.pl bywa, maj? wiele nie doci?gnie?.

zobaczcie jak ciezko zlootowac mpa z demona ktorych jest kilka na 1 respie a ten boss respi sie raz na jakis czas i zaloze sie ze bedzie trzeba ich owiele wiecej by zdobyc ten item

Jak ju? m?wi?em, pogr??aj? si?.. kiedy? takie rary by?y dost?pne tylko dla najstarszych i najlepszych graczy a teraz?

Demon Legi dali z questu..

T Hammer z loota, teraz m?wisz ?e dodali golden helmet..

a ludzie p?akali ?e si? na otsach gra.

Przegi?li troch? pzdr dla Cipsoftu, tra?cie dalej graczy.

z g helmetem to nie?ly pomys? a z t monkami to nie wiem bo ich nie wiedzia?em z 1 strony fajnie a z 2 nie :/ fajnie bo nie trzeba lata? po dwarfy lub slimy a g??pio bo jest za ?atwo czego nie lubie

z g helmetem to nie?ly pomys? a z t monkami to nie wiem bo ich nie wiedzia?em z 1 strony fajnie a z 2 nie :/ fajnie bo nie trzeba lata? po dwarfy lub slimy a g??pio bo jest za ?atwo czego nie lubie
Najpierw musisz wykona? misj? i mie? 100 lvl...

Prawda, G shield z dl lecia?, raz na 2 tygodnie, ded?w pe?no, bo dl najmocniejszy potw?r by?, no c??.

T monki? Ma?o u?ywane, wol? palkiem da? loga i czeka? na stamin?, a skill to na expie. Gdyby ma?e lvl mog?y to inna sprawa...

Ja r?wnie? uwa?am ?e Cipsoft wie co robi. Golden helmet hmmm....... Przez ca?y czas by? to RARE item to w ko?cu musieli co? z tym zrobi? co nie? Przecie? wiecznie nie mo?e by? nie do zdobycia. Je?li chodzi o T monki to wielkie halo. Stoi kurwa cztery i od razu afera. Po za tym musisz mie? 100 lvl i wykona? specjaln? misj? wi?c nie jest tak ?atwo.

Pozdrawiam,
Misiek5

Co z tego, ?e rare?
Nawet, je?li b?dzie wypada? raz na sto z nieregularnie pojawiaj?cego si? bossa, dalej bedzie rzadkim przedmiotem - nie ka?dy b?dzie m?g? sie pochwali? posiadaniem Golden Helmeta, skoro b?dzie go mo?na dropn?? tylko z konkretnego bossa, kt?ry na dodatek respi si? niewiadomo kiedy. Tak strasznie panikujecie i rozpaczacie, jakby ka?dy zaraz mia? mie? ghelmet w swoim eq, a prawda jest taka, ze nawet ci silni, najsilniejsi gracze nie b?d? zbyt szybko cieszy? si? z jego obecno?ci na miejscu he?mu.

Co z tego, ?e rare?
Nawet, je?li b?dzie wypada? raz na sto z nieregularnie pojawiaj?cego si? bossa, dalej bedzie rzadkim przedmiotem - nie ka?dy b?dzie m?g? sie pochwali? posiadaniem Golden Helmeta, skoro b?dzie go mo?na dropn?? tylko z konkretnego bossa, kt?ry na dodatek respi si? niewiadomo kiedy.
Najwidoczniej jestes niedoinformowany bo te bossy nie respia sie niewiadomo kiedy tylko maja spawn na INQ, a g helmetow bedzie duzo bo np: Demonwing axe leci z hellgoraka(g helmet tez),i zobacz ile juz ich jest(demonwing axe mi chodzi ze juz ich duzo, golden helmetow tez duzo bedzie),ludzie beda chodzili na inq z powodu na nagrody i loot z hellgoraka/latrivana.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry